Gość: mm IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.07, 19:32 Czy pracując w Niemczech na zasadzie samozatrudnienia mozna w Polsce opłacać składki zdrowotne w NFZ?Prosze o informacje. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ronin Re: Czy pracując... IP: *.proxy.aol.com 17.04.07, 19:55 Aaaaaaaaaaaaaaa chcesz zaoszczedzic tak??Jak chcesz palancie prowadzic i ZARABIAC W NIEMCZECH to ubezpiecz sie TAKZE W NIEMCZECH !!! Odpowiedz Link Zgłoś
warzka3 Re: Czy pracując... 17.04.07, 21:52 Ronineczku kiedy bede Cie mogla poznac,a moze masz przyjaciela co szuka zony??? ja chce wyjsc za maz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tw Re: Czy pracując... IP: *.proxy.aol.com 17.04.07, 22:01 Warzka3, to moze wzielabys mojego meza, doplace jeszcze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mm Re: Czy pracując... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.07, 22:27 Jak nie masz nic madrego do powiedzenia to nie zabieraj głosu.Zreszta ty nigdy nie masz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mm Re: Czy pracując... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.07, 22:30 Te ronin,czy jak ci tam!!!!Jak nie masz nic madrego do powiedzenia to nie zabieraj głosu.Zreszta ty nigdy nie masz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tw Re: Czy pracując... IP: *.proxy.aol.com 17.04.07, 19:58 Mysle, ze odpowiedzi na to pytanie powinienes szukac w polskich ubezpieczalniach? Zapytaj, czy poniosa koszty zwiazane z oplatami za lekarzy czy szpitale w Niemczech? Odpowiedz Link Zgłoś
warzka3 Re: Czy pracując... 17.04.07, 22:03 Gość portalu: mm napisał(a): > Czy pracując w Niemczech na zasadzie samozatrudnienia mozna w Polsce opłacać > składki zdrowotne w NFZ?Prosze o informacje. tak w jakim kraju mieszkacie masz z nim rozwod? Odpowiedz Link Zgłoś
warzka3 Re: Czy pracując... 17.04.07, 22:05 Macie dzieci? i ile zeby nie musial placic,a ma on prace ,albo firme Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tw Re: Czy pracując... IP: *.proxy.aol.com 17.04.07, 22:21 Ma firme, a placic bedzie na mnie. Ale chyba sie podzielisz? Skoro ja sie mezem dziele... Odpowiedz Link Zgłoś
warzka3 Re: Czy pracując... 17.04.07, 22:09 Pracujac sie jeszcze nikt nie dorobil.Jakie te ludzie maja problemy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tw Re: Czy pracując... IP: *.proxy.aol.com 17.04.07, 22:30 To jak sie ludzie podorabiali? No tak kobiety powychodzily pewnie bogato za maz, a mezczyzni? Dostali spadek? Odpowiedz Link Zgłoś
warzka3 Re: Czy pracując... 18.04.07, 11:17 bylo tak w Twoim przypadku,ze wyszlas dobrze za maz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tw Re: Czy pracując... IP: *.proxy.aol.com 18.04.07, 12:25 Tu musze cie rozczarowac. Niestety musialam zawsze pracowac i uczyc sie aby do czegos dojsc, co nie ukrywam sprawia mi wieksza przyjemnosc niz siedzenie w domu i latanie z miotla lub mieszanie w garach. Dlatego tez czesto zarabialam tez wiecej niz moj maz. Ale nie szukam zony. Odpowiedz Link Zgłoś
warzka3 Re: Czy pracując... 18.04.07, 16:08 ja nie mieszam w garach,i nigdy tego nie robilam ,nie zamierzam tego robic.Niech robi to ten kto musi.Nigdy nie pracowalam wychodzac za maz chce sie zabezpieczyc,zeby nie pracowac.No chyba zebym musiala pracowac. Odpowiedz Link Zgłoś