equipebv 15.02.07, 09:50 Zapoznaj sie z zawsze aktualną ofertą zatrudnienia: Holenderskiego Biura Pracy Equipe B.V. Wszelkie szczegóły na stronie: www.equipe.owo.pl ||| ZAPRASZAMY ||| Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kartofel Re: Praca w Holandii IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.02.07, 11:38 TO niby jest Państwa aktualna oferta?? Przecież ogłoszenie pracy przy kurczakach jest na Państwa stronie już z pół roku. I cały czas nie ma innych ofert. To z czym tu się zapoznawać?? Jeśli ktoś byłby mi w stanie to wytłumaczyć byłbym wdzięczny. Tylko piszecie (obiecujecie), że bedą nowe ogłoszenia ale Bóg raczy wiedziec kiedy. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: Praca w Holandii IP: 62.47.149.* 16.02.07, 09:45 Zgadzam sie z moim poprzednikiem. Zapraszaja do zapoznania sie z ofertami pracy a tam nic nowego od dawna nie ma...raptem jedno ogloszenie i to z paszportem niemieckim.....kpiny sobie z ludzi robia Odpowiedz Link Zgłoś
izabela752 Re: Praca w Holandii 16.02.07, 00:37 equipebv napisał: > Zapoznaj sie z zawsze aktualną ofertą zatrudnienia: > Holenderskiego Biura Pracy Equipe B.V. > > Wszelkie szczegóły na stronie: > > www.equipe.owo.pl > ||| ZAPRASZAMY ||| Witam serdecznie!!! Pilnie poszukuję pracy,już zapoznałam się z Waszą ofertą,zarejestrowałam się i co dalej jakie są szanse.Jak mój poprzednik napisał oferta już istnieje od pół roku,to co to jakaś ściema! Pytam gdyż na poważnie poszukuję pracy.Czekam na szczerą odpowiedz. Narka Odpowiedz Link Zgłoś
pioternowak Re: Praca w Holandii 17.02.07, 11:46 Na podanej stronie internetowej są numery kontaktowe telefoniczne, na które od dwóch miesięcy nie można się dodzwonić. Odpowiedz Link Zgłoś