Dodaj do ulubionych

basen "górniczy"

27.10.04, 00:04
na basenie tym przy szkole na zakręcie [chyba zespół szkół nr 3] nie byłem dość dawno. jakoś tak się złożyło, że za całkiem niedługo wybiore się tam popływać i próbować nauczyć tegoż samego syna mego. mam pytanko: czy w ciągu ostatniego 1,5 roku coś tam się zmieniło czy dalej "nieciekawie"? a tak na marginesie to przydał by się jakis kryty porządny basen [nawet nie marzę o basenie + park wodny]. i taki nie kryty też zresztą by się przydał jakiś nowy-fajny...
Obserwuj wątek
    • szkodnik Re: basen "górniczy" 27.10.04, 06:18
      ....w "górniczym" pewnie wszystko po staremu...:)))
      ...jak już wspomniałem, nowy basen odkryty powstanie w miejscu lodowiska, gdy
      prezydentowi zabraknie kasy na jego budowę.....:)))))
    • magda.saracen Re: basen "górniczy" 28.10.04, 18:43
      marccel1 napisał:

> czy w ciągu ostatniego 1,5 roku coś tam się zmieniło czy dalej "nieciekawie"?

huhuhu, a ja tam byłam ostatni raz 17lat temu :D. To na pewno się zmieniło :D
      • marccel1 Re: basen "górniczy" 04.11.04, 19:13
        byłem na basenie. musze powiedzić, że tak z wyglądu to nic się nie zmieniło (i chyba nie tylko przez 1,5 roku, ale i przez 17 lat :) )
        • magda.saracen Re: basen "górniczy" 04.11.04, 19:48
          > byłem na basenie. musze powiedzić, że tak z wyglądu to nic się nie zmieniło (i
          > chyba nie tylko przez 1,5 roku, ale i przez 17 lat :) )

:D No proszę :D A ja myślałam, że tot akie reformowalne :)
        • if_ona Re: basen "górniczy" 04.11.04, 21:11
          Kilka m-cy temu obiło mi sie o uszy, ze ma byc w nastepnym roku reomntowany
          jakis basen - moze chodziło o gorniczny.. Nie pamietam, ale z ciekawosci popytam
          znajomą, która cos o tym wspominała :)
          • if_ona Re: basen "górniczy" 06.11.04, 20:22
            Remont basenu rozpocznie się w kwietniu.. Obecnie remontują salę gimnastyczną
            • marccel1 Re: basen "górniczy" 07.11.04, 20:22
              to jest bardzo dobra wiadomość. nie wiesz czy będą coś przebudowywać/przerabiać czy to tylko konieczny remont, bo np gdyby zrobili szatnie, jakieś kasy to "dostęp" byłby łatwiejszy.
              • marccel1 Re: basen "górniczy" 15.05.05, 23:50
                już maj a remontu nie ma (wg tego co pisane było wcześniej miał być w kwietniu). może ktoś słyszał czy jakiś będzie?? jakieś nowe informacje???

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka