Gość: isabel IP: *.in-addr.btopenworld.com 31.10.04, 13:56 Jacy sa?przystojni, dobrze ubrani, intelignetni. Czego brakuje Polakom do Anglikow?mowie o facetach Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ... Re: uroda Anglikow IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 31.10.04, 15:33 Bylo o Angielkach teraz a Anglikach.Tez jestem ciekawa... Odpowiedz Link Zgłoś
jagienkaa Re: uroda Anglikow 31.10.04, 16:21 skoro klikasz z Anglii to chyba już się nieco zorientowałaś? Wg mnie Anglicy są pewniejsi siebie niż Polacy, bardziej zadbani. A ci goście co są przystojni i dobrze ubrani to przeważnie geje;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: waldi_londyn Re: uroda Anglikow IP: *.in-addr.btopenworld.com 01.11.04, 17:20 Strasznie duzo tu kolorowych Anglikow, a ci biali to przewaznie mowia po polsku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zawiedziona Re: uroda Anglikow IP: *.w82-120.abo.wanadoo.fr 01.11.04, 17:48 bylam przez 1/2 roku w Anglii(Walia), obracalam sie w srodowisku lekarskim i nauczycielskim.Swietnych facetow nie brakowalo;przystojni, uprzejmi, grzecznie zalecajacy sie, dobrze ubrani. W jednym takim co to palil fajke zaczelam sie podko- chiwac, ale ze zonaty to skonczylo sie na malym flircie. Ale gdyby byl wolny to bym mu nie darowala. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: uroda Anglikow IP: *.westsussex.gov.uk 02.11.04, 18:34 w pracy u mnie tylko co ciemniejszy to przystojniejszy.. natomiast z obserwacji na ulicy - polowa ma wyglad wybitnie dresiarski...pryszcze, wlosy na zel, dres, 20 kolczykow wbitych w twarz. ale moze taka specyfika mojego malego miasta? Odpowiedz Link Zgłoś