Dodaj do ulubionych

TESCO - nowy nabór

IP: *.interblock.pl / *.interblock.pl 22.02.05, 21:13
Wiem, że jest już spoooro o wyjeździe do Tesco w UK, jednakże mam pytanie co
do tej nowej rekrutacji. Jedzie ktoś może 14 marca do Krakowa? ....a może z
podkarpacia?
Obserwuj wątek
    • jolaole Re: TESCO - nowy nabór 22.02.05, 22:13
      Gość portalu: Andzik napisał(a):

> Wiem, że jest już spoooro o wyjeździe do Tesco w UK, jednakże mam pytanie co
      > do tej nowej rekrutacji. Jedzie ktoś może 14 marca do Krakowa? ....a może z
      > podkarpacia?
      Slyszalam ze ponoc z podkarpackiego nie biora, tylko Krak, Slask i Kieleckie.
      • Gość: Andzik Re: TESCO - nowy nabór IP: *.interblock.pl / *.interblock.pl 23.02.05, 08:39
        Sranie w banie hehehehehehe
        • Gość: gg Re: TESCO - nowy nabór IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.05, 14:26
          a ja slyszalem ze biora tylko afro-polakow
          • Gość: Piotr Re: TESCO - nowy nabór IP: *.icpnet.pl 24.02.05, 18:48
            Gdzie jest ten nabor do kogo sie zglosic/?
      • Gość: książe Re: TESCO - nowy nabór IP: 213.17.214.* 24.02.05, 19:14
        gdzie można się załapać na wyjazd do tych wyzyskiwaczy
        • Gość: Andzik Re: TESCO - nowy nabór IP: *.interblock.pl / *.interblock.pl 24.02.05, 20:39
          Trzeba zadzwonić na infolinię 0800 100 100 do 14 marca
    • Gość: Deltak Re: TESCO - nowy nabór IP: *.devs.futuro.pl 25.02.05, 14:44
      Czesc, ja wybieram sie do Krakowa 16 marca.
      Mam pytanie, jak wyglada rekrutacja? Wie ktos ilu ludzi jest zaproszonych na
      spotkanie, a ilu odpada po?
      CZy znajomosc angielskiego musi byc perfekcyjna? CZy wystarczy srednia?
      Ja sie zastanawiam nad wsystkim, poniewaz nie mieszkam w Krakowie tylko w Łodzi.
      • Gość: Zig Re: TESCO - nowy nabór IP: *.interblock.pl / *.interblock.pl 25.02.05, 15:24
        Ja też dołączam się do pytania. Zastanawia mnie co decyduje: angielski,
        doświadczenie w sprzedaży, a może jeszcze coś innego.
        • Gość: tomili Re: TESCO - nowy nabór IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 25.02.05, 21:14
          dzis dzwonilem na ta infolinie, dziwi mnie lekko jedna rzecz, wszedzie mowi sie
          ze za prace fizyczne dostaje sie albo minimum albo ok 5 F , a tu pani mowi ze
          dla magazyniera 8F, no ale nic sprobowac mozna zawsze sie mozna wycofac,
          najgorsze tylko te km do Krakowa na rozmowe.
          Pozdo z WLKP.
          • Gość: Bartool Re: TESCO - nowy nabór IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.05, 11:28
            bo trzeba umieć rozróżnić pracę fizyczna od pracy na magazynie..
            praca fizyczna w Tesco polega na ręcznym towarowaniu sklepu, tak najprościej
            mówiąc!!
            a praca magazyniera to praca wymagająca uprawnień na wózek widłowy, która
            polega na obsłudze magazynu za pomocą tego wózka, dlatego będzie lepiej płatna!!
            pracowałem w tesco w anglii i w polsce...
            u nas paranoja!! połowe kierownikow trzeba by wybic, tam lepiej chociaz ciagle
            to jest tesco!!
            • Gość: cazz Re: TESCO - nowy nabór IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.03.05, 06:32
              W Anglii nie trzeba mniec uprawnien na kierowanie 'paleciakami' (czyli
              eleftrycznymi wozkami do przewozenia palet) tak jak w Polsce/
              Tam takie uprawnienia nie istnieja, tylko w polsce wymyslaja zeby kazdemu pod
              gorke bylo
    • wmonia1 Re: TESCO - nowy nabór 26.02.05, 10:18
      Ja najprawdopodobniej też jadę do krakowa 16 marca na rekrutację. Jestem z
      Łódzi.Jak ktoś wie jak wygląda ta rekrutacja niech zapoda e-meila na
      mwlodarczyq@wp.pl. dzięki .

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka