if_ona 08.02.04, 18:53 Była już w TV 2 lata temu - wrażenia nie do opisania ;) Czekałam na kolejna emisje i jest :) TV Polonia, czwartek. Polecam!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
if_ona i jeszcze link 08.02.04, 18:55 www.teatry.art.pl/!recenzje/balladaoz_krz/naz.htm Odpowiedz Link Zgłoś
baudelaire No i jak? 13.02.04, 12:46 Oglądaliście? Widziałem to 1 raz i fajne było... Benek, Winnetou etc. Chociaż wiem że to wszystko w jakimś stopniu umowne, ale przez te 30 kilka lat Benek mógł dostać chociaż trochę siwizny - ząb czasu się go nie imał? Tradycyjnie w poloni denerwowały mnie tłumaczenia na dole ekranu... Ale poza tymi drobiazgami super... Odpowiedz Link Zgłoś
servus_lca Re: No i jak? 13.02.04, 14:51 Ooo jak miło nie myślałem, że ktoś w Lubinie będzie oglądał "Balladę o Zakaczawiu". Fajnie ,że macie pozytywne wrażenia, chciaż pewnie zupełnie inne od moich :)inaczej patrzy się na balladę wychowując się w tej dzielnicy:) Odpowiedz Link Zgłoś
if_ona Re: No i jak? 13.02.04, 23:33 servus_lca napisał: > Ooo jak miło nie myślałem, że ktoś w Lubinie będzie oglądał "Balladę o > Zakaczawiu". Głosno przed 3 laty było o przedstawieniu w Kolejarzu (niestety nie widziałam), więc chociaż taka namiastka.. >Fajnie ,że macie pozytywne wrażenia, chciaż pewnie zupełnie inne > od moich :) Mnie bardzo pozytywnie zaskoczyła gra aktorska - z górnej półki ;) Do zapamietania. Oczywiscie nie jestem w stanie ocenic jak to przedstawienie ma sie do realiów Zakaczawia sprzed lat.. >inaczej patrzy się na balladę wychowując się w tej dzielnicy:) Ano własnie ;) W "dzielnicy cudów".. :)) Odpowiedz Link Zgłoś
black_hawk Re: No i jak? 16.02.04, 12:59 servus_lca napisał: > Ooo jak miło nie myślałem, że ktoś w Lubinie będzie oglądał "Balladę o > Zakaczawiu". Fajnie ,że macie pozytywne wrażenia, chciaż pewnie zupełnie inne > od moich :)inaczej patrzy się na balladę wychowując się w tej dzielnicy:) Bądż dzielny i dumny! Niewiele dzielnic ma tak pięknie opowiedzianą historię. Aktorzy są tak dobrzy, że proszę siadać. Oni nie grają bohaterów, oni nimi są! Ile dalibyśmy, by w Lubinie coś takiego zrobić. Choć nie wiem czy wiecie, ale były takie próby. Odpowiedz Link Zgłoś
if_ona Re: No i jak? 13.02.04, 23:24 baudelaire napisał: > Chociaż wiem że to wszystko w jakimś stopniu umowne, ale > przez te 30 kilka lat Benek mógł dostać chociaż trochę siwizny - ząb czasu się > go nie imał? Bo to wlasnie ballada a nie reportaż ;) >Tradycyjnie w poloni denerwowały mnie tłumaczenia na dole ekranu.. Mnie też, ale trochę przydały sie przy bratniej rozmowie z towarzyszem Iwanowem o krótkofalówkach ;) > Ale poza tymi drobiazgami super... Fakt ;) Alojza była the best ;) A narracja Janina Dębównej nie gorsza ;)) Odpowiedz Link Zgłoś