vesna2 16.06.04, 22:28 Za dwa tygodnie jadę do Aten do pracy, nigdy tam nie byłam. Jacy są Grecy i czego mogę się spodziewać, jakie są różnice między Polakami a Grekami. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: VIP-1 Re: Praca w Grecji IP: *.cwshs.com 16.06.04, 22:54 vesna2 napisała: > Jacy są Grecy i falszywi > czego mogę się spodziewać, ze na twa doupe beda sie gapic jak sroka w kosc > jakie są różnice między Polakami a Grekami. Polacy sa wyzsi i nie onanizuja sie w publicznych kiblach Odpowiedz Link Zgłoś
mikams75 Re: Praca w Grecji 17.06.04, 11:47 VIP, jakies masz przykre doswiadczenia z Grekami, albo to wynika z Twojego charakteru. Ja moze postaram sie bardziej rzeczowo odpowiedziec na pytanie. Grecy sa dosyc chaotyczni, co juz na kazdej ulicy widac, halasliwi. Ale jednoczesnie otwarci, ciepli. Polki podobaja sie poludniowcom, wiec mozesz sie spodziewac roznych zaczepek na ulicy, ale na pewno mniej chamskich niz w Polsce. Ateny sa wielkim miastem, a wiadomo ze kazde duze miasto przyciaga roznych ludzi - trzeba uwazac na torebke, portfel itp, ale po pobycie w Polsce i tak jest sie wystarczajaco czujnym. Najwieksza wada Grekow to chyba zostawianie wszystkiego na ostatnia chwile, problem z zaplanowaniem czasu i pracy ale dzieki temu jak jest mus, to potrafia sie sprezyc i pracowac wiele godzin bez przerwy. Po prostu - albo nie robia nic, albo haruja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: VIP-1 Re: Praca w Grecji IP: *.cwshs.com 17.06.04, 15:48 mam z Grekami doswiadczenia, ale napewno nie przykre twoja charakterystyka Grekow jest do niczego moze powiesz mi coz takiego napisalem co jest niezgodne z prawda 1.falszywi - w 100%, jak cie potrzebuja to beda cie z usmieszkiem po dupie calowac a jak przestaniesz byc im potrzebna to w ta sama dupe kopa ci dadza 2.sama twierdzisz ze Polki im sie podobaja wiec tak jak napisalem ze beda ganiac za jej dupa jedno w swych malackich lbach majac a do posiadania zony zaden sie nie przyzna 3.onanizuja sie w publicznych kiblach gdybyd byla mezczyzna moglabys to sama sprawdzic wystarczy ejsc do pierwszego lepszego kibelka w Atenach i gwarantuje ci ze bedziesz miala przynajmniej paru trzepiacych se konia Odpowiedz Link Zgłoś
mikams75 Re: Praca w Grecji 17.06.04, 16:42 Moja charakterystyka jest o wiele lepsza poniewaz dotyczy tylko Grekow. To co ty piszesz rownie dobrze mogloby pasowac do kazdej innej nacji, rowniez Polskiej. Punkt 1 - nie zgadzam sie, punkt 2 - dotyczy wiekszosci meskich drani w kazdym kraju, punkt 3 - nie mam mozliwosci obserwacji. Poza tym pytanie zalozycielki watku dotyczylo pracy, nie kibli publicznych. Przynajmniej zakladam, ze o jakas klepsza prace sie postarala, skoro potrafi obsluzyc komputer. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: VIP-1 Re: Praca w Grecji IP: *.cwshs.com 17.06.04, 17:30 punkt 1 mozesz sie nie zgadzac jednak nie zmienia to faktu ze tacy sa o czym pytajaca sama sie przekona jak troche dluzej z nimi popracuje punkt 2 nie masz racji ze to samo mozna powiedziec o kazdej nacji Grecy maja po prostu jobla na tym punkcie punkt 3 oczywiscie ze nie masz mozliwosci obserwacji, ja mam w wielu krajach korzystalem z kibli publicznych i tylko w Grecji widzialem jak se raczka przyjemnosc sprawiaja pytanie zalozycielki watku dotyczylo zarowno pracy jak i Grekow p.s. na podstawie tego co piszesz odnosze wrazenie ze krociutko tam bylas Odpowiedz Link Zgłoś
