Dodaj do ulubionych

SKRZYNKA KONTAKTOWA

20.01.05, 16:01
Szukasz kumpeli w swoim miescie operowania? Napisz tutaj, a moze sie ktos
znajdzie. Podawajcie gdzie i jak dlugo jestescie!
Nie zakladajcie nowych watkow. Piszcie o wszystkich krajach!
Pzdrf
Mia
Obserwuj wątek
    • ib_iza85 California ,San Ramon 20.01.05, 23:50
      Hejka!
      28 lutego wylatuje do USA ,najpierw do NY a pozniej do rodzinki .Szukam osob
      ktore wylatuja w tym samym terminie (bedzie razniej ) lub sa operkami w okolicy
      San Francisco ! Pozdrawiam
      • girlfrompoland Re: California ,San Ramon 21.01.05, 04:31
        mam kolezanke w samym san fr, napisz. monikaagatamazur@tlen.pl tez z ccap. cmok.
        • ib_iza85 Re: California ,San Ramon 21.01.05, 14:07
          Wielkie dzieki za adres .
          Skad wiesz ze ja z ccap ?
          Pozdrawiam :)))
      • pszczolka24 Re: California ,San Ramon 21.05.05, 08:03
        Ja jestem w Los Angeles :-/
      • mahda1 LYON, Vénissieux 04.06.05, 13:01
    • agnessia Re: Hamburg 22.01.05, 14:59
      hej dziweczyny !
      ja jestem Au-pair w Hamburgu w Niemczech.
      jest tu ktos z tego miasta ?
      piszcie na moj adres agnessia@gazeta.pl
    • magdawiniarz1 WAVRE 22.01.05, 21:23
      JEST MOZE KTOS Z TEJ MIEJSCOWOSCI ALBO OKOLICY.JAK TAK TO DAJCIE ZNAC.
    • nula22 Re: Anglia-epping 26.01.05, 15:28
      epping -siedze sobie w epping do 20 kwietnia,jak jest ktos w poblizu prosze o
      kontakt : a_stefanska@op.pl - czekam na towarzyszke podrozy po anglii, w
      wlasciwie to na kogokolwiek:))))
    • bailey84 Turku 30.01.05, 17:36
      szukam au pair z okolic Turku w Finlandii, jestem tutaj od 3tygodni i szukam
      jakis znajomych bo sie czuje lonely :(
      • marrtawu Re: Turku 02.06.05, 18:59
        A do kiedy zostajesz? Ja się prawdopodobnie wybieram w lipcu do Parvoo (50 km
        od Helsinek), więc miałybyśmy daleko do siebie, ale zawsze jakieś wsparcie... a
        może napiszesz mi coś na pocztę o Finach? Jak jest? Pozdrawiam, nie daj się!
        • marrtawu Re: Turku 02.06.05, 19:00
          Oj chyba nie spojrzałam na datę postu:) No nic, ale może coś o Finach możesz
          podpowiedzieć...
          • bailey84 Re: Turku 06.08.05, 22:49
            aaaaaaaa, to ty mnie tu molestowalas jeszcze przez aurinko :P a ja durna nie
            wiedzialam, bo ja tego forum nie lubie i bardzo rzadko bywam, musi mi sie
            ewidentnie nic nie chciec innego robic ;) juz wiesz ze do konca 2005 zostaje
            wiec post nadal aktualny :P
      • alinam5 Re: Turku 02.06.05, 22:37
        Witam, jestem w tej chwili operka w Ilmajokach (Filandia), ale chce pracowac
        jako operka w Turku, jezeli znasz rodzine, ktora potrzebuje operki, prosze
        powiadom mnie. Wtedy napewno bedziesz miala kolezanke na miejscu:)
        alinam5@gazeta.pl
        • bailey84 Re: Turku 06.08.05, 22:48
          moja pewnie bedzie chciala kogos ale to tez nie w Turku tylko 20km od miasta.
          a czemu akurat Turku? ja tego miasta nie trawie
    • scarlet261 Re: SKRZYNKA KONTAKTOWA 09.02.05, 15:04
      HEJA! MIESZKAM W UTRECHCIE,JESLI JEST KTOS W TYM MIESCIE ,DAJCIE ZNAC!
      • aint Re: SKRZYNKA KONTAKTOWA 11.02.05, 18:58
        Scarlet z nieba mi spadłaś...
        Ja właśnie się wybieram do Holandii, będę co prawda bardziej na północy w
        Putten, ale chcę wpaść do Utrechtu, bo słyszałam, że to fajne miejsce:).
        Zresztą Holandia jest tak mała... Mam prośbę napisz mi kilka wskazówek
        dotyczących podróży, co warto zabrać, itd...
        a.
      • estera_ja Re: SKRZYNKA KONTAKTOWA 02.06.05, 13:44
        znam mnostwo ludzi w Utrechcie.Ale sama mieszkam obok Groningen:) Faaaaaaaajny
        ten Utrecht jest! Zawsze tam na imprezy jezdzimy.
    • kalasa Re: SKRZYNKA KONTAKTOWA 12.02.05, 01:34
      witam! ja jestem w USA w Montauk jak ktos jest w okolicach prosze o kontakt
      Kalasa@interia.pl pozdrawiam
    • mary_an Bruksela 12.02.05, 12:29
      Tez sie dopisze, a co mi tam :)))))))) mary_an@gazeta.pl
    • smerfetka25 Bruksela 13.02.05, 12:03
      Hi, jestem w Brukseli. Pozdrawiam wszystkie aupairki.
      • sunrise84 Re: Bruksela 13.02.05, 13:16
        Hej, ja jestem teraz w samym centrum Mediolanu, ale nie wiem jak dlugo jeszcze.
    • inka_83 Re: Belgia -Brugge/ Knokke 14.03.05, 01:24
      (na 99%)Brugge i weekendowo Knokke lipiec-sierpień 2005
      • inka_83 Re: Belgia -okolice Brukseli,czerwiec-pazdziernik 11.06.05, 12:04
        jednak ten 1 pozostaly %. zmiast Brugge -okolice Brukseli, a dokladniej Sint
        Stevens- Woluwe (chyba nigdy nie zapamietam tej nazwy za kazdym razem musze
        zerkac w umowe) i to juz za 6 dni (jejku jejku!)
        inka:)
        • olkaaat Re: Belgia -okolice Brukseli,czerwiec-pazdziernik 18.06.05, 22:16
          hej inka ja bede w Belgii prosze napisz mi mejla olkaaat@op.pl
    • kasiabraun Duesseldorf 23.03.05, 08:52
      szukam kogos z Duesseldorfu i okolic.
    • mirkamookie Re: SKRZYNKA KONTAKTOWA 10.04.05, 21:41
      Jestem w Dublinie od kilku dni chetnie kogos poznam. kontakt ze mna :moje gg
      6833025 lub mail mirka__2@o2.pl
    • slonecznikowaa Re: SKRZYNKA KONTAKTOWA 19.04.05, 13:02
      a ja od czerwca będę w Worthing w Anglii...był może ktoś w tej miejscowosci(to
      jest niedaleko Londynu podobno)? A może jest?:) Prosze o kontakt:)
      slonecznikowa@interia.pl
      Pozdrawiam:)
      • misspolka Re: SKRZYNKA KONTAKTOWA 19.04.05, 13:28
        Piszesz "podobno" niedaleko Londynu, czyli jeszcze nie wiesz gdzie to dokladnie
        jest?! Proponowalam w poprednim fomrum abys poprosila rodzine o ich dokladny
        postcode i wtenczs nie bedzie zdnych "podobno" a bedziesz wiedziala w 100%
        gdzie bedziesz mieszkala i co znajduje sie w okolicy.Nigdy sie w ciemno nie
        jedzie!
        • slonecznikowaa Re: SKRZYNKA KONTAKTOWA 19.04.05, 13:58
          nie no wiem gdzie to jest,to jest nad morzem,na samym południu od Londynu:)
          Tylko nie jestem przekonana czy to jest blisko czy daleko do Londynu (jeśli
          chodzi o dojazd) :)No i chciałabym wiedzieć od jakiejs Au Pair jakie to
          miasto..no bo wiadaomo,że rodzinka będzie je zachwalać i obiektywna nie
          bedzie:) A co innego Au Pair,która tam była :) Z góry jestem wdzięczna za uwage
          i wszelkie wskazówki:D
          • misspolka Re: SKRZYNKA KONTAKTOWA 20.04.05, 01:10
            Jesli to ten nad morzem, wiec lezy on w hrabstwie West Sussex i polozony jest
            od Londynu okolo 150 mili (okolo 3 i pol godziny drogi samochodem)i niedaleko
            Brighton.Jesli chcesz dowiedziec sie czegos wiecej wejdz w Worthing Borough
            Council website www.worthing.gov.uk i tam bedzie na pewno duzo wiedomosci pod
            haslem VISITORS, lub History lub About Worthing, lub pod Worthing Statistics,
            lub Tourist Attractions. Sa to ujednolicone hasla dla wszystkich brtyjskich
            councils.
            Mam nadzieje, ze znajdziesz tam odpowiedzi na swoje pytania. Niektore councils
            nawet maja swoje Notice Board, gdzie moglabys umiescic swoje zapytanie, czy nie
            ma w okolicy polskich au-pair.
            Zycze powodzenia i pozdrawiam,
            Ewa
            Miss Polka Au-Pair Agency
    • joginka83 Re: SKRZYNKA KONTAKTOWA 20.04.05, 08:13
      od czerwca bede pod Paryzem, doklanie-Bougival. jesli sa/beda tam Au Pairki to
      bardzo prosze o kontkat:) w grupie razniej
      pozdrawiam
      joginka
      • editag Re: SKRZYNKA KONTAKTOWA 31.05.05, 23:03
        hej ja bede tez we Francji ale dalje od ciebie ale napisz do mnie ja jade na
        lazurowe z netu i troche sie dygam:)ja bede kolo st.Trope
        • joginka83 Re: SKRZYNKA KONTAKTOWA 02.06.05, 08:40
          Hej! ja pierwszy miesiac w Paryzu a dwa nastepne nad Oceanem, kolo Boreaux,tez
          sie boje..bardzo, to moj pierwszy wykazd jako au pair i tym bardziej sie
          denerwuje, bede miala w Paryzu komputer ze stalym laczem wiec mozemy byc w
          kontakcie!pozdrawiam :)
    • cosmo21 Palma de Mallorka 05.05.05, 12:53
      Ja od 22 maja bede au pair na majorce. Moze jest tam ktos????
      • gosia_ann Re: Palma de Mallorka 02.06.05, 00:36
        cosmo21 w jakiej miejscowości jesteś na Majorce i na jak długo? pojechałaś
        przez biuro czy na własną rękę?
        pytam ponieważ ja wyjeżdżam 1 lipca na 2 miesiące do Andratx. Może się
        spotkamy?!
        • cosmo21 Re: Palma de Mallorka 05.06.05, 22:49
          ja jestem W Palma de Mallorca...czyli w stolicy:) Hosci chca mnie na minimum 18
          miesiecy...jechalam przez net, na wlasna reke...a ty?? na ile? tylko na 2
          miesiace??? czy moze na dluzej jak ci spodoba??, i jak...chetnie sie spotkam:)
          pozdrawiam
          • gosia_ann Re: Palma de Mallorka 08.06.05, 19:45
            tylko 2 m-ce bo w paździeniku dalej studia... fajnie trafiłaś bo ja miałam w
            sumie 3 oferty od rodzin ale żadna nie mieszka w Palmie, jadę przez biuro
            AuPair Anya ale jednocześnie szukałam rodziny przez net i znalazłam fajną
            rodzinę z Marbelli z którą ciągle koresponduje i zastanawiam się nad zmianą bo
            rodzina z Majorki w sumie nie powiedziała mi na 100% że mnie wybiera.trochę mam
            jednak obawy przed wyjazdem przez internet. pozdrawiam :)
      • inesita22 Re: Palma de Mallorka 18.07.06, 03:19
        hej ja jestem od miesiaca w palmie moze sie spotkamy moj mail inesita15@wp.pl
        mojnr tel +48601732984 pozdrawiam pa
    • dorixxx Re: SKRZYNKA KONTAKTOWA 20.05.05, 23:26
      Hej, wybieram się chyba na wakacje w okolice Mannheim. Czy ktoś może tam jest lub będzie? Proszę o kontakt:)moje gg 4016834.
    • dorixxx Re: SKRZYNKA KONTAKTOWA 22.05.05, 20:27
      hej, wybieram się w wakacje do Niemiec,do Mannheim. Czy sa tam operki? odezwijcie się proszę:)
      • not_forget_me Re: SKRZYNKA KONTAKTOWA 25.05.05, 19:55
        Hej dziewczyny Będę pracować w Szkocji/Borders/ Galashiels jakieś 40 mil od
        Edinburga jeżeli ktoś chciałaby się spotkać, pogadać, wspólnie spędzić czas
        wolny . mój email silesia24@yahoo.com aneta
        • lenka851 Re: SKRZYNKA KONTAKTOWA - Anglia-Luton 04.06.05, 13:46
          hejka:) ja bede w lipcu w Anglii, dokladnie miejscowosc Luton,
          najprawdopodobniej wylatuje 15 lipca, na pewno miedzy 10 a 15 lipca, jesli ktos
          tam juz jest, lub rowniez sie wybiera, to prosze o kontat, moj e-mail:
          lenka85@poczta.fm
          i jesli ktos cos wie, na temat tej miejscowosci, jaka jest, czy jest fajnie,
          itd, to niech napisze:) rodiznka juz mi pisala, pare fotek widzialam, wydaje mi
          sie bardzo fajna miejscowosc, ale chialabym takze poznac opinie jakiejs au
          pair:)
    • pszczolka24 California 26.05.05, 06:52
      LOS ANGELES
    • pszczolka24 California, LOS ANGELES 26.05.05, 06:53
    • dorixxx Re: SKRZYNKA KONTAKTOWA 04.06.05, 23:45
      Hej, znalazłam rodzinkę pod Mannheim, wybieram się 11.06. Czy jest tam ktoś lub się wybiera, jak tak to dajcie proszę znać:
      dori-20@wp.pl, pozdrówka:)
    • dorixxx Re: SKRZYNKA KONTAKTOWA 11.06.05, 14:23
      Hej, znalazłam rodzinkę pod Mannheim, w Burgstadt- Bobstadt, wybieram się 11.06. Czy jest tam ktoś lub się wybiera, jak tak to dajcie proszę znać:
      dori-20@wp.pl, pozdrówka:)
    • dorixxx Re: SKRZYNKA KONTAKTOWA 16.06.05, 13:43
      hej, jestem w Bobstadt pod Mannheim, sa tu inne operki w poblizu, jak tak to
      prosze o kontakt:)))dori-20@wp.pl
    • estera_ja Drenthe,Zuid Holland...? 17.06.05, 22:11
      Mam mnostwo dziewczyn w Holandii jednak zadna nie mieszka blisko:( Czy jest
      ktos z provincie Drenthe lub Groningen?
    • dorixxx Re: SKRZYNKA KONTAKTOWA 18.07.05, 14:34
      hej, jestem w Bobstadt pod Mannheim, sa tu inne operki w poblizu, jak tak to
      prosze o kontakt:)))dori-20@wp.pl Troche nudno mi:)

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka