if_ona 19.03.04, 18:03 Wiem, że prawie wiosna i wypadałoby przemieszczać się samodzielnie, ale może ktoś pojeździł już sobie nowymi autobusami miejskimi? Ja jeszcze nie-pech po prostu :( Ciekawa jestem, czy wygodniejszy żółty, czy biały :))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
moonart Re: lekkie pytanie :P 22.03.04, 11:51 Hmm... Jechalem zoltym :P Zdecydowanie wygodniej niz starszymi, ale porownania z bialym zrobic nie moge ;P Odpowiedz Link Zgłoś
baudelaire Re: lekkie pytanie :P 22.03.04, 17:56 Też jechałem żółtym. Całkiem fajny. Natomiast uważam, że być może miasto powinno postawić na w miarę jednolitą linię kolorystyczną autobusów. Choć wolałbym już wszystkie żółte niż niebieskie... Odpowiedz Link Zgłoś
if_ona Re: lekkie pytanie :P 22.03.04, 20:13 baudelaire napisał: > Też jechałem żółtym. Całkiem fajny. Natomiast uważam, że być może miasto > powinno postawić na w miarę jednolitą linię kolorystyczną autobusów. Choć > wolałbym już wszystkie żółte niż niebieskie... Teraz to jeden prawie czarny jest - reklama Idei, czy też innej sieci. Nieprzyjemne wrażenia kolorystyczne.. Odpowiedz Link Zgłoś
if_ona Re: lekkie pytanie :P 22.03.04, 20:08 moonart napisał: > Hmm... Jechalem zoltym :P Zdecydowanie wygodniej niz starszymi, ale porownania > z bialym zrobic nie moge ;P A ja nadal nic :(( Dyskryminacja, czy co??? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
moonart Re: lekkie pytanie :P 26.03.04, 09:13 Ha! Bialym tez jechalem i juz moge je porownac :) Zdecydowanie zolty - choc jest mniej siedzen, to jest przez to jakis przestronniejszy... w bialym napchane wszystkiego po dach.. co do linii kolorystycznej to tez jestem za zolta.. ta niebieska zbrzydla, a czarna.. hmmm.. prawie jak karawanem :) No nic, zobaczymy jak dlugo autobusy zostana w takich barwach.. Stawiam ze jeszcze z tydzien, dwa.. Pozniej zostana slicznie oklejone reklamami i innymi fajnymi znaczkami, ich wnetrza zostana popisane markerami, siedzenia beda poniszczone itd.. itd..... Odpowiedz Link Zgłoś
if_ona Re: lekkie pytanie :P 28.03.04, 15:05 moonart napisał: > Ha! Bialym tez jechalem i juz moge je porownac :) Wczoraj wreszcie się załapałam na biały ;)) Oczywiście ogólne wrażenia pozytywne :) mogę jedynie ponarzekać na ciasnotę - za mało przestrzeni miedzy siedzeniami.. Nie zauważyłam napisu, że to autobus z miejscami siedzacymi przeznaczonymi dla osób poniżej okreslonego wzrostu :)) Odpowiedz Link Zgłoś
moonart Re: lekkie pytanie :P 28.03.04, 18:14 No toz to walsnie to na mysli mialem... Dlatego zdecydowanie zolty.. Siedzen mniej, ale przez to przestronniej jakos :) Odpowiedz Link Zgłoś
if_ona Re: lekkie pytanie :P 01.04.04, 19:05 if_ona napisała: > Wczoraj wreszcie się załapałam na biały ;)) A dzisiaj na żółty.. Uffff - wreszcie ;)) Warunki siedzeniowe o wiele lepsze - zdecydowania wieksza przestrzeń życiowa :) Aaa - i fajne kasowniki - szkoda, ze mam miesięczny ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
if_ona Re: lekkie pytanie :P 07.06.04, 18:14 A teraz wypadałoby załapać się na Meteora w odcieniach pomarańczowo-buraczanych :)) Odpowiedz Link Zgłoś
if_ona Re: lekkie pytanie :P 08.06.04, 16:45 szkodnik1 napisał: > ....nowy autobus mamy....???? Nooo ;) Jak szaleć, to na maxa LOL Odpowiedz Link Zgłoś