Gość: antek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.04, 12:04 Czy ktoś kiedykolwiek pracował w Arabii Saudyjskiej i mógłby podzielić się swoimi doświadczeniami? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: antek Re: Arabia Saudyjska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.04, 14:02 Może ktoś był? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antek Re: Arabia Saudyjska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.04, 23:44 ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Welcome to Hell TAM MIESZKA RODZINA BIN-LADEN i niewiernym ... IP: *.spray.net.pl 21.09.04, 13:00 ..ścinają głowy. DZIĘKI !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antek Re: TAM MIESZKA RODZINA BIN-LADEN i niewiernym .. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.04, 13:42 to chyba w Iraku, a nie w Arabii Saudyjskiej? Szukam osób, które tam pracowały i głów im nie ścięto :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jag Re: Arabia Saudyjska IP: *.dsl.pipex.com 21.09.04, 14:45 Ja kiedys ubiegalm sie zeby tam odbyc praktyke w jednym z wielkich hoteli. To bylo jakies 2 lata temu ale uczciwie mi powiedzieli ze jest zbyt niebezpiecznie dla Europejczykow i doslownie odradzili. Pracuje dla firmy rekrutujacej teraz i w ogole nie mozna znalezc inzynierow do pracy w arabii saudyjskiej. Wiekszosc kontrktorow w trosce o swoje bezpieczenstwa wyjedzdza z SA. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antek Re: Arabia Saudyjska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.04, 20:41 Dzięki za posta. Czekam na więcej wypowiedzi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sympatico canada Re: Arabia Saudyjska IP: *.sympatico.ca 22.09.04, 03:31 To jest kraj dobry dla Hindusow, zwlaszcza jezeli sa muzułmanami. Odradzam, podobnie jak zaprzyjaźnieni ze mną muzułmanie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: salmotrutta Re: Arabia Saudyjska IP: *.compass.net.nz 23.09.04, 18:49 ...wrocilem wczoraj po dwoch miesiacach spedzonych nieopodal Ras Tanura - kolo Dammam...wrocilem i zywy i zdrowy, za 7 tygodni znow moge tam jechac ale chyba sie nie zdecyduje, to dziwny kraj...a poza tym jest tam cholernie goraco...w ubiegla sobote bylo 54 stopnie!!!...Celsjusza!... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antek Re: Arabia Saudyjska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.04, 14:19 Pytam jeszcze raz o kraj Saudów, bo mam ofertę, ale nie mogę się zdecydować. 2600 USD miesięcznie to dużo, czy mało? Nasz MSZ przestrzega przed wyjazdami do tego kraju, więc jeszcze czekam na wypowiedzi osób, które tam pracują lub pracowały. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antek Re: Arabia Saudyjska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.04, 20:16 ??? Odpowiedz Link Zgłoś