Dodaj do ulubionych

Do Sheffield z Options Employment ?

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.04, 10:35
Czy ktoś wyjeżdża w czwartek z OE Białystok do Sheffield ?
Obserwuj wątek
    • Gość: Przemo Re: Do Sheffield z Options Employment ? IP: 217.8.188.* 27.09.04, 19:27
      Biorą kasę za pośrednictwo więc uważaj.
      • Gość: kerkus Re: Do Sheffield z Options Employment ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.04, 21:26
        Coś więcej ? kerkus@interia.pl
      • Gość: piotr Re: Do Sheffield z Options Employment ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.04, 12:01
        Przemo ; skąd masz takie wiadomości ? "Biorą za pośrednictwo" , jeśli tak to
        jak mieć zaufanie do brytyjskich agencji - OE jest na liście "legalnych", ma
        wpis do Bryt.Izby Handlowej w PL , Przemo : gdzie jest hak ? - rozwiń wątek
        jak "cosik" wrzuciłeś.
        • Gość: Przmo Re: Do Sheffield z Options Employment ? IP: 217.8.188.* 28.09.04, 19:01
          Witam.Szukałem pracy w angielskich pośrednictwach pracy i otrzymałam informacje
          od Pana Nicka Steele z Angli że w tej sprawie mam się skontaktować z ich
          polskim oddziałem.Zadzwoniłem tam i okazało się że mają prace dla mnie w
          jakiejś fabryce tylko że mam przyjechać do Białegostoku i załatwić wszystko na
          miejscu przy okazji uiszczając opłatę w wysokości 600zł.Nie mówię że Options
          Employment jest nieuczciwe ale radziłbym zachować ostrożność ponieważ mogą
          działać w myśl zasady "nie wie prawica co czyni lewica" ludzie z Angli mogą nie
          mieć pojęcia że takie opłaty są w Polsce pobierane może tylko jakiś Polak/a
          chce sobie dorobić na boku :o)Pozdrawiam P
          • Gość: kerkus Re: Do Sheffield z Options Employment ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.04, 21:42
            OK. Dzięki za ostrzeżenie. Rozwine wątek po przyjeździe do UK. Co jak i za ile -
            bez domniemań - zabawie się w króliczka doświadczalnego - w końcu w Halifax
            troszkę ludka z OE pracuje a i w czwartek wyjeżdżają - a na forum ani widu ani
            słychu......
    • Gość: jarek Re: Do Sheffield z Options Employment ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.04, 23:42
      ja jadę. zobaczymy co z tego będzie.podobno ludzie którzy wyjechali do Halifxu
      przez te biuro są zadowoleni.
      pozdr
      • Gość: kerkus Re: Do Sheffield z Options Employment ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.04, 00:28
        No..i już lepiej - uśmiech na twarzy i jedziemy. Pozdrawiam ..i do czwartku !

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka