Dodaj do ulubionych

SZukam rodzinki Niemcy, Austra lub Hiszpania :)

13.03.07, 15:13
Cześć. Chce wyjechać jako au pair do Niemiec, Austri lub Hiszpani. Niemieckim
posługuje doś dobrze. Hiszpańskiego ucze się sama w domu i dość dobrze mi to
idzie. Chciałabym wyjechać zaraz po świętach.
Prosze o kontakt wiolcik_87@op.pl GG 3754344
Pozdrawiam Wiola
Obserwuj wątek
    • kasia_go1 Szukam rodzinki Niemcy, Austria lub Hiszpania 23.03.07, 09:45
      Polsko-niemieckie biuro pilnie poszukuje kandydatek na Au-Pair do Niemiec,
      Szwajcaria,Austria. Nie pobieraja oplat pomagaja zalatwic wszystkie formalnosci.
      Jezeli jestes zainteresowana pisz: soikul@poczta.onet.pl
    • sabi35 Re: SZukam rodzinki Niemcy, Austra lub Hiszpania 23.03.07, 10:30
      my szukamy au-pair do Niemiec od października, kiedy nasza obecna au-pair wróci
      do Polski. Mogłabyś się uczyć u nas też hiszpańskiego, bo to język ojczysty
      mojego męża :-)
      W domu mówimy po niemiecku, czasem po angielsku i po hiszpańsku.
      Ale skoro chcesz wyjechać już po świętach, szukaj dalej...
      życzę szczęścia!
      • kasia_go1 Re: SZukam rodzinki Niemcy, Austra lub Hiszpania 23.03.07, 16:47
        kolejny dodow na to ze Pani ma ludzi za nic,wspolczuje ososbie ktroa do Pani
        trafi:-(Po co placic agencji ktroa stanie w obronie Au-Pair, mozna samemu
        znalesc Au-Pair i jezdzic po dzieciaku ile sie da prawda!
        • sabi35 jaki dowód? 25.03.07, 19:23
          Na co?
          Ja już mam au-pair i jest, jak nam się zdaję, bardzo zadowolona....
          Tak samo jak my z niej.... Coś się tutaj chyba komuś pomyliło.
        • iwona0403 Re: dotyczy kasia_go1 28.03.07, 23:08
          Witam serdecznie!
          Moze nie powinnam sie wtracac, ale po dlugiej przerwie w zagladaniu na to forum
          wpadlam dzisiaj sprawdzic co sie tutaj dzieje i troche cisnienie mi sie
          podnioslo.
          Zreszta dziwie sie, ze nikt nie reaguje tutaj na te szczeniackie wpisy Pani,
          ktora posluguje sie nickiem kasia_go1. Ponad to zastanawiam sie dlaczego ta
          dziecinka uprawia tutaj komercyjna dzialalnosc. Skoro agencja, dla ktorej
          pracuje jest tak "sympatyczna" jak napisala to w innym poscie to moze powinni
          raczej bazowac na dobrej reklamie np. poprzez stworzenie strony internetowej, a
          nie na zasmiecaniu swoimi postami forum dla au-pair.
          Swoja droga ta cala agencja, razem z ta elokwentna, blyskotliwa i pelna kultury
          konsultantka w postaci wyzej wymienionej panienki smierdzi mi amatorszczyzna i
          raczej z agencja dla au-pair nie ma nic wspolnego. Tak jak oni to raczej
          dzialaja agencje, ktore sciagaja na Zachod dziewczyny do agencji towarzyskich.

Jesli natomiast chodzi o sabi35 i jej au-pair to nie sadze, zeby jakiekolwiek
          oskarzenia, ktore padaja ze strony kasi_go1 znalazly potwierdzenie, poniewaz
          tak sie sklada, ze jeszcze 1,5 miesiace temu tez bylam au-pair - wprawdzie u
          innej rodziny, ale mialam okazje poznac sabi35 i jej au-pair.

kasia_go1, nie oczekuje na odpowiedz z Twojej strony, bo jestes zbyt plytka,
          zeby wchodzic z Toba w konwersacje. Takze dziecinko, przykro mi, ale nie masz
          co liczyc na polemike.
          W razie czego korzystaj z mojego maila, jesli juz postanowisz sie
          uzewnetrzniac, a ja przerzuce Twoja korespondencje do spamu, dzieki czemu
          unikniesz zasmiecania forum przeznaczonego dla ludzi, ktorzy maja do napisania
          wiele wiecej madrych rzeczy niz Ty!

