kendo 02.06.05, 08:22 coraz blizej weekendu, coraz mniej sily do pracusiowania, coraz wieksze uczucia zakochania) milego dnia wszystkim) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kendo Re: czwartek 02.06.05, 08:23 wiec ponownie skok z wtorku do czwartku robimy) zapowiadaja chlodne/deszczowe dni az do niedzieli, niemniej cieszcie sie ludziki tym co macie i oby gorzej nie bylo) Odpowiedz Link
nick000 Re: czwartek 02.06.05, 10:57 slo-onko napisała: > dzieeeeeeen dooobry))))) huraaaaaaaa!!!! ODDALI Slo))) cześć truskawo))) Odpowiedz Link
slo-onko Re: czwartek 02.06.05, 11:17 nick000 napisał: > slo-onko napisała: > > > dzieeeeeeen dooobry))))) > > > huraaaaaaaa!!!! ODDALI Slo))) cześć truskawo))) czesc Nick tylko nie nie zjedz Odpowiedz Link
kasikk Re: czwartek 02.06.05, 11:05 witam robaczki świętojańskie DDD i pewnie zabiorę się za prackę.... a innym życzę miluśkiego dnia )) Odpowiedz Link
slo-onko Re: czwartek 02.06.05, 11:17 kasikk napisała: > witam robaczki świętojańskie DDD > i pewnie zabiorę się za prackę.... > > a innym życzę miluśkiego dnia )) a ja juz sie anpracowalam))))))) Odpowiedz Link
mazia Re: czwartek 02.06.05, 11:11 Milego dzionka wszystkim, u mnie piekne sloneczko, i znowu chce sie zyc, choc piatek dopiero jutro ) Zrywam sie na miasto poodwiedziac klientow i pospacerowac po sklepach bez kuli u nogi (czyli kalmara) Buziaki Odpowiedz Link
kendo Re: czwartek 02.06.05, 12:13 witaj kasikku.... nieprzepracuj sie kasikku) milego dzionka zycze. Odpowiedz Link
kendo Re: czwartek 02.06.05, 12:17 hej mazia ale masz fajnie....tez lubie sklepy odwiedzac, w tamtym roku zagubilam sie na ul.1-go Maja, tory tramwajowe zlikwidowali(to byl moj punkt rozpoznawczy,gdzie sie znajduje) zrobili ulice zamknieta i naprawde przez momet nie wiedzialam gdzie jestem) lubialam odwiedzac Flore,ale cos ostanio sie tam popsulo, pani na straganie ostrzegala mnie przed zlodziejska liga( Odpowiedz Link
mazia Re: czwartek 02.06.05, 14:27 Wrocilam z buszowania Ofkors bylam na Florze, ale nic ciekawego (( Poza tym odwiedzilam wszystkie sklepy gdzie jest wasko albo gdzie sa schody i z wozkiem pelnym dziecka nie da sie wejsc. Bilans zakupow - 0 Baaaardzo mi sie to nie podoba ;p ************ Mazia ************ Tymiankowi latka lecą Odpowiedz Link
kendo Re: czwartek 02.06.05, 16:03 maziu dobry sposob sobie obralas.... raz).ze kalmarek-jako mezczyzna nie pewnie lubi sklepow dwa).faktycznie nie wszedzie z wozkiem sie wejdzie, windy sa niepopularne,a powinny zrobic choc w bylym PDT,wiesz ten sklep jest na 1-go Maja ze schodami w dol Odpowiedz Link
kendo Re: czwartek i czas juz na odpoczynek;) 02.06.05, 16:12 pogrzebalam sie co nieco, miedzy deszczem w ogrodzie, obiadek zjedzony/gary pomyte, mozna sie polozyc z knizka na chwile,oby tylko nie usnac) Odpowiedz Link
mala20033 Re: czwartek i czas juz na odpoczynek;) 02.06.05, 16:59 Milego Dzionka..Mala Odpowiedz Link
jtka Re: czwartek i czas juz na odpoczynek;) 02.06.05, 20:39 pozdrowienia czwartkowe)))) dzień za dniem mija i juz koniec tygodnia... Odpowiedz Link
kendo Re: czwartek i czas juz na odpoczynek;) 02.06.05, 20:41 jtus jutro koniec tygodnia pracy) a sobota lenistwo na maxa)) milego wieczoru. Odpowiedz Link
nick000 Re: czwartek i czas juz na odpoczynek;) 02.06.05, 21:07 cześć wieczorem, jeszcze jutro przeżyć, ale jak? Odpowiedz Link
kendo Re: czwartek i czas juz na odpoczynek;) 02.06.05, 21:11 czesc nicku... przezyjesz,niema sprawy) pomozemy jakos w przezyciu) Odpowiedz Link
mycha Re: czwartek 02.06.05, 21:13 witajcie robaczki przepraszam, że was tak zaniedbuję, ale przyszedł dla mnie sądny miesiąc egzaminów. oby przeżyć czerwiec... postaram się pisać tylko będę mogła. boooooję się chce mieć już to za sobą buziaki dla was wszystkich mycha Odpowiedz Link
kendo Re: czwartek 02.06.05, 21:22 myszka nami sie nie przejmuj,,,my poczekamy za Toba, bedziemy trzymac kciuki,powiedz tylko kiedy) miej mily wieczor. Odpowiedz Link
nick000 Re: czwartek 02.06.05, 21:23 Mycha, to pestka wszystko, ale kciuki trzymam, na wszelki wypadek Odpowiedz Link
mycha Re: czwartek 02.06.05, 21:29 kochani, bardzo wam dziękuję. zaczął się u mnienkoszmar egzaminów(( tak bardzo się denerwuję... jak przeżyję możecie mnie nazwać wilką, tylko potem będę musiała mieć sporo czasu na rekonwalescencje. że też mi się zachciało studiów na stare lata za dużo mnie kosztuje te kilka tygodni... Odpowiedz Link
kendo Re: czwartek 02.06.05, 21:31 myszka tylko nie"stare lata" dobrze.... mlode dziewcze,krew i mleko...dasz sobie rade..... Odpowiedz Link
nick000 Re: czwartek 02.06.05, 21:35 Mycha, spoko, sesja jest czasem drinkowania, egzaminy to tylko dodatek dasz rade bez problemu, trzymaj sie Odpowiedz Link
mycha Re: czwartek 02.06.05, 21:44 nick jak miałam mniej lat i byłam na innym kirunku - którego zresztą nie dokończyłam na własne życzenie - nie podchodziłam aż tak bardzo emocjonalnie. teraz nerwy dają znać o sobie. najgorsze, że brak czasu na naukę. chyba dlatego się denerwuję. Odpowiedz Link
mycha Re: czwartek 02.06.05, 21:38 kenduś, wśród moich kolegów i koleżanek z grupy jetem jedną ze starszych. wiem co miałaś na myśli... ale ze mnie panikara i tak bardzo się denerwuję... żebym mogła choć wziąść urlop na ten czas, ale niestety Odpowiedz Link
kendo Re: czwartek 02.06.05, 21:41 OK,czas pracy i przy tym nauka...wiem ciezko jest, ale nerwy??,myszka musisz na czas egazminow myslec o vistuli,to napiecie Cie opusci)my tu wszyscy na luzie przecie)))))))) Odpowiedz Link
mycha Re: czwartek 02.06.05, 21:49 kendusiusiu wiele buziaków ci za słowa otuchy. ja przy waś staram się zapomnieć o tym wszystkim. wiem co by powiedziała kasikk, że panikuję i powinnam się zwiąść w garść. obiecuję, że postaram się. jakoś tak mi się nazbierało i chyba to dlatego.... Odpowiedz Link
kendo Re: czwartek 02.06.05, 21:53 myszus,Ty sie nic nieboj, my tu wyslemy w przestrzen prosto do Ciebie fluidki, ktore pomoga...zobaczysz , zapomnisz o nerwie i bedziesz pisac/spewac) napisz pozniej kiedy to bedzie... Odpowiedz Link
mycha Re: czwartek 02.06.05, 22:18 kunduniu jesteś kochana postaram się "przeżyć" i obiecuję, że będę pisać jak tylko znajdę chwilę. buziaki. teraz idę spać]ściskam was wszystkich i ciebie szefowo Odpowiedz Link
nick000 Re: czwartek 09.06.05, 07:08 w zimny czwartek witam gorąco, zycze ciepełka w sercach i usmiechu na ustach Do Ciebie Truskawko też sie to odnosi Odpowiedz Link
orzeszek_rania Re: czwartek 09.06.05, 07:43 Truskawkowa Vistula lalalalala, na ulicach vichula lalalala )) Ciepłego i słonecznego dnia takiego jak u mnie się zaczął.... buziaczki)) dżemy truskawkowe czas zacząć ))) Odpowiedz Link
slo-onko Re: czwartek 09.06.05, 08:00 nick000 napisał: > w zimny czwartek witam gorąco, zycze ciepełka w sercach i usmiechu na > ustach Do Ciebie Truskawko też sie to odnosi Witam wszytskich ps. tryskam gumorem od samego rana Nick Odpowiedz Link
orzeszek_rania Re: czwartek 09.06.05, 08:06 slo-onko napisała: > nick000 napisał: > > > w zimny czwartek witam gorąco, zycze ciepełka w sercach i usmiechu na > > ustach Do Ciebie Truskawko też sie to odnosi > > Witam wszytskich > ps. tryskam gumorem od samego rana Nick a co to jest gumor???????????????????????? Odpowiedz Link
slo-onko Re: czwartek 09.06.05, 08:40 orzeszek_rania napisała: > slo-onko napisała: > > > nick000 napisał: > > > > > w zimny czwartek witam gorąco, zycze ciepełka w sercach i usmiech > u na > > > ustach Do Ciebie Truskawko też sie to odnosi > > > > Witam wszytskich > > ps. tryskam gumorem od samego rana Nick > > a co to jest gumor???????????????????????? Ty Pistacja nie badz taka drobiazgowa gumor to gumor zakochani tak maja )))) Odpowiedz Link
mazia Re: czwartek 09.06.05, 09:18 Witajcie witajcie! Jest cudnie, bo sloneczko zaswiecilo i swieci nadal, niebo blekitne a w lodowie wreszcie! koktail truskawkowy Jupi, az sie chce pracowac hihihi Odpowiedz Link
kendo Re: czwartek truskawkowy :-))))))))))))))))) 09.06.05, 09:41 witajcie wszystkie truskaweczki, moze oglosimy czwartek jak dzien truskawiki))))))) *orzeszek* ,nawet planuje juz dzemiki zaczac robic, *mazia *, koktajlem premiere truskawkowa zaczela *sloo*.zakochne w truskawce *nick*,marzy o truskwce, a tak pozatem jesttttttttttttttt cieploooooooooooooo nareszcieeeeeeeeeeee sniadanko na altance spozyte) milego dnia Wszystkim. Odpowiedz Link
kasikk Re: czwartek truskawkowy :-))))))))))))))))) 09.06.05, 09:55 truskawkowe pole rośnie wokół mnieeeeEEEEEeee... lalalalaaaaa... witam wszystkich DD podoba mi się coraz bardziej, a najbardziej perspektywa dżemików i konfitur ) truskawkowych oczywiście )) truskawkowego dnia życzę Odpowiedz Link
kendo Re: czwartek truskawkowy :-))))))))))))))))) 09.06.05, 10:05 hej kasikku-truskaweczko) ja przestalam robic wszelakie owocowe sloiczki niezjadamy ich.... jemy na bierzaco w postaci nieprzerobionej. milego dnia. Odpowiedz Link
kasikk Re: czwartek truskawkowy :-))))))))))))))))) 09.06.05, 10:20 a ja uwielbiam konfitury truskawkowe i zrobię koniecznie ) może dzidziul na wiosnę też cosik wciągać zacznie? Odpowiedz Link
kendo Re: czwartek truskawkowy :-))))))))))))))))) 09.06.05, 10:47 a to napewno,bedzie juz wystarczajac duzy by posmakowac wszystkiego.... czekam na swe maliny,mam wielgasne i pychota sa) Odpowiedz Link
kendo Re: czwartek truskawkowy :-))))))))))))))))) 09.06.05, 11:29 miejcie sobie dobrze vistulaczki, musze z psiunkiem maszerowac.... i cos wymyslec do pracusiowania na ciepelku...PA;.. Odpowiedz Link
kasikk Re: czwartek truskawkowy :-))))))))))))))))) 09.06.05, 12:25 a u mnie lodówka się zrobiła ( zimne wietrzysko duje... Odpowiedz Link
kendo Re: czwartek truskawkowy :-))))))))))))))))) 09.06.05, 12:41 he...to moze moja aure pogodowa z przed paru dni do Ciebie zawialo) moze pod wieczor sie ociepli,tak ma zwyczaj sie robic tu. Odpowiedz Link
nick000 Re: czwartek 09.06.05, 15:57 cisza jak makiem zasiał, gdziez to sie podziewacie? Pogoda taka, ze z domu wychodzić sie nie chce, spędzę reszte dnia wśród książek, muzyki i czekając, pewnie coś przyjemnego się wydarzy Odpowiedz Link
kasikk Re: czwartek 09.06.05, 16:14 pracujemy pilnie i nie książki nam w główkach ani muzyka ) Odpowiedz Link
kendo Re: czwartek 09.06.05, 16:31 przeszlam po slonecznym miescie, goraco nareszcie) tez chyba zasiade na altace z ksiazeczka,jak mnie goraco nie przydusi) milego popoludnia wsiem Odpowiedz Link
mala20033 Re: czwartek 09.06.05, 16:38 Wczoraj znowu popadywalo.Dzis parno,cieplo slonko od czasu do czasu wychodzi zza chmurek.Psie spi w korytarzu w pracy... Odpowiedz Link
kendo Re: czwartek 09.06.05, 16:44 hej malenka... jak sie psie przyzwyczaj biurowego siedzenia, zastaniesz pozniej"hiroszyme "w domciu,jak bedzie musial zostac.) milego poranka Odpowiedz Link
mala20033 Re: czwartek 09.06.05, 17:16 I wlasnie tak juz przedwczoraj sie stalo..wyrwal czesc framugi z drzwi..ale Milosc Ci Wszystko Wybaczy... Odpowiedz Link
nick000 Re: czwartek 09.06.05, 20:27 chłód jesienny, pytanie mam, kto w tym kraju rządzi pogodą, do jakich drzwi stukać, kogo o łaskawość prosić, o słońce i cieplo, przecież to juz prawie lato. Najnowsze wieści od Slo, zrobiła sie juz na bóstwo, ufryzowała a teraz psiaka na przechowanie powlekła, opierał sie biedaczyna, wcale sie mu nie dziwię Dalsze informacje w miare spływania dokładnych raportów Odpowiedz Link
nick000 Re: czwartek 09.06.05, 20:36 a gdzie to sie vistulowy naród podziewa, siedzę, poczytuje powoli inne fora, herbatę popijam i doczekać sie nie moge nikogo, ide stąd, zaglądać będe co jakis czas, może kogoś przyłapie Odpowiedz Link
kasikk Re: czwartek 09.06.05, 20:53 a nicki biedne, samotne, opuszczone... podąrzyły w stronę zaczodzącego słońca, osładzając sobie czas herbatą... Odpowiedz Link
jtka Re: czwartek 09.06.05, 21:12 a ja tylko co do domu weszłam)) a czy ktoś może mi wytłumaczyć , dlaczego jak zimno jest to w ogródku tylko zielska rosną?????? Odpowiedz Link
kasikk Re: czwartek 09.06.05, 21:24 a u mnie irysy i miodunka się zbiera do kwitnienia ) Odpowiedz Link
slo-onko Re: czwartek 09.06.05, 21:38 kochani, nie moglabym odjechac bez pozegnania z Wami wszytskimi caly dzien bieganiny, przygotowan, a tu ni widac konca jak Nick wspomnial piesa powleklam i malo sie za nim nie poplakalam(( tak buczala,zeby ja z powrotem zbarac, a ja ja musialam zostawic(( jak mi sie dzis pzrysni to zabiore ja z tamtad i zapakuje do walizki, mala to i sie zmiesci juz raz byla na dancingu, tanczyc umie to i na weselu sobie poradzi Odpowiedz Link
nick000 Re: czwartek 09.06.05, 21:42 szerokiej drogi Slo i baw sie dobrze, czekamy na Twoj powrót i sprawozdanie z balangi Odpowiedz Link
slo-onko Re: czwartek 09.06.05, 21:43 nick000 napisał: > szerokiej drogi Slo i baw sie dobrze, czekamy na Twoj powrót i sprawozdanie > z balangi dziekuje Nick bede pzrekazywac w miare mozliwosci mama nadzieje,ze bedzie ok dobranoc vistulaki, cmoki jak smoki dla wszytskich razem i dla kazdegoz osobna )) do zobaczenia w pzrszlym tygodniu)))))) ps. bede bardzo tesknic(((( juz tesknie((,paaa((( Odpowiedz Link
nick000 Re: czwartek 09.06.05, 21:40 zielsko rośnie jak na drożdżach, na pocieszenie mogę powiedzieć, ze najdalej za tydzień dojrzeją czereśnie, w zasadzie juz nadają sie do jedzenia lecz to jeszcze nie to, acha, próbowałem swoich truskawek, pyszne Odpowiedz Link
kasikk Re: czwartek 09.06.05, 22:00 a ja juz dziś widziałam pierwsze w sprzedaży już niedługo sie najem )) Odpowiedz Link
kendo Re: czwartek 09.06.05, 23:28 (((((((((((( i nie zdazylam pozegnac sie z naszym sloo(((((((( ludziki,dzeje sie zle u mnie, jak to mowia rodzinne problemy,dopiero od siostry wrocilam((((( ale moze bedzie dobrze---czas pokaze.... Odpowiedz Link
nick000 Re: czwartek 16.06.05, 06:49 trafiłem na własciwy wątek, Kendo nie powinna po mnie dzisiaj zamiatac Bardzo ciepło, chmury deszcz zapowiadajace, jest jednak nadzieja, ze sie rozpogodzi. Spokojnego dnia Odpowiedz Link
kendo Re: czwartek 16.06.05, 09:10 witaj nicku, cieszy mnie trafnosc wyboru watku, i tak sobie mysle,ze tesknota lubi platac nam figle,stajemy sie mniej obserwanta na innych bledy. zapowiadaja + 22 stopnie i chyba tak bedzie bo juz teraz paruje od ziemi gorace wilgotne powietrze, milego dnia zycze. Odpowiedz Link
kasikk Re: czwartek 16.06.05, 10:46 witam czwartkowo ) alez ten czas goni... ani sie obejrzeć i zaraz będzie niedziela i nowy tydzień ) miłego dnia DD Odpowiedz Link
kendo Re: czwartek 16.06.05, 11:01 hej kasikku a Ty wcale przed czasem nie uciekaj, szkoda nozek ....witaj uciekajacy czas ze stoickim spokojem , zatrzymujac sie w rzeczce ) milego dnia. Odpowiedz Link
mazia Re: czwartek 16.06.05, 11:32 Witajcie Wczoraj byla taka piekna burza,ze az zaniemowilam i z syneczkiem obserwowalismy olbrzymiaste blyskawice A dzis ma byc 28 stopni, juz jest pieknie, i jeszcze po poludniu bede robila skalniaczek na ogrodku... Ale fajny ten czwartek, ale fajny <lalalalala> ************ Mazia ************ Tymiankowi latka lecą Odpowiedz Link
kendo Re: czwartek 16.06.05, 12:15 witaj maziu... nawet o burzy nie wspominaj,strasznie sie jej boje a moge sobie wyobrazic,jak "trzaskalo i rzucalo "piorunami zawsze jest grozna w kotlinie jel.gor. milego dnia..usciski dla Tymusia) ale bedzie mial co wyciagac Tymus ze skalniaczka) Odpowiedz Link
kendo Re: czwartek 16.06.05, 12:42 moj dyzor sie juz zakonczyl.... piekna pogoda.... wiec na sloneczko pelzam, miejcie sobie milunio. Odpowiedz Link
slo-onko Re: czwartek 16.06.05, 16:50 dzien dobry vistulacy zaczal sie mlynek w pracy, dlatego nie moglam rano sie pzrywitac. do tego rewident na kontroli, zwariowac mozna. jeszcze tylko jutro i finisz. no chyba,ze kolejna kontrol nas czeka i nastepna i nastepna Odpowiedz Link
nick000 Re: czwartek 16.06.05, 17:42 hahahahaha, Slo, tak pieknie zaczełaś post, rym jak ta lala i co, dalej weny zabrakło Cóz to za straszliwa historia z rewidentem, czy Cie rwidował i dlaczego gosciowi na coś takiego pozwalaja, nie dziw sie wiec, ze będa następne i nastepne Odpowiedz Link
kendo Re: czwartek 16.06.05, 18:39 trzeba rewidenta skontrolowac nicku)))))))))))))))) Odpowiedz Link
kendo Re: czwartek 16.06.05, 18:38 ja juz nie nie mowie, ale znow jakas kontrola?? chyba nick ma racje,podejzanie kontrolat wyglada)))))))))))))))))))) Odpowiedz Link
slo-onko Re: czwartek 16.06.05, 19:12 kendo napisała: > ja juz nie nie mowie, > ale znow jakas kontrola?? > chyba nick ma racje,podejzanie kontrolat wyglada)))))))))))))))))))) Kendus i do tego byl dosc mlody)))))) Odpowiedz Link
kendo Re: czwartek 16.06.05, 20:01 slo-onko napisała: > kendo napisała: > > > ja juz nie nie mowie, > > ale znow jakas kontrola?? > > chyba nick ma racje,podejzanie kontrolat wyglada)))))))))))))))))))) > > Kendus i do tego byl dosc mlody)))))) hmmmm.....a przystojny chociaz?? mial rozbrajajacy usmiech??) Odpowiedz Link
slo-onko Re: czwartek 16.06.05, 20:06 kendo napisała: > slo-onko napisała: > > > kendo napisała: > > > > > ja juz nie nie mowie, > > > ale znow jakas kontrola?? > > > chyba nick ma racje,podejzanie kontrolat wyglada))))))))))))))))) > ))) > > > > Kendus i do tego byl dosc mlody)))))) > > hmmmm.....a przystojny chociaz?? > mial rozbrajajacy usmiech??) eeeeeee tam)))) Odpowiedz Link
jtka Re: czwartek 16.06.05, 20:30 witam czwartkowo))))) ochlodzilo sie znowu na dworze po upale dnia, ale na arzie nie pada Odpowiedz Link
kendo Re: czwartek 16.06.05, 20:33 witaj itus.... tu zawsze wieczorkiem sie ochladza, ze nawet musze dlugie spodnie wkladac,jak chce posiedziec na altanie bo marzne. milego wieczoru. PS;..czy czytalas "wichrowe wzgorza"? Odpowiedz Link
kendo Re: czwartek 16.06.05, 20:32 i po klopocie,niema czy sobie nawt glowy zaprzatac) Odpowiedz Link
kendo Re: czwartek 16.06.05, 20:47 nick nas chyba dla meczu zostawil i kasikk pewnie tez, bo idzie na ZDF niemiecka stelita Brazylja - Grecja Odpowiedz Link
slo-onko Re: czwartek 16.06.05, 20:54 kendo napisała: > nick nas chyba dla meczu zostawil i kasikk pewnie tez, > bo idzie na ZDF niemiecka stelita > Brazylja - Grecja wszystko mozliwe, ja tez zmykam, bo juz mnie stad wyganiaja(( dobrze,ze procz kapidla nie mam dzis wiecej obowiazkow. dobranoc Kendusiu, do jutra. Odpowiedz Link
jtka Re: czwartek 23.06.05, 05:57 bry czwartkowe))))))) już jutro piątek<jupi> doczekać się nie mogę))) Odpowiedz Link
nick000 Re: czwartek 23.06.05, 07:18 ranny ptaszek z naszej jtypodziwiam. Witam w sloneczny poranek, Sloneczny też)), bardzo dobrego samopoczucia życzę, kto nie musi pracować, zazdroszczę, niech maksymalnie sie byczy, w końcu mamy lato Odpowiedz Link
slo-onko Re: czwartek 23.06.05, 08:18 nick000 napisał: Witam w sloneczny poranek, Sloneczny > też)), bardzo dobrego samopoczucia życzę, kto nie musi pracować, zazdroszczę, > > niech maksymalnie sie byczy, w końcu mamy lato Witam czwartkowo ps.i Nickowy Odpowiedz Link
kendo Re: czwartek 23.06.05, 09:06 sloo,juz powitalo, ale jakos tak anemicznie,bo jeszcze u mnie za deszczowymi chmurkami zapowiadaja az +23 stopnie,ale cos sie im chyba pomieszalo z prognoza( milego dnia . Odpowiedz Link
kendo Re: czwartek 23.06.05, 09:04 milego dnia nicku....juz niedlugo i Ty bedziesz mial wolne, tylko piatek zostal do konca tygodnia) Milego dnia zycze. Odpowiedz Link
kendo Re: czwartek 23.06.05, 09:02 itus !! a co Ci sie stalo,ze tak raniutko dziendoberkujesz?? to chyba z radosci nadchodzacego piatku?))))))))) miej sobie mily dzien...obys sie nie zmeczyla dzis) Odpowiedz Link
orzeszek_rania Re: czwartek 23.06.05, 09:55 Dzień Doberek wszystkim )) cuuudowne Słoneczko)))) Odpowiedz Link
slo-onko Re: czwartek 23.06.05, 13:03 swieta, urodziny, dzien matki, imieniny, dzien ojca pic nie pytac? chyba wpadne w nalóg Odpowiedz Link
kasikk Re: czwartek 23.06.05, 13:44 slo, ale tylko mleczny ten nałóg ) a tak w ogóle to dzień dobry i mam nadzieję, że lepszy tylko będzie, bo dziś strasznie mi ciężko... Odpowiedz Link
slo-onko Re: czwartek 23.06.05, 13:46 kasikk napisała: > slo, ale tylko mleczny ten nałóg ) > > a tak w ogóle to dzień dobry > i mam nadzieję, że lepszy tylko będzie, bo dziś strasznie mi ciężko... hehehe z reguly mleczny jesli nie manna to kakao (przymusowo) lub kawa z mlekiem badz tez mleczna wodka kiedy u Ciebie ta koncowka bedzie? Odpowiedz Link
mala20033 Re: czwartek 23.06.05, 15:55 Dzien Dobry..u u mnie upal..uf..Buziaczki Wsiem...Mala Odpowiedz Link
nick000 Re: czwartek 23.06.05, 16:24 mala20033 napisała: > Dzien Dobry..u u mnie upal..uf..Buziaczki Wsiem...Mala ludziom to dobrze, upał mają i wstawać mogą później niż my Odpowiedz Link
kendo Re: czwartek 23.06.05, 16:30 u mnie tez sie pogoda wyklarowala,) posprzatalam sobie autko,kogo zabrac na przejazdzke))))))))))))) np.nad morze?) Odpowiedz Link
kasikk Re: czwartek 23.06.05, 17:39 ja poproszę, poleżałabym na kocyku i szumu fal posłuchała... mogę też zamek z piasku zbudować ) slo, kupa czasu jeszcze, ale i tak ciężko ( Odpowiedz Link
kendo Re: czwartek 23.06.05, 20:09 to "laduje" sie kasikku do autka, kosz z lakociami zapakowany i wieczorem skoczymy posluchac fal morskich)i krzyku mew dla Ciebie kasikku,zamawiam nieupalne lato taki korytarz extra tylko dla Ciebie,coby znosniej bylo do konca) Odpowiedz Link
kasikk Re: czwartek 23.06.05, 21:13 oj Kenduś, nie masz pojęcia, jabym chciała nad morzem pobyć troszkę... <Kasikk upadł na głowę chyba, bo morza nie lubił, a już leżeć na plaży wręcz chorobliwie! o co chodzi??> Odpowiedz Link
nick000 Re: czwartek 23.06.05, 21:16 taki upadek na glowe kazdy z nas przezywa w zyciu chociaz raz, niektore sa dosyć bolesne, inne całkiem przyjemne. Tradycyjnie ostatnio wpadam zeby sie pożegnac i zyczyć dobrej nocy, lada dzień sie to zmieni i znowu będe starym gadatliwym nickiem. Spokojnych snów Odpowiedz Link
slo-onko Re: czwartek 23.06.05, 21:34 witam wieczornie zegnajac sie jednoczesnie. nie lubie takich rozbieganych dni. 3 dni w tyg. mi wypadaja, a ja jestem z praca domowa do tylu o miesiac((( nie chce tak Odpowiedz Link
mala20033 Re: czwartek 23.06.05, 22:31 u mnie to jeszcze dduuuuzo do wieczora..dalej goraco.. Odpowiedz Link
kendo Re: czwartek 23.06.05, 22:56 hej mala,juz wieczor a w domu sauna...az sie ubranie klei do cialka) Odpowiedz Link
kendo Re: czwartek 23.06.05, 22:54 oj sloo, dasz sobie rade zobaczysz.... tez zycze Wam wyspanej nocy.... **kasikku,nad morzem sa fajne miejsca pod sosnami do opalania, wiec sloneczko nie prazy mocno, a i zefirek lekko chlodzi.... mozna sobie siedziec w lezaczku i poczytac lub tak jak ja polozic po brzegu po mokrym piaseczku) Odpowiedz Link
nick000 Re: czwartek 30.06.05, 06:42 pogoda oszalała, dzisiaj dla odmiany mamy jesień. Mimo wszystko życze letniego dnia Odpowiedz Link
kendo Re: czwartek 30.06.05, 09:23 milego dnia piatkowego.... zapowiada sie upalnie, ciekawe czy starczy sily na wszystkie piatkowe plany. Odpowiedz Link
kendo Re: czwartek 30.06.05, 09:26 kendo napisała: > milego dnia piatkowego.... > > zapowiada sie upalnie, > ciekawe czy starczy sily na wszystkie piatkowe plany. o jej !! ja jeszcze w srodku spie) przeciez dzis czwatrek.....wiec , milego czwartku zycze. Odpowiedz Link
slo-onko Re: czwartek 30.06.05, 09:47 kendo napisała: > kendo napisała: > > > milego dnia piatkowego.... > > > > zapowiada sie upalnie, > > ciekawe czy starczy sily na wszystkie piatkowe plany. > > o jej !! ja jeszcze w srodku spie) > przeciez dzis czwatrek.....wiec , > > milego czwartku zycze. czesc wszytskim. dobrze wlasnie,ze czwartek,bo tzn.,ze tylko dzis pracka do 18 i jutro do 18 i finisz Odpowiedz Link
kendo Re: czwartek 30.06.05, 09:57 hej sloo w murach macie chyba chlodniej niz na dworze, to moze dzien dlugiej pracki nie bedzie taki uciazliwy. miej sobie przyjemny dzien. Odpowiedz Link
kasikk Re: czwartek 30.06.05, 11:36 witam ) po wczorajszej wycieczce pozostał dobry humor i perspektywa kolejnej ) a dziś... chłodno, chmurki, czyli tak jak kasikki lubia najbardziej miluśkiego dnia życzę ) Odpowiedz Link
slo-onko Re: czwartek 30.06.05, 11:56 kendo napisała: > hej sloo > w murach macie chyba chlodniej niz na dworze, > to moze dzien dlugiej pracki nie bedzie taki uciazliwy. > > miej sobie przyjemny dzien. niestety mamy dwa wielkie okna przez ktore slonce swieci pelna para i jest jak na karaibskiej plazy Odpowiedz Link
kasikk Re: czwartek 30.06.05, 11:57 slo, to bikini, mleczko kokosowe do łapki i pod palmę ) Odpowiedz Link
slo-onko Re: czwartek 30.06.05, 12:04 kasikk napisała: > slo, to bikini, mleczko kokosowe do łapki i pod palmę ) malpy siedzace na palmie ze strachu pouciekalyby widzac taki negliz Odpowiedz Link
kasikk Re: czwartek 30.06.05, 12:47 slo, ty taka skromna nie bądź, bo nie wierzę ;P a już nick na pewno by nie uciekł (ten jęzor do nicka wywalam ) Odpowiedz Link
kendo Re: czwartek 30.06.05, 15:34 i prosze,tylko sie oddale od kompa a moje vistulanki na po palmach chca dokazywac) zanosi sie na deszczyk( chyba to nicka sprawka. Odpowiedz Link
slo-onko Re: czwartek 30.06.05, 17:22 uffffff w koncu przyciagnelam sie do domu pochlonelam duze ilosci obiadku, czekaja mnie jeszcze codzienne zakupy. jutro praca normalnie,ale od poniedzialku znow to samo. w sumie nie przeszkadza mi to,ze tak jest, bo odrobie to sobie portojnie Odpowiedz Link
mala20033 Re: czwartek 30.06.05, 18:29 Niechaj Nam swieci Slonce,niechaj Nam bedzie niebo!..Milego dzionka! Odpowiedz Link
slo-onko Re: czwartek 30.06.05, 20:06 zaczely sie wakacje to i na forum ciszej. zauwazylam,ze od kiedy rozpoczely sie wakacje to od razu na ulicach jakby mniej aut jezdzi. codziennie rano jadac do pracy przejezdzam przez jedno z najbardziej ruchliwych skrzyzowan w moim miescie. od poniedzialku widac jak ruch na tym,ze rondzie zmniejszyl sie. zaczal sie miesiac letniej kanikuly to nie tylko na drogach spokojniej ale i na forum ciszej. co bedzie kiedy polowa z nas wyjedzie na wakacje? rzeczne barki pokryja sie kurzem Odpowiedz Link
nick000 Re: czwartek 30.06.05, 20:15 komu wakacje temu wakację, jeszcze musze poczekac dlugo na wolność, bede mial poprawkę czy jak Odpowiedz Link
kendo Re: czwartek 30.06.05, 20:19 ach tak zle nie bedzie,moze rzeczka nam nie wyschnie, a zdrugiej strony to normalne zjawisko letnie, wody w rzekach tez ubyba,jesienia przybywa. a nick to za jaka kare musi czekac na kanikule?) Odpowiedz Link
nick000 Re: czwartek 30.06.05, 20:25 moze nie za kare, jest nas w pracy zbyt mało i musimy dobrze kombinować żeby sie wyrobić z zadaniami i wziąć urlopy, takie czasy. Odpowiedz Link
slo-onko Re: czwartek 30.06.05, 20:29 nick000 napisał: > moze nie za kare, jest nas w pracy zbyt mało i musimy dobrze kombinować żeby s > ie wyrobić z zadaniami i wziąć urlopy, takie czasy. calkiem podobnie jest u nas. nawet nie mozemy zamknac na czas wakacji. podobnie jak Nick musze sobie zasluzyc na tegoroczny urlop ale jeszcze tylko miesiac i wolne Odpowiedz Link
nick000 Re: czwartek 30.06.05, 20:40 slo-onko napisała: > nick000 napisał: > > > moze nie za kare, jest nas w pracy zbyt mało i musimy dobrze kombinować > żeby s > > ie wyrobić z zadaniami i wziąć urlopy, takie czasy. > > calkiem podobnie jest u nas. nawet nie mozemy zamknac na czas wakacji. > podobnie jak Nick musze sobie zasluzyc na tegoroczny urlop ale jeszcze tylko > miesiac i wolne ubiegłoroczny urlop wykorzytywalem praktycznie w tym roku, a to jakieś sprawy, a to musialem pogrypować, a to lenistwo Tego lata jednak musze chociaz kilka dni odetchnąć, nie odpuszczę sobie tego. Odpowiedz Link
kendo Re: czwartek 30.06.05, 20:44 i tak ma byc nicku, trzeba spedzic choc pare dni urlopowych na innym planie, wtedy dopiero czuje sie prawdziwe urlopowanie. Odpowiedz Link
nick000 Re: czwartek 30.06.05, 20:50 czasy droga Kendo sa nie dla ludzi, jak wyjechalas z kraju przed laty, wygladało to zgola inaczej, czego jak czego ale wolnych dni nam nie brakiowało, bywalo, ze ludzie w pracy calymi dniami nudzili sie jak mopsy, dzisiaj nude zastąpil nadmiar obowiązków, juz sam nie wiem co lepsze. Musze już konczyć na dzisiaj, zycze dobrej nocy, pamiętajcie że ostatnia noc czerwcowa jest prorocza, co sie przyśni, to sie ziścić musi a ja od pewnego czasu w magię wierzę Odpowiedz Link
kendo Re: czwartek 30.06.05, 20:47 i tak ma byc nicku, trzeba spedzic choc pare dni urlopowych na innym planie, wtedy dopiero czuje sie prawdziwe urlopowanie. jak mi sitrasznie gazeta chodzi( rozlogowuje, niechce wyslac wpisu strasznie dlugo przewraca kartki Odpowiedz Link
kendo Re: czwartek 30.06.05, 20:42 oj! co to sie robi w kraju, kiedys nie bylo podobnych problemow urolpowych, wierze ze juz sobie zasluzyliscie tylko czekacie na odpowiedni sygnal. Odpowiedz Link
slo-onko Re: czwartek 30.06.05, 20:55 kendo napisała: > oj! co to sie robi w kraju, > kiedys nie bylo podobnych problemow urolpowych, > wierze ze juz sobie zasluzyliscie tylko czekacie na odpowiedni sygnal. a ja jak sie napracuje napracuje to potem bede leniuchowac, leniuchowac Odpowiedz Link
slo-onko Re: czwartek 30.06.05, 21:03 a ja od wczoraj kraze pomiedzy kuchnia i pokojem, lekarzem i sklepe, praca a domem teraz jem druga kolacje i czuje jak rosne w szerz)) a tyle mam jeszcze dzis do zrobienia. dlaczego dni sa tak krotkie? Odpowiedz Link
kendo Re: czwartek 30.06.05, 21:07 byalm dzis u higeiniski zabkowej,kamyczek zdjela, zabki wypolerowala, fluor wstrzyknela i moge blysnac perlowym usmiechem) Odpowiedz Link
kendo Re: czwartek 30.06.05, 21:05 oj( to co ja zrobie,niepamietam nigdy snu.... nie bede spala tej nocy i juz prze demna tez pare dni extra pracowitych przed odjazem ale co dzien troszeczke, moze sie uporam ze wszystkim a pozniej u Mamy nowe zadania, oby nic nieprzyjemnego a to co zawsze. Odpowiedz Link
jtka Re: czwartek 30.06.05, 21:38 i w zwiazku z tym , zyczymy Tobie spokojnego snu dzisiaj))))) Odpowiedz Link
kendo Re: czwartek 30.06.05, 21:55 bedzie dobrze itus...poradze sobie jak zawsze, bo sama radosc o wyjezdzie dodaje mi skrzydelek.... tobie tez zycze wypoczetej nocy i zapamietaj sen dzisiejszy, bo nick twierdzi ,ze sie spelnia. Odpowiedz Link
slo-onko Re: czwartek 07.07.05, 06:11 Witajcie Duzo przyjemnych chwil w czwartkowy letni dzien Odpowiedz Link
mala20033 Re: czwartek 07.07.05, 17:35 Witam Was wszystkich..jestem pod wrazeniem tego co sie stalo w Londynie..horror. Odpowiedz Link
jtka Re: czwartek:-( 07.07.05, 19:43 horror, straszne rzeczy dzieją sie na świecie.... Odpowiedz Link
slo-onko Re: czwartek:-( 07.07.05, 20:22 mnie tez przygnebila ta wiadomosc nie moge pojac dlaczego gina niewinni ? skad u ludzi tyle nienawisci i zla????? Odpowiedz Link
nick000 Re: czwartek:-( 07.07.05, 20:56 Róbmy miłość, nie wojnę, te słowa sa nadal aktualne. Ludzie kiedyś zrozumieją to przesłanie, może. Odpowiedz Link
slo-onko Re: czwartek 14.07.05, 07:24 odin-2 napisał: > > blisko > coraz blizej > wypoczne > NARESZCIE hej Odin widac jaki jestes steskniony za swoja ptaszką Odpowiedz Link
kasikk Re: czwartek 14.07.05, 09:50 witam cieplutko ) mam nadzieję, że pogoda nie weźmie do siebie tego powitania i da trochę na luz... chociaż wcale się nie zapowiada aj... kociska balkonowe wróciły - chyba zatęskniły za nami ) leżą placuszkami i lenią się a ja zabieram się za dalszy ciąg szycia piękności dla domu D udanego dnia życzę ) Odpowiedz Link
mycha Re: czwartek 14.07.05, 09:53 witaj sloo, witaj odin, witajcie wszystkie vistulowe kropelki)) życzę przyjemnego i spokojnego czwartku. niedługo koniec tygodnia i będzie można poleniuchować))) Odpowiedz Link
jtka Re: czwartek 14.07.05, 20:39 a u mnie sucho , i chyba padać nie będzie , choć schłodniało już. Pozdrawiam wieczornie))) Odpowiedz Link