IP: *.ciah.pl / *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.10.04, 23:51
Witam, wybieram sie do Stratford, kumpel tam już jest, pisze że mnie sciągnie
ale jeszcze mieszkania nie załatwił. Czy to jest aż taki problem. Prosze o jakieś namiary w znalezieniu mieszkania w Stratford. Dzięki. " a może on poprostu kręci?
Obserwuj wątek
    • Gość: Halina Re: Stratford IP: *.ip-pluggen.com 10.10.04, 04:37
      A gdzie mieszka kumpel skoro nie ma mieszkania, na dworcu?
    • Gość: bagarmosen Re: Stratford IP: 212.244.128.* 10.10.04, 07:52
      od czego jest www.gumtree.com/ działa w wielu krajach ,w googlach
      wpisz"property let" wyskoczą agencje i Szukaj!!!! a nie czekasz na gotowe aż
      kumpel znajdzie.Na miejscu kumpla wypiełabym sie na ciebie!!! być może on w tej
      chwili śpi gdzieś po kątach a ty ROZSIADLEŚ SIĘ PRZED KOMPEM - NO CZEKAM AŻ
      KUMPEL ZALATWI , JA NIE GŁUPU WOLĘ NA GOTOWE!!!!!!
      • Gość: wojtula Re: Stratford IP: *.ciah.pl / *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.04, 09:26
        popierwsze: nie spi na dworcu tylko u kumpla który jest od roku , ale który kaze sobie słono płacic za mieszkanie, pojechał na gotową robote; a podrugie
        spójszcie na swoje wypowiedzi" typowi polacy" turcy , chinczycy, murzyni, rosjanie.... wszyscy trzymają sie razem, nawet u nas w kraju potrafią robic w sólnie interesy, a polacy "jak pies ogrodnika..." wypowidz: " na gotowe" co w tym złego, ze pojade na gotowe,ułoży mi się to sciągne kolege i tak dalej...
        przez takich własnie "polaczków" cała europa się smieje " nic zadarmo" a jak ma lepiej to mu trzeba noge podłożyć.... A by tak dalej, to niedługo będziemy pracować u rosjanina np. w Anglii
        • Gość: bagarmosen Re: Stratford IP: 212.244.128.* 10.10.04, 09:55
          ty mnie chyba nie zrozumiałes!!!!!!!!!nie wspomnialam ani słowem o
          jakiejkolwiek zaplacie!!!że polak polakowi - wilkiem jest normą ty wiesz, ja i
          ci ktorzy zakosztowali chleba za granicą . pokazalam tobie kij ALE i marchewkę
          TO DO DIABLA DOCEŃ TO.jak postępuja "polaczki" polecam
          www.rzeczpospolita.pl/tematy/bitwaoanglie/ zrozumiesz jaka swołocz tam
          jest(a zwlaszcza dotyczy tego znajomego , który daje kąt dla twego kolegi)Ja
          osobiście o wiele więcej moglabym dodac do tego reportażu z wlasnej
          autopsji.pozdrowienia
        • Gość: bagarmosen Re: Stratford- no nie,dodam jeszcze !!!!!! IP: 212.244.128.* 10.10.04, 10:02
          popatrz jeszcze na londynek.net/ www.networkpl.com/
          www.strefa.co.uk/, www.goniec.com/html/error.php -możesz umieścic
          ogłoszenie za friko!!!!!!!
          • Gość: wojtula Re: Stratford- no nie,dodam jeszcze !!!!!! IP: *.ciah.pl / *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.04, 11:17
            Dzieki za strony www.
    • Gość: mari spójrz na post ANI!!!! IP: 195.116.234.* 10.10.04, 11:28
      przeczytaj post ani , która poszukuje do pracy w łąśnie w tym mieśćie co twój
      kolega tam jest , moze w ten sposób sie wkręcisz!!!! i nie słuchaj tego
      głupiego bosmancośtam !!!szkoda nerwów. sam siedzi w polsce i zżera go zazdrość
      ze ktoś moze wyjechać . znam to !!!!!

życze powodzenia !!!
      • Gość: wojtula Re: spójrz na post ANI!!!! IP: *.ciah.pl / *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.04, 11:53
        dzięki "mari"; szkoda że Polacy nie trzymają się razem, razem moglibyśmy daleko zajść, a tak zachód ciągle będzie kopał nas w d...
        • xiv Re: spójrz na post ANI!!!! 11.10.04, 01:15

obudz sie czlowieku, wiesz na czym polska wersja trzymania sie razem? dzwonek u
          drzwi o godzinie jedynastej i czlowiek, ktory trzyma kartke z adresem, bo tutaj
          jest "meta i praca" - nie znasz czlowieka, a tenze czlowiek oczekuje, ze dasz
          nocleg, chate i robote...

inny obrazek londynski - czlowiek pod kosciolem _domagajacy_ sie pieniedzy, bo
          wszyscy maja, a on nie

jesli wiec postulujesz "trzymanie sie razem" to wez paru kumpli i zalozcie
          Appla, Nokie albo Intela - kto Cie trzyma?
      • pia.ed Re: spójrz na post ANI!!!! 10.10.04, 12:48
        Bagarmossen, bo chyba o tego nicka Ci chodzilo, NIE MIESZKA W POLSCE
        tylko od lat na zachodzie i zna swietnie tamtejsze warunki!
        Dlatego pisze prawde, ale prawda w oczy kole...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka