Dodaj do ulubionych

No i pękła pierwsza setka postów!

IP: 194.114.63.* 03.10.01, 10:56
Obserwuj wątek
    • Gość: iwona WZRUSZAJĄCE IP: *.lubin.dialog.net.pl 03.10.01, 20:50
      • Gość: adr ... tylko wzruszenie? Chyba nie ramion... IP: 194.114.63.* 05.10.01, 07:13
    • Gość: iwona wszystkich dwóch ramion właśnie ;-)) IP: *.legnica.dialog.net.pl 05.10.01, 18:51
      • Gość: adr Dwa ramiona z Lubina, dwa ramiona z Legnicy ;o)) IP: 194.114.63.* 08.10.01, 18:30
        Choć wszystkie Dialogowskie, to już wygląda na zmowę... wzruszenia... czas
        uronić łezkę, czyż nie?
        • Gość: iwona to tylko DWA ramiona z LUBINA IP: *.legnica.dialog.net.pl 08.10.01, 22:52
          Gość portalu: adr napisał(a):

> Choć wszystkie Dialogowskie, to już wygląda na zmowę... wzruszenia... czas
          > uronić łezkę, czyż nie?

Żadna zmowa. Dialog tylko tak miesza z adresem IP.

Łezkę?? A po cóż??
          • Gość: adr o tylko DWA ramiona z LUBINA IP: 194.114.63.* 09.10.01, 18:07
            Gość portalu: iwona napisał(a):

> Żadna zmowa. Dialog tylko tak miesza z adresem IP.
            >
            > Łezkę?? A po cóż??

Łezkę ze wzruszenia naturalnie ;))
            No bo jak uronić łezkę ze wzruszenia ramion?

Ale możemy przyjąć, że to łzy radości;
            pewien jestem, że niedługo doprowadzimy do radosnego 200-tnego postu!

A potem 300-tny,

a potem 1000-czny,

a później...

... kto wie co będzie później...
            • Gość: iwona DWA ramiona z LUBINA aż tak optymistyczne nie są IP: *.lubin.dialog.net.pl 09.10.01, 21:27
              • Gość: adr Czy szarość dnia przytłacza DWA ramiona, że nie grzeszą optymizmem IP: 194.114.63.* 10.10.01, 17:06
                • Gość: iwona DWA ramiona nie grzeszenie optymizmem mają w zwyczaju, po prostu IP: *.legnica.dialog.net.pl 10.10.01, 17:22
                  • Gość: adr Toż to grzech nie grzeszyć optymizmem... a przecie cyferka stuka... IP: 194.114.63.* 10.10.01, 17:54
                    • Gość: iwona Re: Toż to grzech gdy cyferka stuka, a postów brak IP: *.legnica.dialog.net.pl 10.10.01, 18:03
                      • Gość: adr Re: Toż to grzech gdy cyferka stuka, a postów brak IP: 194.114.63.* 10.10.01, 18:09
                        Mam dziwne wrażenie, że w najlepszym z for... forów? forumów? Lubin składa się
                        z jednej osoby /siebie nie liczę/. Gdzież te tłumy - chyba postują - dosłownie
                        • Gość: iwona Re: Toż to grzech gdy cyferka stuka, a postów brak IP: *.legnica.dialog.net.pl 10.10.01, 18:22
                          Gość portalu: adr napisał(a):

> Mam dziwne wrażenie, że w najlepszym z for... forów? forumów? Lubin składa się
                          > z jednej osoby /siebie nie liczę/. Gdzież te tłumy - chyba postują - dosłownie

forów ;-))

Tłumy nie trafiają w klawiaturę ;-))

I dlatego przeniosłam się na informacje dnia. Tam przynajmniej można pogadać na
                          kilka frontów.

• adr Re: Toż to grzech gdy cyferka stuka, a postów brak 10.10.01, 18:55
                            Gość portalu: iwona napisał(a):

> Tłumy nie trafiają w klawiaturę ;-))
                            >
                            > I dlatego przeniosłam się na informacje dnia. Tam przynajmniej można pogadać na
                            >
                            > kilka frontów.

Taak - z frontami to w obecnej sytuacji nie ma problemów ;))
                            Afgańczycy, Amerykanie, Laden i na okrągło...
                      • adr Re: Toż to grzech gdy cyferka stuka, a postów brak 10.10.01, 20:22
                        Mam dziwne wrażenie, że w najlepszym z for... forów? forumów? Lubin składa się
                        z jednej osoby /siebie nie liczę/. Gdzież te tłumy - chyba postują - dosłownie
                        • szpiro Re: Toż to grzech gdy cyferka stuka, a postów brak 13.10.01, 06:45
                          adr i ja bym sie do Ciebie przylaczyl.Pisz wiec smialo mlody,przystojny
                          czlowieku.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka