Dodaj do ulubionych

progresywne Słońce

19.10.14, 20:56
Progresywny DSC pokrywa się z natalnym wierzcholkiem 8 domu i 5 stopniem znaku Byka. Na tym wszystkim staje progresywne Słońce. Dodatkowo to progresywne Słońce jest w opozycji zarówno do natalnego jak i progresywnego Plutona.

Jak można to zinterpretować? Jakaś podpowiedź???

I mam jeszcze drugie pytanie:
Jednocześnie progresywny Jowisz staje na natalnym Jowiszu (3 dom, blisko IC, Koziorożec).????
Jak ta koniunkcja może "wpłynąć" na życie tej osoby.

Z gory dziekuje za podpowiedzi i wyjaśnienie tycvh progresji.
Obserwuj wątek
    • aarvedui Re: progresywne Słońce 21.10.14, 22:09
      chętnie bym odpowiedział, ale jak dotąd nie uzyskałem odpowiedzi co do mojej ponad 100 stronicowej interpretacji, więc jakoś nie jestem zmotywowany....
      • jasmina.0 Re: progresywne Słońce 21.10.14, 23:18
        Odpowiedź będzie pod koniec tego m-ca. Chyba nawet osobiście.
        Co do progresywnego Słońca to raczej ćwiczebne na czyimś horoskopie. Zastanawia mnie jak to się objawi. Mam możliwość zaobserwowania a ponieważ nie bardzo "chwytam' progresje to pytam.
        • aarvedui Re: progresywne Słońce 26.10.14, 16:28
          No i przydałaby się odpowiedź i podanie kontaktu telefonicznego na maila....
    • aarvedui Re: progresywne Słońce 24.10.14, 02:51
      jeśli chodzi o progresje sekundarne, to ASC to jeden ze wskaźników, gdzie znajduje się osobista uwaga/zainteresowanie.
      to oczywiście trzeba rzutować na urodzeniowy.
      progresywnym DSC raczej nie należy się przejmować.
      wejście ASC lub planety progresywnej do jakiegoś domu (natalnego) ujawnia się trochę później, albo kiedy jest jakiś inny zapalnik, głównie ze względu na umowne przecież podziały domów, z czego najbardziej odczuwalne są okolice osi.
      progresywne rozdwojenie ASC-Słońce na osi domów 2-8, dodatkowo w silnym związku z Plutonem wskazuje na silną zmianę podejścia do zasobów i dysponowania nimi zgodnie z własną wewnętrzną wolą i przekonaniem.
      należy mieć na uwadze, że procesy progresywne trwają miesiącami, latami, i dotyczyć będą raczej zmiany postawy wewnętrznej.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka