alunia12 29.12.06, 21:00 witam, poszukuje rodzinki na wakacje. tym razem zaczynam juz teraz bo poprzednie lata nie byly zbyt obfite w takie oferty. jesli macie jakies namiary bede bardzo wdzieczna!:) pozdrawiam Ala Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dzisssabel Re: SUMMER au pair!:) 30.12.06, 15:32 Ja także poszukuję rodzinki na wakacje :) Odpowiedz Link
agamalaga1 Re: SUMMER au pair!:) 08.01.07, 21:44 hejka, no ja tez byłabym zainteresowana jakas oferta summer au pair:) Belgia, Hiszpania :) po prostu super by bylo, dziewczyny jakbyscie mialy jakies namiary czy cos to prosze o maila agusia17_2@wp.pl z gory wam bardzo dziekuje!:) Odpowiedz Link
kalinka18lat Re: SUMMER au pair!:) 10.01.07, 13:18 na wakacje ,tzn od kiedy?? a moze jest ktos zainteresowany dluzszym pobytem??:) ja jestem w niemczech i szukam kogos na zastepstwo od czerwca:) jesli jest ktos zainteresowany to prosze o maila kalinka18lat@tlen.pl Odpowiedz Link
mujer1323 Re: SUMMER au pair!:) 10.01.07, 21:04 aga czy ty nie bylas w maladze w tamtym roku jako summer au pair? moze bysmy sie wymienily kontaktami ja bylam na majorce Odpowiedz Link
agamalaga1 Re: SUMMER au pair!:) 10.01.07, 22:32 hejka, z checia wymienie sie z Toba kontakem jakims;p moje gg to 2818881 a email agusia17_2@wp.pl niestety to nie ja bylam na maladze:( chcialabym gdzies pojechac na dobry poczatek moze do belgi ze wzgledu na brak dobrej znajomosci jezyka;p i to bylby moj 1 wyjazd :) wiec z checia bym z Toba pogadala:) jak cos to pisz , czekam na email pozdrawiam;) Odpowiedz Link
anna_maria21 Re: SUMMER au pair!:) 11.01.07, 08:46 Mi tez bardzo zalezy na wyjezdzie wakacyjnym!Au-pair bylam juz dwa razy, po ang sie dogaduje niezle i bardzo by mi zalezalo na jakies sympatycznej rodzince:) Jesli ktos ma jakies sprawdzone rodzinki to prosze o kontakt na maila. Pozdrawiam cieplutko:) Odpowiedz Link
mujer1323 Re: SUMMER au pair!:) 11.01.07, 23:33 rany boskie ostatnio napisalam do jednej belgijskiej rodzinki teraz ze chce do nich jechac na wakacje bo wiedzialam ze beda szukac na wakacje a oni mi odpisali ze juz kogos maja!!!!! kurcze jest dopiero styczen!! czy ci ludzie powariowali????????????? czy wy juz szukacie???? Odpowiedz Link
agamalaga1 Re: SUMMER au pair!:) 12.01.07, 17:41 hejka mujer, a na jakich stronach szukasz rodzinek belgijskich?? jakbys mogla mi pdoac bylabym wdzieczna:) Odpowiedz Link
malgosia.kryszczak Re: SUMMER au pair!:) 21.02.07, 22:05 hej ja też poszukuje rodzinki na wakacje, najchętniej w Szwajcarii lub Niemczech jakby ktoś miał namiary to proszę o kontakt. To też będzie mój pierwszy wyjazd ale bardzo mi na tym zależy. malgorzata.kryszczak@wp.pl z góry dzięki pozdrawiam Gosia Odpowiedz Link
agag77 Re: SUMMER au pair!:) 25.02.07, 16:13 hej ja również szukam czegoś na wakacje mam doświadczenie (Holandia) dobry angielski, podstawy niemieckiego agag77@gazeta.pl Odpowiedz Link