Dodaj do ulubionych

Work Agency

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.05, 11:03
Czy ktoś wyjeżdżał do pracy za pośrednictwem Work Agency.Prosze o szybka
odpowiedż! Z góry Dziekuje
Obserwuj wątek
    • Gość: *** Re: Work Agency IP: *.smstv.pl / *.smstv.pl 27.06.05, 13:05
      ja sie wlasnie nad ta agencja zastanawiam! a mozesz mi napisac do jakiego kraju
      sie wybierasz i jak wyglada rekrutacja w tej agencji i ile sie czeka na
      odpowiedz!ja myslalam o Grecji,zeby tam jechac,bo z tego co sie zorientowalam
      to tez maja tam oferty! z gory wielkie dzieki za info!!! pozdrawiam!!
    • Gość: agi Re: Work Agency IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.05, 15:44
      Hej,ja już byłam w Grecji i wyjeżdżałam właśnie z tą agencją. Wszystko było ok.
      Wszystko zalatwiłam w miesiąc.Miałam sporo obaw, ale po rozmowie w biurze i po
      tym jak mogłam zabrac umowe do domu aby ja spokojnie przestudiowac i po
      otrzymaniu wszytskich danych teteadresowych strony greckiej byłam pewna ze to
      niejest jakies sciema.Pracowałam na krecie 3 miesiace jako popmoc kuchenna, ale
      bardziej trzebaby nazwac to satowisko jako "przynies wynies pozamiataj", praca
      nie była lekka ale wszzystko bylo zgodne z umowa. Jesli bedziesz jechac to nie
      nastawiaj sie na wypoczynek tylko na ciezka prace.ale to co najwazniejsze
      zawsze wypalte dostawalam w terminie.W przyszłym roku chyba też wyjade prze Wor
      Agency bo było ok.
      • Gość: żanetka Re: Work Agency IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.12.05, 16:47
        czesc czy mozesz mi oodac na siebie jakies namiary?nr gg lub maila.wyslij je na
        til@wp.pl Ja rowniez wybieram sie do grecji z tej agencji ale na krete i oferta
        jest nieco dziwna,mam sporo watpliwosci,z gory dziekuje
      • kasia2412 Re: Work Agency 25.12.05, 17:38
        hej podaj swoje gg.ja wybieram sie na krete z tej agencji ale mam pewne
        obawy.pogadamy

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka