Dodaj do ulubionych

Bardzo waażne.!!!!!!!dotyczy szefu

IP: 62.29.137.* 29.10.04, 12:27
Wybory Prezydenckie za pasem, proponuje by o ten jakże cenny fotel ubiegała
sie jedynie właściwa osoba, ociec forumowiczów, mąż opaczności,
praktyk:::Szefu !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
Obserwuj wątek
    • sunny73 Re: Bardzo waażne.!!!!!!!dotyczy szefu 29.10.04, 12:32
      JESTEM ZA!!! przynajmniej przemówienia będzie sobie sam pisał...:-) pozrduwko
      szefuniu!!!!!
      • Gość: grześ Re: Bardzo waażne.!!!!!!!dotyczy szefu IP: 62.29.137.* 29.10.04, 12:34
        Może załapeimy sie sztabu wyborczego:)))piwko, kiełbaski:))i wiece:))a Szefu na
        mównicy:)))
        • sunny73 Re: Bardzo waażne.!!!!!!!dotyczy szefu 29.10.04, 12:39
          dobre!!!!! i w końcu jakaś kase konkterną zarobimy!!! a jak szybko rozwiążemy
          problemy "związkowe" hahahahahaha :-))))))))))))))))))
          • madziapoznan Re: Bardzo waażne.!!!!!!!dotyczy szefu 29.10.04, 12:41
            Grzesiu :) a ty bedziesz szefem biura wyborczego?? :)
            • Gość: grześ Re: Bardzo waażne.!!!!!!!do madzi IP: 62.29.137.* 29.10.04, 12:42
              witam Cie Kwiatuszku:))))a to już zalezy od Szefu:)))))))całuski,
          • Gość: grześ Re: Bardzo waażne.!!!!!!!dotyczy szefu IP: 62.29.137.* 29.10.04, 12:41
            Orlen będzie NASZ!!!!!!!!!!!zero komisji śledczych:))))))))
    • Gość: ... Re: Bardzo waażne.!!!!!!!dotyczy szefu IP: *.anwa.com.pl / *.anwa.com.pl 29.10.04, 14:23
      nie sadzę, szefu nie dla każdego będzie zrozumiały. Większość spoleczeństwa nie
      rozumie najprostszego pisanego tekstu a co dopiero wypowiedzi Szefa:)
      • Gość: grześ Re: Bardzo waażne.!!!!!!!dotyczy szefu IP: 62.29.137.* 29.10.04, 14:26
        czasami to i Ty P.X powiesz coś mądrego i przemyślanego:))))))
        Poza tym to :dzień..taki sobie
        • Gość: ... Re: Bardzo waażne.!!!!!!!dotyczy szefu IP: *.anwa.com.pl / *.anwa.com.pl 29.10.04, 14:46
          witam Pana
          • Gość: grześ Re: .. IP: 62.29.137.* 29.10.04, 14:50
            Dawno Pani "nie widziałem"..jak humorek?, obiecanego piwa nie będę wypominał:))
          • Gość: grześ Re: ... IP: 62.29.137.* 29.10.04, 14:54
            A co do niewypominanego PILSNERA:))napisze tak : "nigdy nie wierz Kobiecie":))
            • illona Więcej danych proszę :-) 29.10.04, 15:07
              Hej,
              nie jestem w stanie na podstawie kilku przeczytanych postów "Szefu" określić
              jego predyspozycji do objęcia tej zaszczytnej funkcji:
              "Prezydenta wszystkich Polaków", no bo chyba poszedłby w ślady poprzednika :-)
              Chodzi mi w szczególności o jego status cywilny (rozmawiamy na forum
              towarzyskim?).
              Jeśli jego życie rodzinne jest nieunormowane,
              nie ma obok siebie reprezentacyjnej żony i damy jednocześnie oraz dzieciaczków
              (chociażby jednego),
              to szanse oceniam na znikome.
              Troszkę wiedzy z marketingu politycznego liznęłam...
              Pozdrawiam :-)
              • Gość: grześ Re: Więcej danych proszę :-) IP: 62.29.137.* 29.10.04, 15:09
                Takich ludzi Nam potrzeba:)))czy takich którzy lizneli trochę tematu:))))
                Profesjonalizm:))
                • sunny73 Re: Więcej danych proszę :-) 29.10.04, 15:25
                  eeee....tam...potrzebujemy zmiany radykalnej!!!!
                  • Gość: grześ Re: Więcej danych proszę :-) IP: 62.29.137.* 29.10.04, 15:27
                    Wiecej przykładów!!!:))Same stwierdzenia nie wystarcza:)))
                    • illona Re: Więcej danych proszę :-) 29.10.04, 15:41
                      Widzę wyłącznie entuzjazm :-)
                      Ale on bywa ulotny...
                      Poza tym, Szefu powinien wygrać, a nie zająć ostatnie mniejsce
                      jako "indywidualista", przełamujący stereotypy:-)
                      W polityce nie liczy się oryginalność,
                      a jeśli tak, to tylko pod warunkiem spełnienia pewnych podstawowych warunków,
                      o których wcześniej wspomniałam.
                      :-)
                      a co do stwierdzenia "liznęłam",
                      to słowo być może z mojej wrodzonej skromności wynika? :-)
                      • Gość: grześ Re: Więcej danych proszę :-) IP: 62.29.137.* 29.10.04, 15:45
                        Ale oprócz entuzjazmu, w nas jest jeszcze deteminacja:)), orginalnosć też może
                        być atutem?w naszym nie-tolerancyjnym społeczeństwie
                        Cóż za skromność :))wrodzona? czy nabyta?
                        • illona Re: Więcej danych proszę :-) 29.10.04, 15:59
                          Determinacja jest pierwszym krokiem do porażki,klęski...
                          zdeterminowany bywa najczęściej irracjonalny.
                          A co do oryginalności, to powinnam się poprawić...
                          Bowiem odbiór słowa "oryginalność" jest pozytywny... chodziło mi o słowo
                          wieloznaczne "indywidualizm"...

Każdy wyborca chce zmian, oczywiście na lepsze... dla siebie w szczególności.
                          ale najbardziej chce i to chyba każdy... przewidywalności,
                          a przewidywalność może mu zapewnić osoba.... no właśnie
                          jaki jest Szefu?
                          czy coś chce burzyć? a jeśli budować to też co?
                          Ilona
            • Gość: ... Re: ... IP: *.anwa.com.pl / *.anwa.com.pl 29.10.04, 15:31
              no tak, zapomniałam:(
              • Gość: grześ Re: ... IP: 62.29.137.* 29.10.04, 15:34
                No cóż króciutką masz pamieć,ale nie martw sie ja jestem pamiętliwy:))
                Uwazam że czas nawyższy żebym dowiedział sie jak masz na imie??:))
                • Gość: ... Re: ... IP: *.anwa.com.pl / *.anwa.com.pl 29.10.04, 15:37
                  wolę być anonimowa:)
                  • Gość: grześ Re: ... IP: 62.29.137.* 29.10.04, 15:40
                    a ja nie :)), jak dzisiaj humorek, dopisuje?, co wogole slychać? co tam na
                    księzycu?
                    • Gość: ... Re: ... IP: *.anwa.com.pl / *.anwa.com.pl 29.10.04, 16:02
                      Humorek w miarę, z tym że dużo pracy, nawet nie mam za bardzo jak pogadać.
                      Zmieniam teraz wizualizację salonu, więc znowu muszę na chwile znikać
                      • Gość: grześ Re: ... IP: 62.29.137.* 29.10.04, 16:07
                        Szkoda, ja za kilka minut zmykam do domu, no weekend, i znowu nudy..
                        Nie przepracuj się:)..za bardzo:)
                        Może wkońcu uda nam sie porozmawiać, tak nieco dłużej, a swoją droga ciekawe
                        ile to jest to nieco...
                        pozdrawiam Cie Serdecznie PANI X, albo Galu Anonimie,pa
                        • Gość: ... Re: ... IP: *.anwa.com.pl / *.anwa.com.pl 29.10.04, 16:12
                          pa, miłego weekendu
    • Gość: ... Re: Bardzo waażne.!!!!!!!dotyczy szefu IP: *.anwa.com.pl / *.anwa.com.pl 29.10.04, 16:08
      A może tak Szefu wypowiedziałby się:)Dlaczego za Niego mówicie
      • Gość: grześ Re: Bardzo waażne.!!!!!!!dotyczy szefu IP: 62.29.137.* 29.10.04, 16:11
        Może sie wypowie, ja tam nie wiem...bo go nie znam:)))))
        • Gość: ... Re: Bardzo waażne.!!!!!!!dotyczy szefu IP: *.anwa.com.pl / *.anwa.com.pl 29.10.04, 16:12
          ja też nie
    • szefu13 Re: Bardzo waażne.!!!!!!!dotyczy szefu 29.10.04, 16:31
      No dobra ....
      Mój program wyborczy w celu zagwarantowania sobie miażdżącego sukcesu w
      wyborach oprę na trzech sprawdzonych filarach: pieniądzu, cudzie i tajemnicy.
      A konkretnie to wygląda tak:

a. pieniadz:
      - złoże wniosek ustawodawczy w celu ustalenia 13% PIT i CIT,
      - złoże wniosek ustawodawczy w celu zniesienia wszelkich niejasnych,
      niesprawiedliwych i kryminogennych ulg, kwot wolnych od podatku i przywilejów,
      - złoże wniosek ustawodawczy w celu ustalenia stawek VAT na 3%, 6% i 9%,
      - złoże wniosek ustawodawczy, aby zagwarantować osobom samotnie wychowującym
      dzieci refundację 50% kosztów poniesionych na dziecko na podstawie
      przedstawionych faktur,
      - złożę wniosek ustawodawczy, o wprowadzeniu pieniądza elektronicznego
      zamiast fizycznego, obowiązkowego posiadania konta bankowego (na koszt państwa)
      i karty elektronicznej do płatności (na koszt państwa) w celu kotroli dochodów
      obywateli z ich zeznaniami podatkowymi, co sprawi, że wszelkie unikanie
      płacenia podatków zostanie wyeliminowane.

b. cud.
      - dokonam cudu w życiu ludności reformując istniejące relacje damsko-męskie
      przez zniesienie instytucji ślubu, wprowadzenie kontraktów na czas określony na
      prowadzenie wspólnego gospodarstwa, rozpocznę kampanię propagandową w celu
      zmienienia mentalności ludzi, aby nie bali się żyć, nie musieli skrywać swoich
      pragnień (tych legalnych :) ) i kierowali się jedną podstawową zasadą: żyj i
      daj żyć innym. I to będzie cud, który wyeliminuje większość obecnych
      nieszczęść, napięć i frustracji. Wyeliminuje też obłudę i fałsz.

c. tajemnica.
      - no więc tajemniczy, to ja jestem sam - nikt mnie nie zna, więc nie da się
      o mnie powiedzieć nic złego, bo nic się o mnie nie da powiedzieć. Dlatego
      wszyscy na mnie zagłosują na zasadzie: jest ryzyko, jest zabawa.

LUDZIE GŁOSUJTA NA MNIE!!!!!!

Sztab wyborczy:

- Grześ: szef sztabu,
      - Sunny73: szefowa public relations,
      - Ilona: szefowa do spraw image'u i propagandy,
      pozostałe stanowiska w trakcie obsadzania ......

Tylko poważne zgłoszenia ......
      • sunny73 szefu na prezydenta!!!! 29.10.04, 16:38
        no to mamy już problem wyborów z głowy.....Grzesiu, do roboty się trzeba
        brać!!!!
      • illona Re: Bardzo waażne.!!!!!!!dotyczy szefu 29.10.04, 16:46
        No niezły jesteś Szefu, :-)
        ale wybacz, że Twoja podwładna podpowie,
        że masz wyłącznie prawo do inicjatywy ustawodawczej,
        a to się nazywa "projekt ustawy"
        a nie wniosek..
        ale to pryszcz,
        nauczymy Cię:-)
        Jestem i tak zaszczycona,
        tym bardziej, że ... kompletnie Cię nie znam :-)
        Może to lepiej?
      • Gość: ... Re: Bardzo waażne.!!!!!!!dotyczy szefu IP: *.anwa.com.pl / *.anwa.com.pl 29.10.04, 17:43
        Szefu, jesteś świetny:)
        Ad. pieniądz- OK
        Ad. cud "wprowadzenie kontraktów na czas określony"- jaki okres wypowiedzenia
        umowy?:), reszta bez zarzutu
        Ad. tajemnica- głosuję na Ciebie
        • szefu13 Re: Bardzo waażne.!!!!!!!dotyczy szefu 29.10.04, 17:55
          Co do okresu wypowiedzenia, to:
          - kontrakt mógłby byc zerwany tylko i wyłącznie w przypadku naruszenia jego
          ustaleń przez przynajmniej jedną ze stron. Ale wtedy, gdy naruszenie zostało
          dokonane tylko przez jedną ze stron, to ona właśnie musiałąby wypłacić
          odszkodowanie za jego zerwanie w równowartości dokładanych do wspólnego
          gospodarstwa dochodów z pominięciem wydatków na włąsną osobę, ale powiększone o
          10% z tytułu strat moralnych poszkodowanych :)))). Zerwanie następowałoby bez
          okresu wypowiedzenia - jak w życiu :))))),
          - w pozostałych przypadkach nie przewiduje sie możliwości zerwania kontraktu,
          chyba, że w trybie wyżej wymienionym.

Może być? :)))
          • Gość: ... Re: Bardzo waażne.!!!!!!!dotyczy szefu IP: *.anwa.com.pl / *.anwa.com.pl 29.10.04, 18:10
            Nie widzę zbyt dużego sensu. Jest coś takiego jak instytucja rozwodu- jedna ze
            stron tak czy inaczej płaci za tę przyjemność.
            Straty moralne i tak będą takie same- nie zmienisz ludzi, którzy mają uczucia.
            Czy to będzie kontrakt czasowy czy bezterminowy- jakie to ma znaczenie.
            Czy nie lepiej popracować nad zmianą mentalności- chodzi o to żeby ludzie
            zrozumieli zasadę "żyj i pozwól żyć innym". Chyba wiesz o co mi chodzi- nie
            krzywdzić innych , nie zmuszać itp
            • szefu13 Re: Bardzo waażne.!!!!!!!dotyczy szefu 29.10.04, 23:29
              Masz słusznego - masz u mnie pracę! :))))))))))))))))))))))))))
              Ale kogo mam wpisać do kontraktu? :))))))))))))))))
              • Gość: ... Re: Bardzo waażne.!!!!!!!dotyczy szefu IP: .48.213.* / 80.48.242.* 30.10.04, 12:10
                biorę ofertę, w końcu będę miała normalnego pracodawcę;)
        • Gość: kaśka Re: Bardzo waażne.!!!!!!!dotyczy szefu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.04, 17:58
          masz mój głos , lepiej czytać twoje obietnice i fantasmagorie , niż teksty
          typu: jak się macie jełopy.
          • szefu13 Re: Bardzo waażne.!!!!!!!dotyczy szefu 29.10.04, 18:01
            Dzięki :))))))))))))))))))))))))))))))
            • Gość: kaśka Re: Bardzo waażne.!!!!!!!dotyczy szefu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.04, 18:37
              mam wrażenie że to co dzieje się na tym forum powinno raczej odbywać się na
              czacie. Czy ja się może mylę? Jedno jest pewne , szefu nie może uczestniczyć w
              czaie bo nikt nie nadążyłby z czytaniem jego tekstów.Z jednym nie mogę się
              jednak zgodzić , szefu sugeruje mi zakończenie moich dywagacji, a ja czuję
              niedosyt opinii na interesujący mnie temat, zwłaszcza że nadal nie
              wypowiedziały się osoby pokrzywdzone. Ludzie kiedyś bali się ognia i nadal boją
              się rzeczy i decyzji nie sprawdzonych.Każdy ma prawo do swojego zdania , ale
              nie musimy zgadzać się na cudze postrzeganie świata.Kobiety, czy nie uważacie
              że wprowadzenie kar dla "panienek" rozbijającyh wasze rodziny ,pomogłoby nie
              tylko wam.Chociaż w pewnym stopniu wykurzyłoby niezrównoważone
              emocjonalnie "osóbki" szukające ukojenia w ramionach naszych ex(w stanie
              przedlarwalnym)Dla tych który nie chce się czytać całefo forum, chodzi mi o
              pozwy do sądu przeciwko "panienkom"
              • Gość: kaśka Re: Bardzo waażne.!!!!!!!dotyczy szefu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.04, 18:42
                przemęczenie materiału , popieprzyły mi się fora . Przepraszam.
                • Gość: grześ PIERWSZY to Szefu, Szefu to PIERWSZY IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 29.10.04, 21:04
                  Mistrzu nareszcie przemówiłeś!!!!!:)))))Wiedziałem:))) Twoj program jest
                  wielki:))))
                  Dziękuje, funkce przyjmuje:))))
                  PS: Orlen obsadzimy swoimi:))))
                  • Gość: ... Re: PIERWSZY to Szefu, Szefu to PIERWSZY IP: .48.213.* / 80.48.242.* 30.10.04, 12:10
                    dzień dobry:)
                    • Gość: grześ Re: ... IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 30.10.04, 14:16
                      Witaj P.X, to jakieś dziwne, ale trochę myśle o Tobie, ale pewnie dlatego że
                      mnie denerwujesz:))))i złościsz:)))wrrrrr
                      • Gość: ... Re: ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.04, 15:51
                        A dlaczego Cię deneruje?
                        • Gość: grześ Re: ... IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 31.10.04, 19:03
                          denerwujesz mnie i złościsz, bo za dużo myśle o Tobie:))i nie chcesz powiedziec
                          jak masz na imie!!!!wrrr o Pilsnerze juz nawet nie wspomnę:)))
                          • Gość: ... Re: ... IP: *.anwa.com.pl / *.anwa.com.pl 02.11.04, 10:22
                            może powiesz mi w końcu dlaczego Cię denerwuje i dlaczego ze mną rozmawiasz
                            skoro Cię denerwuje
                            • Gość: grześ Re: ... IP: 62.29.137.* 02.11.04, 10:33
                              złościsz mnie , bo nie chcesz mi powiedzieć jak nasz na imie:),a denerwujsz-bo
                              zastanawiam sie za często czy bedziemy mieli okazje , popisać sobie i do
                              siebie:))..
                              A rozmawiam z Toba bo Cie lubie, mimo tego że wcale Cie nie znam, a może
                              właśnie dlatego:))
                              Jak widać jedno z drugim i trzecim nie wyklucza sie...
                              • Gość: ... Re: ... IP: *.anwa.com.pl / *.anwa.com.pl 02.11.04, 10:40
                                a ja nie powiem że Cie lubie, ani że Cie nie lubie bo Cie nie znam. TAk jak
                                mówiłam staram się być realistką, to co się pisze na forum może być prawdziwe
                                lub nie. Tym bardziej nie umiałabym myśleć o osobie, której nie znam i nie
                                widzialam. Nie mam zaufania do tego medium, chociaż ostatnio zabiera mi sporo
                                czasu
                                • Gość: grześ Re: ... IP: 62.29.137.* 02.11.04, 10:48
                                  Kurcze P.X już nie bądź taka poważna, Proszę Cie,usmiechaj sie wiecej.
                                  Ja tam pisze to co myśle, bo nie musze udwać innego niż jestem, nie mam na to
                                  ochoty, czasu jak i nie lezy to w mojej naturze, zawsze w każdej sytuacji
                                  staram sie byc sobą.
                                  Co do formy konwersacji jaką jest ogólnie rzecz ujmując int. uważam że jest
                                  bardzo uboga, bo tak naprawde nie da sie wyrazić wszystkiego słowami (wyjatek
                                  może stanowić rozmowa pomiędzy osobami które sie znaja)
                                  A jeśli chodzi zaufanie do ludzi to życie nauczyło mnie nie ufać i dzielić
                                  przez 4 to co ludzie mówią..
                                  PS: mimo tego że Cie nie znam to czasami mysle o Tobie :))))i na swoj sposób
                                  Cie lubie bo miło mi pisze sie z Tobą..
                                  ufff ale sie nagadałem:)))
                                  • Gość: ... Re: ... IP: *.anwa.com.pl / *.anwa.com.pl 02.11.04, 10:53
                                    troche racji masz "gaduło". Z zaufaniem ja mam to samo, dlatego wole nie ufać,
                                    w nic nie wierzyć bo jest mi wtedy łatwiej. Mam pewność że się nie rozczaruje
                                    • Gość: grześ Re: ... IP: 62.29.137.* 02.11.04, 10:59
                                      Chyba troche wiecej niż trochę Poważna P.X:)))
                                      A teraz poważnie, ostatnią rzecz na którą mam teraz ochotę to na kolejne
                                      rozczarowanie i z zasady postanowiłemm nie wierzyć!
                                      Ps: pewnie teraz się obruszysz..ale co mi tam..przesyłam Ci cieplutkie i
                                      uśmiechnięte całuski
                                      • Gość: ... Re: ... IP: *.anwa.com.pl / *.anwa.com.pl 02.11.04, 11:03
                                        dzięki, ale ja nie chce żadnych całusów
                                        • Gość: grześ Re: ... IP: 62.29.137.* 02.11.04, 11:05
                                          no cóz wiedziałem:)))nie dąsaj sie Marudo:)))
                                          • Gość: ... Re: ... IP: *.anwa.com.pl / *.anwa.com.pl 02.11.04, 11:08
                                            ja się nie dąsam i wcale nie jestem marudą
                                            • Gość: grześ Re: ... IP: 62.29.137.* 02.11.04, 11:09
                                              pozwól że sie nie zgodze...:))))
                                              • Gość: ... Re: ... IP: *.anwa.com.pl / *.anwa.com.pl 02.11.04, 11:11
                                                nie zgadzaj sie, masz prawo:)
                                                • Gość: grześ Re: ... IP: 62.29.137.* 02.11.04, 11:13
                                                  dziękuje:)))wiec skorzystam z danego mi prawa:))))
                                                  a swoją droga dlaczego nie życzysz sobie całusków??
                                                  • Gość: ... Re: ... IP: *.anwa.com.pl / *.anwa.com.pl 02.11.04, 11:33
                                                    no bo nie:))))
                                                  • Gość: grześ Re: ... IP: 62.29.137.* 02.11.04, 11:34
                                                    Może mogę pociągnąc Cie za jezyk:))))no dlaczego????
                                                  • Gość: ... Re: ... IP: *.anwa.com.pl / *.anwa.com.pl 02.11.04, 11:37
                                                    no nie ważne, zmień temat
                                                  • Gość: grześ Re: ... IP: 62.29.137.* 02.11.04, 11:43
                                                    od dawna tkwisz w takiej niechęci do wszystkiego, i znudzeniu wszystkim?
                                                  • Gość: ... Re: ... IP: *.anwa.com.pl / *.anwa.com.pl 02.11.04, 11:46
                                                    zależy co rozumiesz przez od dawna
                                                  • Gość: grześ Re: ... IP: 62.29.137.* 02.11.04, 11:48
                                                    Mam na myśli czas: sek., min., h, dzień itd.
                                                  • Gość: ... Re: ... IP: *.anwa.com.pl / *.anwa.com.pl 02.11.04, 11:49
                                                    zmień temat, nie mam ochoty o tym rozmawiać. Ja od Ciebie nie wyciągam
                                                  • Gość: ... Re: ... IP: *.anwa.com.pl / *.anwa.com.pl 02.11.04, 11:50
                                                    a poza tym nie chce o tym mówić co mnie gryzie, bo nie chce, bo nie chce o tym
                                                    myśleć
                                                  • Gość: grześ Re: ... IP: 62.29.137.* 02.11.04, 11:54
                                                    No to PRZEPRASZAM, nie chciałem Cie urazić, poza tym nic nie chciałem z Ciebie
                                                    wyciagać, ja tam sznuje prywatność kazego człowieka i Twoją też:))
                                                    A temat oczywiście możemy zmienić..Marudo:)))
                                                    Co sie stało juz sie nie odstanie, nie warto żałować tego co sie zrobiło ale
                                                    tego czego sie nie zrobiło..
                                                    W związku z powyższym juz sie tak nie gryź...bo będziesz cała pokąsana.
                                                    Ps:ja tylko chce porawić Ci humorek, szanowana znajoma z forum
                                                  • Gość: ... Re: ... IP: *.anwa.com.pl / *.anwa.com.pl 02.11.04, 11:58
                                                    Dzięki, nie uraziłeś mnie
                                                    Co sie stało juz sie nie odstanie, nie warto żałować tego co sie zrobiło ale
                                                    > tego czego sie nie zrobiło..- o to chodzi że js nic takiego nie zrobilam więc
                                                    nie mam czego żałować, nie ważne. Idę na dyma
                                                  • Gość: grześ Re: ... IP: 62.29.137.* 02.11.04, 12:02
                                                    Gość portalu: ... napisał(a):

> Dzięki, nie uraziłeś mnie
                                                    > Co sie stało juz sie nie odstanie, nie warto żałować tego co sie zrobiło ale
                                                    > > tego czego sie nie zrobiło..- o to chodzi że js nic takiego nie zrobilam
                                                    > więc
                                                    > nie mam czego żałować,

Nie chce sie czepiać, ale chodzi mi oto że może nie zrobiłaś czegoś co
                                                    mogłaś::))))(tylko sie nie denerwuj), nieważne:))
                                                    na zdrowie, ale
                                                    PS:szkoda zębów:)))
                                                  • Gość: ... Re: ... IP: *.anwa.com.pl / *.anwa.com.pl 02.11.04, 12:04
                                                    nie denerwuje się
                                                  • Gość: grześ Re: ... IP: 62.29.137.* 02.11.04, 12:13
                                                    P.X to dwie dobre wiadomości..."nie denerwujesz sie" i "zgadzasz ze mną"..a od
                                                    przybytku głowa nie boli..
                                                  • Gość: ... Re: ... IP: *.anwa.com.pl / *.anwa.com.pl 02.11.04, 12:14
                                                    :)))))))
                                                  • Gość: grześ Re: ... IP: 62.29.137.* 02.11.04, 12:18
                                                    tylko żeby nie weszło Ci to w krew...:))
                                                    PS: a swoją drogą ja tez nie rozumię ludzi którzy udają :)))
                                                  • Gość: ... Re: ... IP: *.anwa.com.pl / *.anwa.com.pl 02.11.04, 12:29
                                                    ja nie umiem, ale nie wiem czy to jest takie dobre
                                                  • Gość: grześ Re: ... IP: 62.29.137.* 02.11.04, 12:39
                                                    Jesli chodzi o mnie to ja jestem za!!!Po co udawać?Męczyć sie?W końcu szczerość
                                                    jest bardzo ważna!!Spontaniczność też!:)jedyne co nie-warto to kochać, ale to
                                                    juz inna bajka
                                                  • Gość: ... Re: ... IP: *.anwa.com.pl / *.anwa.com.pl 02.11.04, 12:42
                                                    czemu nie warto?
                                                    Chociaż tu też sie z Toba zgadzam
                                                  • Gość: grześ Re: ... IP: 62.29.137.* 02.11.04, 12:46
                                                    Dla porządku, zgodziłaś sie ze mna juz dwukrotnie:))))
                                                    DLaczego?Bo zgodnie z moim doświadczeniem nie istniej miłośc wzajemna, a tylko
                                                    taka ma SENS, bo tylko taka nie rani, nie krzywdzi,bo tylko taka nie zdradza ,
                                                    bo tylko tak jest na zawsze..
                                                    Jeszcze chwila od tej Twojej zgodności to w głowie mi sie przewróci:)))
                                                  • Gość: ... Re: ... IP: *.anwa.com.pl / *.anwa.com.pl 02.11.04, 12:53
                                                    to już zgodność 100%:))))))))
                                                  • Gość: grześ Re: ... IP: 62.29.137.* 02.11.04, 13:00
                                                    teraz to zaczynam sie bać:)))))))))))))))))
                                                    Dlaczego tak późno Cie poznałem:)))tyle zmarnowanego czasu:)))))
                                                  • Gość: ... Re: ... IP: *.anwa.com.pl / *.anwa.com.pl 02.11.04, 13:03
                                                    ;)
                                                    Wiesz jak strasznie nie chce mi się pracować,Tobie też?
                                                    A tak wogóle mam jutro rozmowe o pracę, może w końcu trafie mna coś normalnego.
                                                    Chociaż w to też już mi ciężko wierzyć
                                                  • Gość: grześ Re: ... IP: 62.29.137.* 02.11.04, 13:08
                                                    Nie wiem czy to bedzie jakims pocieszeniem dla Ciebie, ale mnie też sie nie
                                                    chce pracować, tym bardziej jest to męczące, bo ciagle ktoś coś chce odemnie:)))
                                                    O której masz rozmowę??Będę trzymał kciuki.
                                                    Dasz rade, spoko:))
                                                    Praca jest bardziej ralna niż kochanie z wzajemnością:)))
                                                  • Gość: ... Re: ... IP: *.anwa.com.pl / *.anwa.com.pl 02.11.04, 13:09
                                                    Praca jest bardziej ralna niż kochanie z wzajemnością:)))- to na pewno

o 8.15

• Gość: grześ Re: ... IP: 62.29.137.* 02.11.04, 13:13
                                                    no widzisz wiec szanse sa zdecydownie większe, a co za tym idzie będzie
                                                    dobrze!!!:))))
                                                    Będe sercem i duszą z Tobą...
                                                  • Gość: ... Re: ... IP: *.anwa.com.pl / *.anwa.com.pl 02.11.04, 13:21
                                                    dzięki
                                                    podziwiam Twój optymizm
                                                  • Gość: grześ Re: ... IP: 62.29.137.* 02.11.04, 13:28
                                                    Alez prosze, tez zasakuje mnie mój opymizm:), i wogóle dobry humor:)..
                                                    I mam nadziej ze rozmowa zakończy sie spektakularnym sukcesem:))
                                                    Jaki papierochy palisz?
                                                  • Gość: ... Re: ... IP: *.anwa.com.pl / *.anwa.com.pl 02.11.04, 14:24
                                                    LM light
                                                  • Gość: grześ Re: ... IP: 62.29.137.* 02.11.04, 14:30
                                                    dobrze , że to przynajmniej light.
                                                    Rozmowa w sprawie pracy, to który etap?
                                                    U mnie zaraz będzie lało,wogóle juz ogarnął mnie smutek i nostalgia, jedyna
                                                    rozrywka na dzisiaj to siłownia.
                                                  • Gość: .. Re: ... IP: *.anwa.com.pl / *.anwa.com.pl 02.11.04, 14:54
                                                    miałam tam wcześniej ofertę ale zrezygnowalam. Zadzwonił gość 2 raz więc moge
                                                    spróbować
                                                  • Gość: grześ Re: ... IP: 62.29.137.* 02.11.04, 15:00
                                                    Wiec czym sie martwisz, jak widać zalezy im.:))bedzie dobrze.
                                                  • Gość: ... Re: ... IP: *.anwa.com.pl / *.anwa.com.pl 02.11.04, 15:07
                                                    nie martwie się tylko boje się czy znowu nie zamienie na coś gorszego
                                                  • Gość: grześ Re: ... IP: 62.29.137.* 02.11.04, 15:14
                                                    musisz sie tylko zastanowić, i nie sugerowac sie obietnicami:))a napewno tym
                                                    razem dokonasz właściwego wyboru:))
                                                  • Gość: . Re: ... IP: *.anwa.com.pl / *.anwa.com.pl 02.11.04, 15:15
                                                    skąd wiesz?
                                                  • Gość: grześ Re: ... IP: 62.29.137.* 02.11.04, 15:22
                                                    Bo to jest własnie kierowanie sie rozumem, i nie działanie pod wpływem emocji,
                                                    taka chłodna kalkulacja, która właśnie pozwala na dokonanie właściwego wyboru.
                                                  • Gość: . Re: ... IP: *.anwa.com.pl / *.anwa.com.pl 02.11.04, 15:25
                                                    u mnie to nie jest chłodna kalkulacja, jest mi tu źle wiec chce to zmienic
                                                  • Gość: grześ Re: ... IP: 62.29.137.* 02.11.04, 15:31
                                                    Ja to wiem, ale poprostu zastanów sie czy nie trafisz gorzej i tyle.
                                                  • Gość: ... Re: ... IP: *.anwa.com.pl / *.anwa.com.pl 02.11.04, 15:36
                                                    raczej nie, tak wynika z mojej wyrachowanej kalkulacji. Ale z wyrachowaniem u
                                                    mnie nie najlepiej więc może być różnie
                                                  • Gość: grześ Re: ... IP: 62.29.137.* 02.11.04, 15:41
                                                    Jeśli róznie bywa, wiec zastanów sie poprostu dwa razy i bedzie OK:)))
                                                  • Gość: ... Re: ... IP: *.anwa.com.pl / *.anwa.com.pl 02.11.04, 15:42
                                                    musi być bo ja już mam dość. Ile można z żalu spozywać martini. nie chce zostać
                                                    alkoholiczką
                                                  • Gość: grześ Re: ... IP: 62.29.137.* 02.11.04, 15:45
                                                    No właśnie:))ale tak nagle nie jest dobrze przestac pić:)))
                                                  • Gość: ... Re: ... IP: *.anwa.com.pl / *.anwa.com.pl 02.11.04, 15:50
                                                    wiem, ale ja pije w bardzo niewielkich ilościach, zdarzylo mi się przesadzić
                                                    ale można policzyć
                                                    Lubisz Portishead?
                                                  • Gość: grześ Re: ... IP: 62.29.137.* 02.11.04, 15:53
                                                    Spotkałem sie z kilkoma utworami tego zespołu i to dośc dawno, ale z tego co
                                                    pamiętam to podobało mi sie:)
                                                  • Gość: ... Re: ... IP: *.anwa.com.pl / *.anwa.com.pl 02.11.04, 15:56
                                                    ja uwielbiam, szczególnie na lekkim "zakręcie", coś pięknego
                                                  • Gość: grześ Re: ... IP: 62.29.137.* 02.11.04, 15:58
                                                    jescze bardziej bym sie pogrążył:)), wiesz muzyka bardzo na mnie
                                                    oddziałowuje,zreszta jak i zapach:)
                                                  • Gość: ... Re: ... IP: *.anwa.com.pl / *.anwa.com.pl 02.11.04, 16:04
                                                    na mnie też
                                                  • Gość: grześ Re: ... IP: 62.29.137.* 02.11.04, 16:08
                                                    a jak pachniesz???
                                                  • Gość: ... Re: ... IP: *.anwa.com.pl / *.anwa.com.pl 02.11.04, 16:10
                                                    Eternity CK
                                                  • Gość: grześ Re: ... IP: 62.29.137.* 02.11.04, 16:12
                                                    wiec pachniesz fajnie:)))
                                                  • Gość: grześ Re: ... IP: 62.29.137.* 02.11.04, 16:11
                                                    P.X.zbieram sie do domu, miłej pracy:)
                                                    Jutro o 8:15 -trzymam kciuki-bardo mocno!!!!!!!!!!!!
                                                    Może dasz mi swojego maila?,
                                                  • Gość: ... Re: ... IP: *.anwa.com.pl / *.anwa.com.pl 02.11.04, 16:14
                                                    miłego wieczoru
                                                  • Gość: grześ Re: ... IP: 62.29.137.* 02.11.04, 14:33
                                                    Cos mi sie widzi ze udzielil mi sie Twój nastrój:)
                                                    Spod jakiego znaku zodiaku jesteś?
                                                  • Gość: ... Re: ... IP: *.anwa.com.pl / *.anwa.com.pl 02.11.04, 14:53
                                                    strzelec
                                                  • Gość: grześ Re: ... IP: 62.29.137.* 02.11.04, 15:01
                                                    Jakie masz naegatywne cechy, o ile takie masz?:))
                                                  • Gość: ... Re: ... IP: *.anwa.com.pl / *.anwa.com.pl 02.11.04, 15:06
                                                    mam ich całe mnóstwo: jestem straszną bałaganiarą, pale pół paczki fajek
                                                    dziennie, jestem totalnie nieprzystosowana, jestem bardzo impulsywna, potrafie
                                                    narozrabiać a później żałuje i wiele innych
                                                  • Gość: grześ Re: ... IP: 62.29.137.* 02.11.04, 15:12
                                                    Nie jest tak źle:))a co znaczy że jestes nieprzystosowana??:)) impulsywność to
                                                    dobra cecha,a narozrabiać czasami warto, zycie jest mniej nudne:)))
                                                    A teraz te całkiem dobre??
                                                  • Gość: ... Re: ... IP: *.anwa.com.pl / *.anwa.com.pl 02.11.04, 15:14
                                                    nieprzystosowanie- chyba to że umiem udawać. Jak mi jest źle nie będę się
                                                    uśmiechać i takie tam
                                                    a te dobre- cała reszta oprocz tych złych:)
                                                  • Gość: grześ Re: ... IP: 62.29.137.* 02.11.04, 15:18
                                                    OOO wdizisz ja tak samo postepuje, jak jest mi źle to z nikim nie gadam,
                                                    poprostu bez kija nie podchodź, koledzy w pracy juz sie nauczyli,że w takiej
                                                    sytuacji lepiej sie do mnie nie odzywać:))
                                                    zamykam sie w sobie i tyle, no chociaz chciałbym wtedy sie przytulic do kogoś
                                                    bliskiego,żyjącego i płci przeciwnej:))
                                                  • Gość: . Re: ... IP: *.anwa.com.pl / *.anwa.com.pl 02.11.04, 15:27
                                                    ja mam dokładnie to samo
                                                    mam wypisane na twarzy "spadówa" więc nie podchodzą
                                                    i znowu sie z Tobą zgadzam:)
                                                  • Gość: grześ Re: ... IP: 62.29.137.* 02.11.04, 15:29
                                                    Napis na Twojej twarzy jest bardzo subtelny:)))))))
                                                    Juz poguiłem sie w liczeniu ile razy zgodziłas sie ze mną:)))
                                                  • Gość: ... Re: ... IP: *.anwa.com.pl / *.anwa.com.pl 02.11.04, 15:36
                                                    ja też nie wiem:) już nie licze
                                                  • Gość: grześ Re: ... IP: 62.29.137.* 02.11.04, 15:40
                                                    wiec i w tym sie zgadzamy:))))))
                                                    O której zmykasz do domu?
                                                  • Gość: ... Re: ... IP: *.anwa.com.pl / *.anwa.com.pl 02.11.04, 15:41
                                                    o 19
                                                  • Gość: grześ Re: ... IP: 62.29.137.* 02.11.04, 15:43
                                                    Tytan pracy z Ciebie:)))
                                                    Ja o 16:10:))
                                                  • Gość: ... Re: ... IP: *.anwa.com.pl / *.anwa.com.pl 02.11.04, 15:45
                                                    ale Ci dobrze. Gdybym nie musiała tyle siedzieć to bym nie "pracowała" do 19
                                                  • Gość: grześ Re: ... IP: 62.29.137.* 02.11.04, 15:51
                                                    Kazdy ma na co sobie zasłużył w pozytywnym i negatywnym słowa tego znaczeniu,
                                                    wiec tak naprawde nie masz mi czego zazdroscić,
                                                    Powiesz mi jak masz na imie?
                                                  • Gość: grześ Re: ... IP: 62.29.137.* 02.11.04, 11:57
                                                    a z tym wyciaganiem to przecież jest tak, że jak sie czegos nie chce powiedziec
                                                    to tego sie nie zrobi...
                                                    no chyba że pod wpływem emocji i uczuć:))innych niz obojetność
                                                    A swoja droga to myśle ze obojętność jest najgorszym z mozliwych uczuć, jakie
                                                    można żywić do człowieka....
                                                  • Gość: ... Re: ... IP: *.anwa.com.pl / *.anwa.com.pl 02.11.04, 12:03
                                                    zgadzam się z Tobą
              • szefu13 Re: Bardzo waażne.!!!!!!!dotyczy szefu 29.10.04, 23:34
                Kaśka, opanuj się! Nie stawiaj na sobie krzyżyka! Przecież pewnego pięknego
                dnia to Ty możesz być w roli takiej "panienki" i wtedy będziesz się
                bulwersować, ze jakaś ...... zdradzona żona Cię ciąga po sądach. :)))))))
                • Gość: kaśka Re: Bardzo waażne.!!!!!!!dotyczy szefu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.04, 10:12
                  jestem opanowana, odpuścułam , ciekawa była opinii i emocji ludzi którzy są lub
                  będą zainteresowani tematem, który poruszyłam. Każdy ma prawo do swojej
                  indywidualności, do sterowania własnym życiem. Nie , nie rozbiję NIGDY czyjegoś
                  związku (przy założeniu że wiem o istnieniu tego związku). Mam zasady i honor,
                  cechy, o których niektórzy nie mają zielonego pojęcia. No cóż zostałam
                  potępiona na tym forum i nie chodzi nawet o to , że życia nie może wypełniać
                  zemsta , bo ona w końcu obraca się przeciw nam samym, ale o to, że dobijający
                  jest fakt społecznej akceptacji nie tylko dla kurestwa, faktu rozbijania rodzin
                  itd.Cierpimy przed telewizorem - bo tam pokazują że cierpią dzieci,
                  wkurzamy się czytając gazetę - zmowu afera korupcyjna.Ale czy cokolwiek
                  zrobiliśmy żeby tak nie było? Nie będę cię z niczego rozliczać bo nie mam do
                  tego prawa, ani nie o to mi chodziło. Jesteś moralizatorem. Jesteś typem
                  człowieka chryzmatycznego. Pociągasz za sobą masę młodych ludzi w internecie.
                  Jeżeli robisz to w realu - to świetnie nadajesz się na przywódcę sekty. Wiem że
                  nie warto tracić cennego czasu na exa i jego dupę. Na kilkanaście osób, które
                  wypowiadały się na forum nikt nie okazał się równie szalonu jak ja. Grzesiu,
                  który tak bardzo boi się zaszufladkowania, leży właśnie w takiej szufladzie
                  (okazuje się że razem ze 100% moich rozmówców)gdzie wszyscy myślą jednakowo i
                  ktoś taki jak ja chce zbużyć mu tyn zafajdany świat. Postawił nawet warunek że
                  nie mogę należec do waszej partii . Już jestem dla niego niewygodną opozycją.
                  Jest ni trochę przykro że nie dano mi szansy , ale tylko TROCHĘ. Swoimi
                  poglądami na rodzinę i związki niszczę wam coś czego nie umiecie sami nazwać.
                  Wiesz co , przyszła mi do głowy taka myśl, gdybym faktycznie pokazała się na
                  takim spotkaniu (przy założeniu że nikt się wcześniej nie widział i nie mamy
                  identyfikatorów)czy okazałabym się aż taka inna od reszty? innym sprawom niż wy
                  potrafię powiedzieć NIE.
                  • szefu13 Re: Bardzo waażne.!!!!!!!dotyczy szefu 01.11.04, 15:56
                    Cóż ..... temat do dyskusji wymyśliłaś jak najbardziej trafiony. Jednak
                    należało sie liczyc z tym, że ludzie mogą mieć odmienne poglądy od Twoich. Ich
                    opinie nie powinny wywoływać w Tobie tak silnych emocji. Świadczy to o tym (co
                    jest od początku jasne jak słońce) że sprawa jest dla Ciebie aktualna, bolesna
                    i jeszcze się w nowej sytuacji nie odnalazłaś i nie odzyskałaś równowagi i
                    harmonii ducha. No, chyba, że nas po prostu wkręcasz i cała historia jest
                    wymyślona, ale wtedy moja niniejsza odpowiedź nie ma sensu .... więc przyjmuję
                    jednak wersję "na serio" :))).
                    Rzucenie takiego tematu na forum Internetowe wywołało pewne napięcia w sieci,
                    ale najważniejsze jest to, abyś mogła się wygadać. Oczywiście nikt tutaj nie
                    zna szczegółów Twojej sytuacji, żeby okazać należyte zrozumienie, a na pewno
                    sporo osób nie miało Twoich doświadczeń. Dlatego też należy podchodzic z
                    duuuuużym dystansem do wszelkich wypowiedzi, ale jak mawiał pewien mędrzec (a
                    przynajmniej za takiego sie uważał) "nie ma takiego głupiego od którego mądry
                    by sie czegoś nie nauczył", więc we wszystkich nieomalże wypowiedziach
                    znajdziesz jakieś ziarnko prawdy i mądrości :).
                    Co do Twoje wypowiedzi, to:
                    1. Nigdy nie mów nigdy. W życiu mogą się zdarzyć sytuacje, w których zrobisz
                    coś, co dzisiaj Ci się wydaje niemożliwe. Zapewniam Cię, że to tylko kwestia
                    zbiegu okoliczności i stanu Twojego ducha - możesz się w kimś zakochać i przez
                    sam fakt okazania sympatii być katalizatorem rozpadu jego związku .... nigdy
                    nie wiadomo, co ludzie wymyślą - nie wszystko zależy tylko od Ciebie.
                    2. Jesteś przede wszystkim kobietą, a kobiety o ile się nie mylę są gotowe
                    poświęcić nawet własny honor i zasady (nie mówiąc już o satysfakcji, karierze i
                    pieniądzach - sama to wiesz :) ) dla miłości, albo dla obiektu swoich
                    westchnień.
                    3. Nie zostałaś potępiona Ty na forum (chociaż niektórym tu już puszczały
                    nerwy :))) ) tylko pomysły rzucone przez Ciebie do dyskusji. Generalnie opinia
                    większości Twoich korespondentów jest taka, że nie uważają, że osoba trzecia
                    będąca kochankiem jedej ze stron odpowiada za rozpad związku. I to trzeba
                    uszanować. Masz prawo mieć własne zdanie, ale my tu dyskutujemy, a więc
                    podajemy argumenty. Twoje zostały odczytane jako emocjonalne i powodowane Twoim
                    osobistym podejściem do sprawy i jako takie nie przekonały innych. Zauważ, że
                    inni nie mają do twojego przypadku stosunku osobistego i mogą sytuację oceniać
                    na zimno - nie mają żadnego interesu, aby obstawać za którąkolwiek ze stron.
                    Tak po prostu myślą. Są zwolennikami tego, aby kazdy odpowiadał za własne błędy
                    i jeżeli na kogoś by chętnie zwalili, to na Twojego ex-a, który w ich oczach
                    Cię wykorzystał i porzucił jak było ciężko. Ale lala (ja powiedziałem "lala"?
                    chyba, żeby Ci się podlizać, bo jej w ogóle nie znam - widzisz do czego
                    doprowadzają Twoje naciski? :)))) ), no więc ta pani naprawdę nie miałą wiele
                    do gadania w sprawie relacji Twoich z mężem. Przynajmniej ja sobie tego nie
                    wyobrażam.
                    4. Co do myślenia globalnie, a działania lokalnie - każdy pracuje nad
                    trwałością swojego zwiazku na własnym podwórku. Każdy na swój sposób szanuje
                    związki innych. A kobiety właśnie w tym przodują - obrączka na palcu mężczyzny
                    według powszechnej opinii w większości przypadków jest wystarczającym
                    straszakiem, żeby facet znalazł się poza kręgiem zainteresowań... I vice versa,
                    aczkolwiek, my mężczyźni nie jesteśmy aż tak drobiazgowi i solidarni ze sobą
                    pod tym względem :))). Oczywiście są wyjątki, ale cóż - uważam, że i tak
                    średnio społeczeństwo wypada na bardzo pruderyjne.
                    5. Żadnej masy za soba nie pociągam - a przynajmniej nic o tym nie wiem, ale
                    może ja jestem nie na bieżąco :))).
                    6. To, że wiekszość myśli podobnie, to nieznaczy, że któś z nich sie
                    zaszufladkował - oni po prostu tak całkiem przypadkiem mogą mieć rację :))). I
                    kązdy to wyraża na swój sposób i zgodnie z własnym wyobrażeniem sytuacji i
                    sumieniem. Nie należy też brać na serio wypowiedzi o przynależności do partii,
                    bo nie masz chyba żalu do kolegów z przedszkola, którzy nie chcieli sie z Tobą
                    bawić? :))))))) Co nie znaczy, że Grzesiu jest dziecinny, tylko tak
                    zażartował...
                    7. A ja się założę, że gdybyś pojawiła się na jakimś spotkaniu, już ochłonąwszy
                    po ostatnich zawirowaniach życiowych, to by gazem sie okazało, że wszyscy
                    myślimy podobnie - ostatecznie jesteśmy ludźmi i to wychowanymi w tej samej
                    kulturze .... :). czasami tylko natężenie naszych poglądw może się nieco różnić
                    zależnie od doświadczeń i tego, czy już się ze sobą pogodziliśmy, czy jeszcze
                    nie ...
    • Gość: ... Re: Bardzo waażne.!!!!!!!dotyczy szefu IP: *.anwa.com.pl / *.anwa.com.pl 31.10.04, 11:35
      czemu nie kontunuujesz takiego fajnego wątku:(
      • Gość: grześ Re: Bardzo waażne.!!!!!!!dotyczy szefu IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 31.10.04, 19:00
        nie kontynuuje, bo spalem do 13:00, bo piłem do 4:00, starego czasu...:)))zycie
        jest bardzo cięzkie:))
        • Gość: ... Re: Bardzo waażne.!!!!!!!dotyczy szefu IP: *.anwa.com.pl / *.anwa.com.pl 02.11.04, 08:30
          Dzień dobry pijaku:))))))
          • Gość: grześ Re: Bardzo waażne.!!!!!!!dotyczy szefu IP: 62.29.137.* 02.11.04, 08:32
            hehehe, człowiek nie wielbłąd napic sie musi:))tylko dlaczego tak duużo:)))))
          • Gość: grześ Re: Bardzo waażne.!!!!!!!dotyczy szefu IP: 62.29.137.* 02.11.04, 08:34
            ps: tak to jest jak sie ma słaba silną wole:)))Jedno jest pewne ludzkich cech
            takich jak współczucie, zrozumienie,to Ty nie masz :))))))))))a tak wogóle to
            dzień dobry,P.X-wrrrrrr
            • Gość: ... Re: Bardzo waażne.!!!!!!!dotyczy szefu IP: *.anwa.com.pl / *.anwa.com.pl 02.11.04, 08:48
              dlaczego sądzisz że ja nie mam ludzkich cech? Skąd taki wniosek:)))?
              • Gość: grześ Re: Bardzo waażne.!!!!!!!dotyczy szefu IP: 62.29.137.* 02.11.04, 08:54
                Przeczucie, czy jakos tak:))A tak na marginesie masz jakieś:)))???Chociaz jedną
                maleńką:)))
                Ps: Poza tym z tego co pisałaś o sobie, a raczej nic nie pisałaś:))to mieszkasz
                na księzycu:))ale nie można powiedzieć o Tobie, że bujasz w gwiazdach:))))
                Pozwol, że zapytam po raz kolejny,nieśmiało, o Twoje imie!:))))
                • Gość: ... Re: Bardzo waażne.!!!!!!!dotyczy szefu IP: *.anwa.com.pl / *.anwa.com.pl 02.11.04, 08:59
                  z tym bujaniem w gwiazdach to fakt- staram się być realistką, chociaż nie
                  zawsze mi to wychodzi. Czasami jestem niepoprawną optymistką, ale zazwyczaj
                  szybko schodzę na ziemię. Nie mam przeczuć a jak mam to są często nietrafione
                  • Gość: grześ Re: Bardzo waażne.!!!!!!!dotyczy szefu IP: 62.29.137.* 02.11.04, 09:07
                    U mnie z moim reazlizem to raczej kiepsko, no ale ostatnio zostałem zmuszony
                    przez ciąg zdarzeń to zmiany tego, wiec postanowiłem być realistą i bardzo
                    mocno stąpać po ziemi i w dokonywaniu wyborów kierowac sie umysłem. Co do
                    optymizmu- z tym to krucho:)
                    Przeczucia-zawsze mnie mylą.
                    Jak wogóle minał Ci weekend (pomijając dzień wczorjaszy)?
                    • Gość: ... Re: Bardzo waażne.!!!!!!!dotyczy szefu IP: *.anwa.com.pl / *.anwa.com.pl 02.11.04, 09:12
                      Standard- w piątek spotkanie ze znajomymi, dyskusje przy alkoholu, a w sobotę
                      spotkanie przy alkoholu z załamaną kumpelą. Co prawda delikatnie ale u mnie tez
                      było alkoholowo:)
                      Widzę że kiepsko u Ciebie z realizmem, przemawia przez Ciebie pesymizm
                      • Gość: grześ Re: Bardzo waażne.!!!!!!!dotyczy szefu IP: 62.29.137.* 02.11.04, 09:19
                        Widze ze weekend możesz zaliczyć do udanych:))Ja to zawsze angażuje sie w to co
                        robie:)))), wiec prowadzę ożwyione dyskujse ze znajomymi tylko w sobotę:))
                        W piątek to biegałem, sport to zdrowie.
                        A pesyzmim , jest w ostatnim czasie moim przyjacielem, i jakos nie chce mnie
                        opuścić:)
                        A koleżanka to co?nieszcześliwa miłość?zranione uczucia?czy cos gorszego?
                        Ps: może i mnie bys pocieszyła:)
                        • Gość: ... Re: Bardzo waażne.!!!!!!!dotyczy szefu IP: *.anwa.com.pl / *.anwa.com.pl 02.11.04, 09:24
                          Jestem kiepską pocieszycielką i nie lubie komentować cudzego życia. Z koleżanką
                          napiłam się martini i wysluchałam jej smutków. Ma faceta który trzyma ją w
                          klatce i powoli ma dość czemu ja się nie dziwię
                          A czy weekend można nazwać udanym, nie wie,m
                          • Gość: grześ Re: Bardzo waażne.!!!!!!!dotyczy szefu IP: 62.29.137.* 02.11.04, 09:28
                            No tak, każda klatka nawet złota, to zawsze klatka, i czasmi trudno jest sie
                            uwolić, wiec pozostaje współczuć.
                            Co wogóle lubisz robić jak nie pracujesz i nie pijesz martini?
                            • Gość: ... Re: Bardzo waażne.!!!!!!!dotyczy szefu IP: *.anwa.com.pl / *.anwa.com.pl 02.11.04, 09:38
                              ostatnio niewiele i to mnie martwi. Dawniej dużo czytałam bylam na bieżąco z
                              filmem a teraz popadłam w jakiś totalny marazm. I nie mam siły żeby to zmienić.
                              • Gość: grześ Re: Bardzo waażne.!!!!!!!dotyczy szefu IP: 62.29.137.* 02.11.04, 09:46
                                To faktycznie zły objaw, ja poprostu nienawidze być sam i ciszy.Ciągle staram
                                sie cos robić. Zajmuje mnie sport i na swoj sposób pomaga jakos funkcjować:)
                                Co do kina to niedawno był czas że chodziłem sam, ale znudziło mi sie:),
                                natomiast jesli chodzi kiążki to przeczytałem lektury z lat młodzieńczych :))
                                Ludlluma, ostatnio "Mozaikę Persiwala", i zamierzam zabrac sie za Paula Coelha,
                                to akurat dobre na mój stan psychiczny.
                                Chyba będę musiał podać Ci pomocną dłoń..i wydobyć Cie z marazmu:)))