Gość: kerkus IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.04, 10:35 Czy ktoś wyjeżdża w czwartek z OE Białystok do Sheffield ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Przemo Re: Do Sheffield z Options Employment ? IP: 217.8.188.* 27.09.04, 19:27 Biorą kasę za pośrednictwo więc uważaj. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kerkus Re: Do Sheffield z Options Employment ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.04, 21:26 Coś więcej ? kerkus@interia.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piotr Re: Do Sheffield z Options Employment ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.04, 12:01 Przemo ; skąd masz takie wiadomości ? "Biorą za pośrednictwo" , jeśli tak to jak mieć zaufanie do brytyjskich agencji - OE jest na liście "legalnych", ma wpis do Bryt.Izby Handlowej w PL , Przemo : gdzie jest hak ? - rozwiń wątek jak "cosik" wrzuciłeś. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Przmo Re: Do Sheffield z Options Employment ? IP: 217.8.188.* 28.09.04, 19:01 Witam.Szukałem pracy w angielskich pośrednictwach pracy i otrzymałam informacje od Pana Nicka Steele z Angli że w tej sprawie mam się skontaktować z ich polskim oddziałem.Zadzwoniłem tam i okazało się że mają prace dla mnie w jakiejś fabryce tylko że mam przyjechać do Białegostoku i załatwić wszystko na miejscu przy okazji uiszczając opłatę w wysokości 600zł.Nie mówię że Options Employment jest nieuczciwe ale radziłbym zachować ostrożność ponieważ mogą działać w myśl zasady "nie wie prawica co czyni lewica" ludzie z Angli mogą nie mieć pojęcia że takie opłaty są w Polsce pobierane może tylko jakiś Polak/a chce sobie dorobić na boku :o)Pozdrawiam P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kerkus Re: Do Sheffield z Options Employment ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.04, 21:42 OK. Dzięki za ostrzeżenie. Rozwine wątek po przyjeździe do UK. Co jak i za ile - bez domniemań - zabawie się w króliczka doświadczalnego - w końcu w Halifax troszkę ludka z OE pracuje a i w czwartek wyjeżdżają - a na forum ani widu ani słychu...... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jarek Re: Do Sheffield z Options Employment ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.04, 23:42 ja jadę. zobaczymy co z tego będzie.podobno ludzie którzy wyjechali do Halifxu przez te biuro są zadowoleni. pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kerkus Re: Do Sheffield z Options Employment ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.04, 00:28 No..i już lepiej - uśmiech na twarzy i jedziemy. Pozdrawiam ..i do czwartku ! Odpowiedz Link Zgłoś