IP: 5.5.* / 80.58.5.* 05.04.04, 14:14
Morze,to nic wiecej jak skupisko sukcesywnych fal, tak samo jak zycie
zlozone z przemijajacych dni i godzin.
wydaje sie proste ,ale jest tyle......
Zaprazszam wszystkich zeglujacych.
Obserwuj wątek
    • poo3 Re: Fale. 05.04.04, 14:22
      Tak tylko że ,fale powracają a życie płynie dalej...
      • Gość: kapitan Re: Fale. IP: 5.5.* / 80.58.5.* 05.04.04, 14:28
        I cale szczescie.!
        • poo3 Re: Fale. 05.04.04, 14:30
          Nie lubisz wspomnień ?
          • Gość: kapitan Re: Fale. IP: 5.5.* / 80.58.5.* 05.04.04, 14:34
            Owszem, ale co bysmy wspominali?
            • poo3 Re: Fale. 05.04.04, 14:37
              Możę kolację ,na którą się spózniłeś?:)
              • Gość: kapitan Re: Fale. IP: 5.5.* / 80.58.5.* 05.04.04, 15:00
                Jak by zycie stalo w mijscu to bysmy sie bjadali do tej pory.
                (od wczoraj cos sie psuje mazsyna)
                • poo3 Re: Fale. 05.04.04, 15:09
                  Chyba mnie nie lubi ,Twój komputer.Czuje na pewno ,że jestem czarownicą.:)
                  • Gość: kapitan Re: Fale. IP: 5.5.* / 80.58.5.* 05.04.04, 15:29
                    Wprost przeciwnie, mnie mowi ze sie niecirpliwi.
                    • poo3 Re: Fale. 05.04.04, 15:39
                      To powiedz mu ,że Go lubię.A czy lubisz morze /ale dosłownie/?Że lubisz owoce
                      morza, to już wiem -czy fale mile Ci się kojarzą?
                      • Gość: kapitan Re: Fale. IP: 5.5.* / 80.58.5.* 05.04.04, 16:26
                        -On sam to czuje.
                        -Bardzo.
                        -Zalezy jakie.
                        • poo3 Re: Fale. 05.04.04, 16:34
                          Odpowiedziałeś ,pytaniem na pytanie.Jakie morze,czy jakie fale?
                          • Gość: kapitan Re: Fale. IP: 5.5.* / 80.58.5.* 05.04.04, 16:47
                            Morze cieple I fale tez.
                            • poo3 Re: Fale. 05.04.04, 16:56
                              Niastety , Bałtyk jest bardo zimny i to odstrasza takich zmarzluchów jak ja.
                              Ale na szczęscie, jakoś sobie z tym problemem radzę i staram się ,wygrzewać na
                              słoneczku .
                              • Gość: kapitan Re: Fale. IP: 5.5.* / 80.58.5.* 05.04.04, 17:11
                                Goracy piasek,lekka bryza,takie dni sie mile wspomina.
                                • poo3 Re: Fale. 05.04.04, 17:16
                                  Tak ,mam wiele takich wspomnień.Słońce i woda bardzo uspokajają.Najbardziej
                                  fascynyjące są wschody i zachody słońca,szum fal...chyba na zły temat
                                  weszliśmy,zaczynam się rozklejać.Może porozmawiamy o samochodach ?
                                  • Gość: kapitan Re: Fale. IP: 5.5.* / 80.58.5.* 05.04.04, 17:23
                                    Mozemy rozmawiac o czym chcesz,a lato niedaleko to powinno dodac otuchy.
                                    • poo3 Re: Fale. 05.04.04, 17:32
                                      Przepraszam Cię ,muszę kończyć.Hasta luego!!!
                                      • Gość: kapitan Re: Fale. IP: 5.5.* / 80.58.5.* 05.04.04, 17:40
                                        Do nastepnego!
                                        • poo3 Re: Fale. 05.04.04, 20:03
                                          ...czy juz po kolacji?
                                          • Gość: kapitan Re: Fale. IP: 5.5.* / 80.58.5.* 05.04.04, 21:49
                                            O tej porze?
                                            • libressa Re: Fale. 05.04.04, 21:58
                                              ...a to za późno, czy za wczesnie?
                                              :)
                                              Libressa
                                              ---
                                              Nadmiar zalet to duza wada.
                                              /LIBRA/
                                              • Gość: kapitan Re: Fale. IP: 5.5.* / 80.58.5.* 05.04.04, 22:05
                                                Witam!
                                                Dla mnie wczesnie.
                                                • poo3 Re: Fale. 05.04.04, 22:12
                                                  A co dzisiaj,na kolacje?
                                                  • Gość: kapitan Re: Fale. IP: 5.5.* / 80.58.5.* 05.04.04, 22:23
                                                    Jeszcze nie zdecydowalem,nie mam dzisiaj apetytu.
                                                    Moze puzniej,bo dzis mam prace do rana.
                                                    U nie tez nie dzila dobrze,mysle ze to wina strony.
                                                  • poo3 Re: Fale. 05.04.04, 22:50
                                                    To, nie bede Ci przeszkadzać.Owocnej pracy.:)
                                                  • Gość: kapitan Re: Fale. IP: 5.5.* / 80.58.5.* 05.04.04, 22:57
                                                    Wcale nie przeszkadzasz, to siec.
                                                  • poo3 Re: Fale. 05.04.04, 23:00
                                                    Nie wiem co robisz,ale jak pracuje to nie lubie jak ktos mi przeszkadza.
                                                  • Gość: kapitan Re: Fale. IP: 5.5.* / 80.58.5.* 05.04.04, 23:04
                                                    Wybieram kolory,i miedzy czasie decyduje.
                                                  • Gość: kapitan Re: Fale. IP: 5.5.* / 80.58.5.* 05.04.04, 23:05
                                                    Poprawilo sie.
                                                  • poo3 Re: Fale. 05.04.04, 23:07
                                                    malujesz ?
                                                  • Gość: kapitan Re: Fale. IP: 5.5.* / 80.58.5.* 05.04.04, 23:14
                                                    Nie .
                                                    Robie katalog.
                                                  • poo3 Re: Fale. 05.04.04, 23:17
                                                    A z czym,jesli to nie tajemnica?
                                                  • Gość: kapitan Re: Fale. IP: 5.5.* / 80.58.5.* 05.04.04, 23:22
                                                    Z produktami naturalnymi,sklep<Bio>
                                                  • poo3 Re: Fale. 05.04.04, 23:28
                                                    Dla Twojego slepu ,czy robisz to dla kogos?
                                                  • Gość: kapitan Re: Fale. IP: 5.5.* / 80.58.5.* 05.04.04, 23:30
                                                    Dla prywatnej osby.
                                                  • poo3 Re: Fale. 05.04.04, 23:31
                                                    To jest katalog ,wysylkowy czy reklamowy?
                                                  • Gość: kapitan Re: Fale. IP: 5.5.* / 80.58.5.* 05.04.04, 23:39
                                                    Reklamowy ,propaganda.
                                                  • poo3 Re: Fale. 05.04.04, 23:45
                                                    Nie mozna tak , musisz miec do tego przekonanie co robisz,wtedy latwiej
                                                    przychodza pomysly do glowy.Reklama ,odpowiedno przefiltrowana odnosi ,
                                                    pozytywny skutek.Liczy sie pomysl,chocby byl kontrowersyjny.Nie wiem czy
                                                    pamietasz ,reklame Benetona-calujaca sie zakonnica.Zrobilo to duze wrazenie na
                                                    ludziach,dzieki czemu firma zyskala popularnosc w Polsce .
                                                  • Gość: kapitan Re: Fale. IP: 5.5.* / 80.58.5.* 05.04.04, 23:52
                                                    Najlepsze reklamy sa te ktorych sie nierozumie,ale ja tylko musze popoprawiac
                                                    niektore zeczy ijutro oddac.
                                                  • poo3 Re: Fale. 05.04.04, 23:57
                                                    To tak jak ze sztuka ,im bardziej niezrozumiala tym ma wieksza wartosc.W takim
                                                    razie pracuj,ja juz sie oddale ,jutro mam straszny dzien a ty masz co robic.Nie
                                                    zapomnij o kolacji!Buziaczki!