Pozdrawienia dla sabi :)
        • kasia_go1 Re: dotyczy iwona0403 29.03.07, 11:59

Witam serdecznie:-)na wstepie chialabym zauwazyc ze ja do tej pory
          nie wyzywalam nikogo od szczeniakow i nie oskarzalam o werbowanie do agencji
          towarzyskich!!!Owszem ma Pani racje z zasady nie komentuje takich wypowiedzi
          zeby nie znizac sie do poziomu osob ktore je pisza.chialabym jednak Pani
          apoinformowac ze na takie oskarzenia sa odpowiednie paragrafy.Jezeli ma Pani mi
          cos do powiedzenia lub przekazania prosilabym na przyszlosc o kierowanie tych
          informacji bezposrednio do mnie poniewaz nie pozwole na obrazanie mnie
          publicznie i oskarzanie o werbowanie mlodych ososb do agencji towarzyskich. Moim
          zdaniem takie publiczne oskarzenia sa karalne i te forum jezeli nawet naruszylam
          jego regulamin, ze wzgledu na szacunek do inych forumowiczek nie jest miejscem
          do tego!!!Ja rowniez nie uwazam Pani za osobe ktora ma cokolwiek do powiedzenia
          tylko za osobe ktroa nie wie co z soba zrobic i skacze od forum do forum (tak
          napisala Pani na samym poczatku)zeby kogos zaatakowac i skrytykowac!!
          Biuro ktoreg jestem konsultantka ma strone internetowa i to bardzo
          ladna:-)reklamy maja rowniez:-)
          A jezeli chodzi o Sabi to bardzo mi przyrko jezeli ja urazilam,przepraszam,ale
          jak napisalam mozliwosci znalezienia rodzinki goszczacejlub Au-Pair jest na
          prawde bardzo duzo i kazdy wybierze taka mozliwsoc ktora jest dla niego
          najodpowiedniejsza:-)
          Pozdrawiam
          • iwona0403 Re: dotyczy kasia_go1 29.03.07, 14:52
            Po 1.Poprosze w takim razie o adres internetowy tej agencji! Bardzo przydatny
            bedzie nr tel do tej agencji. ( Swoja droga, gdyby ta agencja miala wlasna
            stronke internetowa to podalabys namiary na nia juz wczesniej.Jak znam zycie to
            teraz wysilisz sie na podanie falszywej stronki.)

Po2 Paragrafami prosze mnie nie straszyc. A najlepiej byloby dla ciebie, gdybys
            zapoznala sie ze znaczeniem pojecia: oskarzenie! Ja zrobilam porownanie!
            Napisalam, ze dzialasz podobnie jak ci, ktorzy sciagaja dziewczyny na Zachod w
            innym celu. (Skonczylam prawo. Mysle wiec, ze mam wieksze pojecie o tym niz ty.
            A ty jaki kierunek skonczylas? Strasznie madralinska jestes!)

Po 3. Jak juz wczoraj wspomnialam nie bede wdawala sie z toba w dyskusje. MOze
            sie myle, ale uwazam, ze za plytka jestes. Czekam tylko na te stronke
            internetowa.

Pozdrawiam PANIA na wieki!
            (Niech cisie nie wydaje, ze uda ci sie mnie sprowokowac do polemiki.
    • iwona0403 Re: SZukam rodzinki Niemcy, Austra lub Hiszpania 29.03.07, 23:45
      Jednak jeszcze raz musze cos napisac, bo nie wytrzymam takiego perfidnego
      klamstwa. Sprawdzilam Pania Katarzyne G. i okazuje sie, ze prowadzi ona tutaj
      komercyjna dzialalnosc.
      Mianowicie okazuje sie, ze jej strona internetowa jednak istnieje (jestem w
      szoku, chociaz tak czy tak okazalo sie, ze moje podejrzenia co do
      bezinteresownosci tej osoby byly sluszne). Caly problwem polega jednak na tym,
      ze to jest jej agencja i ze ona raz udaje jakas konsultantke, potem pisze, ze
      jej kolezanka prowadzi agencje i poszukuje dziewczyn, a w rezultacie probuje
      tutaj zarobic poszukujac au-pair dla niemieckich rodzin.

Ponizej dla przykladu jej dwa sprzeczne wpisy. Sama zapomina co pisze na forum.

