Gość: elci IP: 83.168.106.* 21.06.06, 21:12 Mam pytanie czy ktoś z Was wyjeżdżał może do pracy za pośrednictwem WORK AGENCY do grecji. Albo może słyszeliście coś o tej firmie . bardzo proszę o opinie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: elci Re: Grecja z Work Agency IP: 83.168.106.* 22.06.06, 11:16 nikt się nie wypowie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elci Re: Grecja z Work Agency IP: 83.168.106.* 22.06.06, 11:23 czy ktoś ma jakieś doświadczenie z tą firmą- proszę o opinie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elci Re: Grecja z Work Agency IP: 83.168.106.* 27.06.06, 11:13 sorki czy naprawde nikt nic nie słyszał o tej firmie Odpowiedz Link Zgłoś
ewyremska Re: Grecja z Work AgencyTaka firma nie istnieje 28.06.06, 20:14 istnieje to ich strona Workagency.com.pl ja też szukam więcej inforacji na temat tej firmy Odpowiedz Link Zgłoś
urbanskaewa Re: Grecja z Work Agency 29.06.06, 14:50 Jaką ci proponują pracę i gdzie, mam znajomych w Atenach mogę popytać.(mój e- mail ewa@urbanska.cba.pl)Chętnie też odpowiem na pytania zwiazane z Grecją, pracowałam tam pół roku. Zapraszam na moją stronę www.oszust.cba.pl Pozdrawiam Ewa Odpowiedz Link Zgłoś
agniecha50 Re: Grecja z Work Agency 04.07.06, 18:21 heja wiesz ja szukalam pracy i dostalam w tej work agnecy.. w grecji ale jeszcze nie zdecydowalam sie tam jechac bo sama bym jechala, i sie troszke boje reszta troszke podejrzane mi sie to wydaje, dlatego ze rozmowa wstapna jest dopiero po przyjezdzie do Aten... A Ty w chartekterze kogo byś jechala? jak cos to moze bysmy sie razem zabrały? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona Re: Grecja z Work Agency IP: *.chello.pl 10.07.06, 18:54 Ja naprawdopodobniej pojade w tym roku z nimi na Cypr jako kelnerka na 3,5mies.Agencja uczciwa ale nie radze jechac w ciemno,lepiej umowe podpisac z zagranicznym pracodawca w polsce a nie na miejscu czyli po przyjezdzie,odradzam opcje z Atenami bo mozna dlugo czekac na prace i zyc przez ten czas na wlasny koszt + 150e w plecy! Odpowiedz Link Zgłoś