polka666
11.01.12, 09:52
Proszę uważać na tą ofertę pracy, ponieważ ja zostałam potraktowana nieuczciwie. Znalazłam tą ofertę na Państwa stronie w grudniu 2010, mam zawód medyczny. Pracodawca ten najpierw obiecał bezpłatny kurs niemieckiego, potem zrezygnował z tego kursu.
Była rozmowa osobiście z tym pracodawcą, co tydzień zwodził że wyjazd jest za 2 dni, po czym nie odbierał telefonu i tak przez cały miesiąc aż do teraz. Firma nie odpowiada na telefony, po czym dzwoni i mówi że wyjazd jest za 2 dni, ale są problemy i znowu nie ma kontaktu. Nie przedstawiono mi żadnej konkretnej umowy, a wyjazd jest przeciągany co 3 dni o kolejne 3 dni.
Pracodawca jest niepoważny, nieodpowiedzialny, nie słowny i nie wiem dlaczego tak się zachowuje, tworząc fikcyjne oferty pracy. Mam przez tą firmę same problemy, ponieważ miałam wyjechać już 3 tygodnie temu, potem terminy były ciągle zmieniane, pracodawca nie odpowiada na telefony a jak odbierze każe zadzwonić kiedyś. Wysłałam moje referencje, dane osobowe i teraz nie wiem czy zostaną użyte w nie legalny sposób.
Mąż wziął l-4 na 2 dzieci żebym mogła wyjechać i niestety zostałam bez pracy i ciągle ta firma mnie zwodzi że wyjadę. Dodam że mam referencje medyczne i odpowiedni zawód, a firma robi sobie żarty z ludzi szukających uczciwej pracy.
Mam nadzieję, że nikt nie zostanie tak oszukany jak ja.
NAZWA I ADRES PRACODAWCY
"GLOBAL Solutions Poland" Sp. o.o.
Jędrzejowice 20b
Poszukuje kandydatów na stanowisko:
pomoc domowa/opiekunka osób starszych