                                                  • Gość: kapitan Re: Fale. IP: 5.5.* / 80.58.5.* 05.04.04, 23:59
                                                    Dobrego odpoczynku!
                                              • poo3 Re: Fale. 05.04.04, 22:07
                                                ...milo Cie znowu powitac/mam problem z klawiatura,chyba jakis wirus/.Czy
                                                przyjecie wypadlo pomyslnie?;)
                                                • makary0 Re: Fale. 05.04.04, 22:17
                                                  Raczej słabo jak już poooooooo ;)))))))))
                                                  • poo3 Re: Fale. 05.04.04, 22:20
                                                    ..nie podsłuchuj!!!:;)))))
                                                  • makary0 Re: Fale. 05.04.04, 22:23
                                                    Jaśnie pani powinna zamykać drzwi do sypialni ;))
                                                  • poo3 Re: Fale. 05.04.04, 22:26
                                                    ...ups,to bylo spotkanie biznesowe.;)
                                                  • makary0 Re: Fale. 05.04.04, 22:31
                                                    To jaśnie pani będzie produkawać dessusy i galoty z tym panem ;))
                                                  • poo3 Re: Fale. 05.04.04, 22:45
                                                    ..nie trafiony,spioszki dla niemowlaków.;)
                                                  • makary0 Re: Fale. 05.04.04, 22:47
                                                    To jaśnie hrabina zdaje się zaczęła od niemowlaków ;)))
                                                  • poo3 Re: Fale. 05.04.04, 22:56
                                                    ..na razie ucze sie anatomii...
                                                  • makary0 Re: Fale. 05.04.04, 22:59
                                                    Jaśnie pani powinna założyć szkółkę niedzielną , tam to by można było się
                                                    nauczyć ;)))
                                                  • poo3 Re: Fale. 05.04.04, 23:03
                                                    ..to jest swietny pomysl.A czy wacpan posluzy jako konsultant?
                                                • libressa Re: Fale. 05.04.04, 22:21
                                                  ...przyjecie było znakomite, rzekłabym wykwintne,
                                                  dyskusja, przy cygarze bardzo ożywiona.
                                                  Czas szybko płynie, niestety...
                                                  Libressa
                                                  ---
                                                  /LIBRA/
                                                  • makary0 Re: Fale. 05.04.04, 22:24
                                                    i powraca jak dziewiąta fala ;))
                                                  • libressa Re: Fale. 05.04.04, 22:27

...sekwencyjnie...
                                                    to była kolacja, nie kolacjo-sniadanie.
                                                    Libressa
                                                    ---
                                                    /LIBRA/
                                                  • poo3 Re: Fale. 05.04.04, 22:27
                                                    Wszystko jeszcze przed Toba .Wiesz, ze palenie w nadmiarze szkodzi zdrowiu,:)
                                                  • libressa Re: Fale. 05.04.04, 22:30
                                                    ...cygara nie szkodza, zapewniam Cie, nawet w nadmiarze...
                                                    a jeszcze jak dobry gatunek, to mozna palic i palic bez umiaru...
                                                    chyba,ze bez brandy to wtedy szkodza:)
                                                    libressa
                                                    ---
                                                    /LIBRA/
                                                  • poo3 Re: Fale. 05.04.04, 22:33
                                                    ..zawsze mnie intrygowal sposób, w jaki powstaja cygara.Ach te Kubanki ,jak one
                                                    te liscie zwijaja?:)
                                                  • makary0 Re: Fale. 05.04.04, 22:37
                                                    mam być realistyczny ?? zwijaja na udzie a wiesz co się dzieje kiedy tak się
                                                    ociera udo i włosy nie mogą swobodnie rosnąć ?? powstaje wiele , bardzo wiele
                                                    pryszczyków , czy mam dalej ??
                                                  • poo3 Re: Fale. 05.04.04, 22:39
                                                    ...na Ciebie zawsze mozna liczyc ,taki subtelny i pelen fantazji.
                                                  • makary0 Re: Fale. 05.04.04, 22:41
                                                    i bądź tu realistą ;((((
                                                  • libressa Re: Fale. 05.04.04, 22:37
                                                    ...na udach...
                                                    dzisiaj mam jeszcze, troche zajec...
                                                    więc niebawem oddale sie...
                                                    libressa
                                                    ---
                                                    /LIBRA/
                                                  • poo3 Re: Fale. 05.04.04, 22:42
                                                    Wiem ,nasz przesympatyczny kolega juz mi napisl.Ja chyba tez,mam jutro napiety
                                                    grafik .:)
                                                  • makary0 Re: Fale. 05.04.04, 22:44
                                                    No, no, dopiero jutro napięty ??;)))
                                                  • poo3 Re: Fale. 05.04.04, 22:46
                                                    ..znowu podsluchujesz,niegrzeczny chlopczyk.;)
                                                  • makary0 Re: Fale. 05.04.04, 22:51
                                                    bo proszę mię zrozumieć, te dziurki do klucza są tak blisko ucha ;(((
                                                  • libressa Re: Fale. 05.04.04, 22:48
                                                    ...mówisz, lubi pisac, opowiadałam o tym przypadku,
                                                    duzo radosci z tego powodu było...
                                                    jestesmy niebezpiczne...
                                                    Libressa
                                                    ---
                                                    /LIBRA/
                                                  • poo3 Re: Fale. 05.04.04, 22:55
                                                    Moja percepcja juz chyba dzisiaj ogranicza.Libreeso moze jasniej,my takie
                                                    anioleczki.;)
                                                  • libressa Re: Fale. 05.04.04, 22:58
                                                    ...anioły bywaja bardzo niebezpieczne ...zwłaszcza upadłe...
                                                    Forum jakies dzisiaj przygnebiajace...nie chce psuc sobie nastroju...
                                                    dobranoc!
                                                    :0
                                                    ---
                                                    /LIBRA/
                  • Gość: kapitan Re: Fale. IP: 5.5.* / 80.58.5.* 05.04.04, 15:33
                    Wprost przeciwnie, mnie mowi ze sie niecierpliwi.
    • Gość: szczur lądowy Re: Fale. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.04.04, 23:19
      zara rzuce pawia !
      • poo3 Re: Fale. 05.04.04, 23:20
        tylko sie nie pobrudz !
        • Gość: szczur lądowy Re: Fale. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.04.04, 23:21
          najwyzej monitor !
          • poo3 Re: Fale. 05.04.04, 23:26
            milych wrazen!Jesli masz takie odruchy ,to po co tu wlazisz?
      • Gość: kapitan Re: Fale. IP: 5.5.* / 80.58.5.* 05.04.04, 23:27
        A tak mocno kolysze.?
    • poo3 Re: Fale. 07.04.04, 00:04
      ..dzisiaj, był chyba sztorm.;)
      • Gość: kapitan Re: Fale. IP: 5.5.* / 80.58.5.* 07.04.04, 00:15
        I przez to ,dopiero teraz?
        • poo3 Re: Fale. 07.04.04, 00:19
          ..były małe antrakty , jakbym zaczeła ,to bym nic nie załatwiła dzisiaj.Mam
          troche problemów.:)
          • Gość: kapitan Re: Fale. IP: 5.5.* / 80.58.5.* 07.04.04, 00:22
            Cos powaznego?
            • poo3 Re: Fale. 07.04.04, 00:23
              Moze ,w przyszłosci tak.
              • Gość: capitan Re: Fale. IP: 5.5.* / 80.58.5.* 07.04.04, 00:25
                Badz dobrej mysli!
                • poo3 Re: Fale. 07.04.04, 00:27
                  nie mam innego wyjścia , ,,być albo nie być''.
                  • Gość: kapitan Re: Fale. IP: 5.5.* / 80.58.5.* 07.04.04, 00:29
                    Moge cos zrobic?
                    • poo3 Re: Fale. 07.04.04, 00:32
                      Chyba nie .Nie chcę, tego podawć do wiadomosci publicznej i cięzko mi to
                      wytłumaczyc.
                      • Gość: kapitan Re: Fale. IP: 5.5.* / 80.58.5.* 07.04.04, 00:34
                        OK.
                        • poo3 Re: Fale. 07.04.04, 00:36
                          Jadłeś już kolację?
                          • Gość: kapitan Re: Fale. IP: 5.5.* / 80.58.5.* 07.04.04, 00:41
                            Dzisiaj tak ,troche wczesniej jak zwykle,praktycznie mialem caly dzien wolny.
                            • poo3 Re: Fale. 07.04.04, 00:46
                              A folder, się podobał?Zazdroszczę Ci , tego wolnego dnia.
                              • Gość: kapitan Re: Fale. IP: 5.5.* / 80.58.5.* 07.04.04, 00:51
                                Oddany,ale dnia nie masz co zazdroscic,wystarczy ze popatrzysz w takstach
                                jaki mialem dzien.
                                • poo3 Re: Fale. 07.04.04, 00:52
                                  Lubisz mizerię z ogórków?
                                  • Gość: kapitan Re: Fale. IP: 5.5.* / 80.58.5.* 07.04.04, 00:55
                                    I zadnej innej.
    • poo3 Re: Fale. 07.04.04, 01:00
      Dobrze, że Jesteś tolerancyjny , to zaleta:)
      • Gość: kapitan Re: Fale. IP: 5.5.* / 80.58.5.* 07.04.04, 01:03
        Tak to widac?
        Dzisiaj bylem troche obok mnie.
        • poo3 Re: Fale. 07.04.04, 01:06
          tolerancji ,nie czy tak?
          • Gość: kapitan Re: Fale. IP: 5.5.* / 80.58.5.* 07.04.04, 01:19
            Zaraz z rana mi popsuli humor,ale co sie mozna spodziewac,dzis ciezko jest
            zadowolic kogos i tym bardziej jak stawia na mizerie.
            • poo3 Re: Fale. 07.04.04, 01:21
              nie odpowiedziałeś na moje pytanie.:(
              • Gość: kapitan Re: Fale. IP: 5.5.* / 80.58.5.* 07.04.04, 01:26
                Tak.
                • poo3 Re: Fale. 07.04.04, 01:30
                  Ja to może upraszczam.To tak ,jakby ktos ukradł ,Ci cos cennego.Złodziej się
                  znudził i ci to oddał.
                  • Gość: kapitan Re: Fale. IP: 5.5.* / 80.58.5.* 07.04.04, 01:36
                    Poprostu ,utwirdzam sie w przekonaniu ze walka jest zbyteczna.
                    • poo3 Re: Fale. 07.04.04, 01:49
                      Tu chyba nie chodzi o walkę.Bo w takiej sytuacji ,nie ma o co walczyć.,,Życie
                      płynie dalelej,,/trochę filozoficznie/,może przyniesie coś bardziej
                      wartościowego.Ludzie się asekurują ;dzieci,może się zmieni,i.t.d....,wynika to
                      z ich obawy ,co bedzie dalej.A dalej jest ciąg dalszy , może bardziej ciekawszy
                      niż poprzedni.
                      • Gość: kapitan Re: Fale. IP: 5.5.* / 80.58.5.* 07.04.04, 01:57
                        Jutro bedzie owocem przeszlosci.
                        Musimy godzic sie z tym co jest realne.
                        • poo3 Re: Fale. 07.04.04, 02:08
                          Nie musimy sie z tym godzić....uważaj bo zaraz będzie burza!:)
                          • Gość: kapitan Re: Fale. IP: 5.5.* / 80.58.5.* 07.04.04, 02:11
                            Sztorm,burza,czego jeszcze brakuje?
                            • poo3 Re: Fale. 07.04.04, 02:14
                              Bezludnej wyspy i Robinsona.;)
                              • Gość: kapitan Re: Fale. IP: 5.5.* / 80.58.5.* 07.04.04, 02:30
                                Wspanialy obrazek na dobranc!
                                Niewiem jak Ty,ale mnie sie zamykaja juz zaluzje,tak ze oddalam sie w
                                fantastyczna podroz i do nastepnej wylowionej butelki.Un beso!

• poo3 Re: Fale. 07.04.04, 02:34
                                  Pa,pa;)
                                  • libressa Re: Fale. 07.04.04, 06:27
                                    ...piekne posty, piekne pisanie,
                                    burza, burza jest piekna, gwałtowna,
                                    ale tez krótkotrwała, warto o tym pamietac...
                                    Libressa
                                    ---
                                    • Gość: kapitan Re: Fale. IP: 5.5.* / 80.58.5.* 07.04.04, 17:53
                                      Kiedy zeglujemy w tym nieprzeniknionym gaszcszu
                                      nasze dusze i nasze myslenie
                                      staja sie tak wolne jak ocean.
                                      • poo3 Re: Fale. 07.04.04, 18:18
                                        Wolność, daje nam poczucie bezpieczenstwa i swobody, niczym nie
                                        ograniczonej.Ocean jest nieokiełznany i tak jak w zyciu ,nie mozna dać się
                                        zniewolić i ograniczyć ,bo wtedy ulegamy autodestrukcji.Wolność duszy i
                                        myslenia, pozwala na pobudzanie naszych doznań i ciągłe poszukiwania nowych
                                        jakości.
                                        • Gość: kapitan Re: Fale. IP: 5.5.* / 80.58.5.* 07.04.04, 18:44
                                          Jeszcze potrzeba sprzyjajacego wiatru.
                                          • poo3 Re: Fale. 07.04.04, 18:55
                                            No i wywołaliśmy wilka z lasu,a własciwie z ocenu .Obraz na monitorze mi
                                            skacze , trudno mi pisać./jeszcze pracuję/.A tak powaznie ,,jestesmy sami sobie
                                            zaglem i sterem'',nalezy tylko obrać właściwy kurs.;)
                                            • Gość: kapitan Re: Fale. IP: 5.5.* / 80.58.5.* 07.04.04, 19:07
                                              Niekiedy ktos wypada za burte.
                                              • poo3 Re: Fale. 07.04.04, 19:10
                                                Zawsze ,trzeba mieć kamizelkę ratunkową :)
                                                • Gość: kapitan Re: Fale. IP: 5.5.* / 80.58.5.* 07.04.04, 19:14
                                                  Niekiedy niewiele pomaga.
                                                  • poo3 Re: Fale. 07.04.04, 19:21
                                                    To zalezy ,jak szybko przybędzie ratunek.
                                                  • Gość: kapitan Re: Fale. IP: 5.5.* / 80.58.5.* 07.04.04, 19:28
                                                    To znaczy,sprzyjajace okolicznosci,czy szczescie?
                                                  • poo3 Re: Fale. 07.04.04, 19:33
                                                    Jedno i drugie :)
                                                  • Gość: kapitan Re: Fale. IP: 5.5.* / 80.58.5.* 07.04.04, 19:36
                                                    Nie za duzo jak na jeden raz?
                                                  • poo3 Re: Fale. 07.04.04, 20:13
                                                    Odezwę się w porze poznej kolacji , jak wroce do domu .Musze się zająć rzeczami
                                                    bardziej przyziemnymi.Buziaczek!
                                                  • Gość: kapitan Re: Fale. IP: 5.5.* / 80.58.5.* 07.04.04, 20:18
                                                    OK.
                                                  • poo3 Re: Fale. 07.04.04, 21:42
                                                    Czy kolacja ,już gotowa ?;)
                                                  • Gość: kapitan Re: Fale. IP: 5.5.* / 80.58.5.* 07.04.04, 22:03
                                                    Juz po,teraz kawa i cos slodkiego.
                                                  • poo3 Re: Fale. 07.04.04, 22:07
                                                    Kawa i słodycze,aby nie za póżno?;)
                                                  • Gość: kapitan Re: Fale. IP: 5.5.* / 80.58.5.* 07.04.04, 22:11
                                                    Dlaczego?
                                                  • poo3 Re: Fale. 07.04.04, 22:14
                                                    Po kawie trudno zasnąć ,a po słodyczach brzuszek rośnie.;)
                                                  • Gość: kapitan Re: Fale. IP: 5.5.* / 80.58.5.* 07.04.04, 22:19
                                                    W moim przypadku ani pierwsze ani drogie.
                                                  • poo3 Re: Fale. 07.04.04, 22:24
                                                    Znowu mnie zawiodłeś,liczyłam na wspólną kolację?;(
                                                  • Gość: kapitan Re: Fale. IP: 5.5.* / 80.58.5.* 07.04.04, 22:29
                                                    Ja mysle ze to jest wspolna kolacja!
                                                  • poo3 Re: Fale. 07.04.04, 22:34
                                                    Powiedzmy że tak.A co będzie na deser?
                                                  • Gość: kapitan Re: Fale. IP: 5.5.* / 80.58.5.* 07.04.04, 22:37
                                                    Wybor zalezy od nas.
                                                  • poo3 Re: Fale. 07.04.04, 22:40
                                                    Zawsze się asekurujesz.Moze pojdziemy na spacer?
                                                  • Gość: kapitan Re: Fale. IP: 5.5.* / 80.58.5.* 07.04.04, 22:44
                                                    Chetnie, myslisz o jakims kakretnym miejscu?
                                                  • poo3 Re: Fale. 07.04.04, 22:57
                                                    Jest wiele takich miejsc.Ale jakby trzymając się wątku morsko-oceanicznego ,to
                                                    może spacer plazą.
                                                  • Gość: kapitan Re: Fale. IP: 5.5.* / 80.58.5.* 07.04.04, 23:04
                                                    Majac przed soba caly swiat , ktora wybierasz?
                                                  • poo3 Re: Fale. 07.04.04, 23:15
                                                    Tu mnie zaskoczyłeś , trudny wybór moze, Borneo.Jest tylko jeden problem , boję
                                                    się latać samolotami i jesli już muszę ,lecieć to może trochę bliżej
                                                    np:Majorka.Ale ta północna część , tam jest bardziej urokliwie.
                                                  • Gość: kapitan Re: Fale. IP: 5.5.* / 80.58.5.* 07.04.04, 23:26
                                                    Moze byc Torrent de Pareis?
                                                  • poo3 Re: Fale. 07.04.04, 23:35
                                                    Świetny pomysł,skąd wiedziałeś ze na koncu kanionu znajdziemy się na plazy?
                                                  • Gość: kapitan Re: Fale. IP: 5.5.* / 80.58.5.* 07.04.04, 23:47
                                                    Jako kapitan .
                                                  • poo3 Re: Fale. 07.04.04, 23:51
                                                    No tak, o tym nie pomyślałam.Sami jesteśmy na plaży ,czy jest tam ktos jeszcze?
                                                  • Gość: kapitan Re: Fale. IP: 5.5.* / 80.58.5.* 07.04.04, 23:54
                                                    We dwoje bedzie bardziej romantycznie.
                                                  • poo3 Re: Fale. 07.04.04, 23:58
                                                    Czy przyniosą nam Sangrię ?
                                                  • Gość: kapitan Re: Fale. IP: 5.5.* / 80.58.5.* 08.04.04, 00:06
                                                    Jak tlko masz ochote,zamowimy caly dzbanek.
                                                  • poo3 Re: Fale. 08.04.04, 00:17
                                                    Tak mam.Wyobrażnia , jest niesamowita pozwala nam , przenosic się w inny
                                                    świat , taki idealny ,cudowny ,bez problemów.Morze ,szum fal,ciepły powiew
                                                    wiatru ,pusta plaża , gwiezdziste niebo i taki spokoj.Nikt od nas nic nie
                                                    chce /no może poza krabami wypełzającymi z piasku/.Jest cudownie.
                                                  • Gość: kapitan Re: Fale. IP: 5.5.* / 80.58.5.* 08.04.04, 00:27
                                                    Chwile odpoczynku, tez musza miec miejsce w naszym zyciu,
                                                    i jezeli mamy wolny wybor,to trzeba je wykozystac jak najprzyjemniej mozemy.
                                                  • poo3 Re: Fale. 08.04.04, 00:37
                                                    Na szczęscie ,mamy wolny wybór.Przepraszam Cię, ale muszę kończyć .Zostało mi 5
                                                    h snu,rano będę nieprzytomna.Życzę Ci kolorowych snów i miłego
                                                    zeglowania,uwazaj na rafy.Moze jutro,zmienimy lokalizację.Śpij słodko.Buziaczki!
                                                  • Gość: kapitan Re: Fale. IP: 5.5.* / 80.58.5.* 08.04.04, 00:44
                                                    Ze zmeczenia czy rozkoszy?
                                                    Spij dobrze.
                                                    ciao!
                                                  • poo3 Re: Fale. 08.04.04, 00:53
                                                    I jedno i drugie.ciao!