mikams75 Re: Praca w Grecji 17.06.04, 17:41 punkt 1 - ja mam swoje zdanie, ty swoje, mielismy do czynienia z innymi Grekami. punkt 2 - "jobla" na punkcie Polek maja nie tylko Grecy... Polacy rowniez, na dodatek w bardzo chamski sposob. Turcy, Arabi i inni maja jeszcze wiekszego. punkt 3 - zalozycielka watku bedzie odwiedzac damskie toalety. Bylam tam wystarczajaco dlugo i nie raz, zeby sobie wyrobic zdanie. Pracowalam i mam tam bliska rodzine. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: VIP-1 Re: Praca w Grecji IP: *.cwshs.com 17.06.04, 17:54 mikams75 napisała: > punkt 1 - ja mam swoje zdanie, ty swoje, mielismy do czynienia z innymi Grekami wszyscy sa tacy sami > punkt 2 - "jobla" na punkcie Polek maja nie tylko Grecy... Polacy rowniez, na > dodatek w bardzo chamski sposob. Turcy, Arabi i inni maja jeszcze wiekszego. Grecy maja jobla nie tylko na punkcie Polek oni maja ogolnego jobla na punkcie seksu inne nacje widocznie bardzie ukrywaja tego jobla bo nie jest on tak widoczny jak u Grekow > punkt 3 - zalozycielka watku bedzie odwiedzac damskie toalety. ale dla Greka bedzie pracowac wiec niech wie jakie to malactwo jest > Bylam tam wystarczajaco dlugo i nie raz, zeby sobie wyrobic zdanie. wystarczajaco dlugo zeby jakies zdanie se wyrobic ale za krotko zeby ich poznac > Pracowalam ja tez > i mam tam bliska rodzine. to teraz przynajmniej wiem dlaczego tak piszesz, hehehe ja tam na szczescie rodziny nie mam dlatego bez skrupulow prawde moge napisac Odpowiedz Link Zgłoś
mikams75 Re: Praca w Grecji 18.06.04, 11:41 > > i mam tam bliska rodzine. > to teraz przynajmniej wiem dlaczego tak piszesz, hehehe > ja tam na szczescie rodziny nie mam > dlatego bez skrupulow prawde moge napisac Niezaleznie od tego gdzie na swiecie mam rodzine - zawsze pisze prawde. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: moni Re: Praca w Grecji IP: *.net.autocom.pl 17.06.04, 22:32 jeżeli ktoś chcę być uczciwym to bez względu na narodowość takim będzie. Także i grek. Pracowałam w grecji trzy miesiące, podstawą jest mieć klasę. Opowieści o wygłodniałych grekach to mity, jest takie przysłowie jak suka nie da to pies nie weżmie- może nie najelegantsze ale to prawda. Nie dla greka oznacza nie, tak jak dla każdego człowieka. Jedż polecam grecje tam są i dobrzy i żli jak w Polsce. Jeżeli masz chęci do pracy znajdziesz ją. Jedż polecam i nie obawiaj się mitów o grekach, mają gorące temperamenty, ale jeżeli wiesz czego chcesz, oni to uszanują i pomogą. Łatwiej znależdż przyjaznego Greka niż Polaka. Zachłanność ludzka nie zna granic. Grecja to świetny kraj pachnący ziołami i słońcem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monia23-80@tlen.pl Re: Praca w Grecji IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.06.04, 16:55 mam pytanie do zorientowanych. zamieżam wyjechać do Grecji w ciemno do pracy. Interesuje mnie gdzie są realne szanse na pracę. tzn . większe miasta czy wyspy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: Praca w Grecji IP: *.dip.t-dialin.net 15.09.04, 07:58 Grecy sa fajni Odpowiedz Link Zgłoś