Kto che wyjechac jako Au-Pair do niemiec?Za darmo
      Autor: kasia_go1
      Data: 15.03.07, 20:04 + dodaj do ulubionych wątków

+ odpowiedz cytując + odpowiedz

niemczech, austri i szwajcarii.Nie pobiera zadnych oplat
      Piszcie na :
      soikul@onet.poczta.pl

Poszukuje pilnie sympatycznych Au-Pair do Niemiec
      Autor: kasia_go1
      Data: 22.03.07, 20:51 + dodaj do ulubionych wątków

+ odpowiedz cytując + odpowiedz

Zapraszam wszystkie chetne osoby zainteresowane wyjazdem do Niemiec Austrii
      albo Szwajcarii na 3,6 lub 12 miesiecy albo na tak dlugo jak mozecie:-)
      Biuro nie pobiera oplat:-).
      • kasia_go1 do iwona0304!!!! 30.03.07, 10:04

Prosze pania prosze sie tak nie podniecac i nie denerwowac, nikt nikogo tutaj
        nie oszukuje poniewaz wyjasnienie jest bardzo proste: dostep do konta kasia_go1
        oraz soikul ma kilka osob, poniewaz ta pani ma kilka konsultantek!!!A wiec
        pudlo:-)))))))))Pani Katarzyna.G zostala juz o wszystkim poinformowana i prosila
        o Pani numer telefonu z checia pani w cywilizowany sposob wszystko
        wyjasni:-)mamy XXI wiek nie trzeba zachowywac sie jak czlowiek z sredniowiecza:-)
        Internet jest dla kazdego ale nie oznacza to ze trzeba go takimi bzdurami
        zasmiecac.moim zdaniem przynosi pani wstyd zawodowi "prawnik" o ile nim pani
        jest:-)))))w co bardzo watpie po przeczytaniu pani wspisow.O ile wiem ludzie
        ktorzy wykonuja ten zawod maja z zasady wysoka kulture osobista co sie za pewne
        pani nie dotyczy:-(((
        A przy okzji zauwazylam ze nie jestesmy pierwszymi ososbami do ktrorych sie pani
        przyczepila tak wiec wybaczam bo to pewnie wina Pani charakteru!!!

iwona0403 napisała:

> Jednak jeszcze raz musze cos napisac, bo nie wytrzymam takiego perfidnego
        > klamstwa. Sprawdzilam Pania Katarzyne G. i okazuje sie, ze prowadzi ona tutaj
        > komercyjna dzialalnosc.
        > Mianowicie okazuje sie, ze jej strona internetowa jednak istnieje (jestem w
        > szoku, chociaz tak czy tak okazalo sie, ze moje podejrzenia co do
        > bezinteresownosci tej osoby byly sluszne). Caly problwem polega jednak na tym,
        > ze to jest jej agencja i ze ona raz udaje jakas konsultantke, potem pisze, ze
        > jej kolezanka prowadzi agencje i poszukuje dziewczyn, a w rezultacie probuje
        > tutaj zarobic poszukujac au-pair dla niemieckich rodzin.
        >
        > Ponizej dla przykladu jej dwa sprzeczne wpisy. Sama zapomina co pisze na forum.
        >
        > Kto che wyjechac jako Au-Pair do niemiec?Za darmo
        > Autor: kasia_go1
        > Data: 15.03.07, 20:04 + dodaj do ulubionych wątków
        >
        > + odpowiedz cytując + odpowiedz
        >
        > ________________________________________
        > Witam serdecznie,
        > z checia pomoge ososbom ktore szukaja rzetelnego niemieckiego biura, mam
        > kolezanke ktora prowadzi biuro zajmujace sie wynajmowaniem Au-Pair do rodzin w
        > niemczech, austri i szwajcarii.Nie pobiera zadnych oplat
        > Piszcie na :
        > soikul@onet.poczta.pl
        >
        >
        >
        > Poszukuje pilnie sympatycznych Au-Pair do Niemiec
        > Autor: kasia_go1
        > Data: 22.03.07, 20:51 + dodaj do ulubionych wątków
        >
        > + odpowiedz cytując + odpowiedz
        >
        > ________________________________________
        > Witam serdecznie,
        > jestem konsultantka symaptycznego polsko-niemieckiego biura Au-Pair z siedziba
        > w Düsseldorfie.
        > Zapraszam wszystkie chetne osoby zainteresowane wyjazdem do Niemiec Austrii
        > albo Szwajcarii na 3,6 lub 12 miesiecy albo na tak dlugo jak mozecie:-)
        > Biuro nie pobiera oplat:-).
    • claudiafifi Re: SZukam rodzinki Niemcy, Austra lub Hiszpania 10.04.07, 14:01
      wejdz na www.aupairvista.com Bardzo dobra strona- au pair.

pozdrawiam
    • szczesliwa21 Re: SZukam rodzinki Niemcy, Austra lub Hiszpania 22.04.07, 10:10
      hej!jestem z aachen i poszukuje kogos na moje miejsce.rodzinka super i bylam u
      nich ok 18 miesiecy.musze jednak wracac na studia,.jak masz prawo jazdy daj mi
      znac.moglabys przyjechac juz jutro.napisz emaila jesli jestes zainteresowana:
      szczesliwa1@poczta.onet.pl
      pozdrawiam
      helena

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka