marcelina_2 26.03.09, 13:51 Witam serdecznie,mam pytanie odnośnie programu astrologicznego(obliczanie horoskopów,nakreślanie radiksów),gdzie można takowy zakupić i jakie są mniej więcej ceny? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marcelina_2 Re: Program astrologiczny 26.03.09, 14:02 Pewnie się powtarzam,bo takie pytania juz były,przepraszam. Odpowiedz Link
princesswhitewolf Re: Program astrologiczny 26.03.09, 14:21 www.astrologia.pl =Urania ale sa i inne Odpowiedz Link
marcelina_2 Re: Program astrologiczny 26.03.09, 14:37 Właśnie ściągnęłam darmowy Zet8 oraz jego instrukcję obsługi. Co myślicie o tym programie? Odpowiedz Link
lwi2 Re: Program astrologiczny 26.03.09, 14:51 Najlepiej kilka programów, zwłaszcza jak są darmowe. W nagłówku forum jest cały dział programy astrologiczne. Każdy program ma nieco inne możliwości i dopiero razem ma to sens, nawet na początku. Urania + Zet8 Lite - bardzo dobry zestaw, ja tak używam, ale Uranię mam już kupioną (ma więcej obiektów i można wyświetlać konkretne aspekty). Urania jest też darmowa. Lwi -- lwi.bloog.pl/ Odpowiedz Link