saperr95 19.09.10, 01:04 2.bp.blogspot.com/_TqJf3Ea8_7Y/TI83Y-t17JI/AAAAAAAAAPY/DZMBuXSuquY/s1600/co+to+za+szcz%C4%85tki.png Coto za zdjęcie jest co jest grane na nim widać cały rządowy samolot nie rozbity oco chodzi??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
a74-7 Re: sAMOLOT 19.09.10, 11:03 sylwetka jakby znajoma, ludziska sie tam kreca ... faktycznie ciekawe :-)) www.bild.de/BILD/video/clip/no-pre-roll/2010/04/11/tag-danach.html Odpowiedz Link Zgłoś
igor_uk Re: sAMOLOT 19.09.10, 11:41 a74-7,milo cie widziec na forum.Cos dawno tu nie zagladales. A w tym ujeciu,co reprezentujecie,niema nic ciekawego,poza jednym,to jest ujecie pod innym rakursem niz to ,ktore my juz pare raz wiedzieli. Przyjrzy sie i sproboj to zdjecie "obrocic" wirtualnie i tobie wyjdzie to samo,co na filmu. Odpowiedz Link Zgłoś
borubar_perejro To pytanie jest kolejnym przykładem, że ignorancja 19.09.10, 12:10 sprzyja teoriom spiskowym. Otóż: 1) Od dawna wiadomo, że na tym lotnisku w Smoleńsku garażują wycofane z eksploatacji samoloty rosyjskiego wojska (było je widać na zdjęciach satelitarnych publikowanych zaraz po 10.04). 2) Ślepy by zauważył, że to nie może być Tu-154, choćby dlatego, że nie ma trzech silników z tyłu, już nie mówię i innych cechach charakterystycznych tego samolotu. Więc przyjacielu, zanim się podniecisz jakimkolwiek widokiem, puknij się w głowę. Odpowiedz Link Zgłoś
a74-7 Re: To pytanie jest kolejnym przykładem, że ignor 21.09.10, 14:52 1) Od dawna wiadomo, że na tym lotnisku w Smoleńsku garażują wycofane z eksploa > tacji samoloty rosyjskiego wojska (było je widać na zdjęciach satelitarnych pub > likowanych zaraz po 10.04). na lotnisku - tak , ale w krzokach - raczej nie :-) dzieki za przyjacielska rade, ale jeszcze poczekam z puknieciem sie w glowe ... Odwracam wirtualnie Igorku , ale kobieta chyba nie potrafi ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: To pytanie jest kolejnym przykładem, że ignor 21.09.10, 16:17 Pewnie, że nie w krzokach - nie wiesz, że na pasie startowym się garażuje stare samoloty? Odpowiedz Link Zgłoś
igor_uk Re: To pytanie jest kolejnym przykładem, że ignor 21.09.10, 20:28 a74-7,moja droga.Ja wiem ,ze u kobiet z wyobraznia nie jest najlepiej.To w takim razi uwierz mnie na slowo,przeciez nie raz udowodnilem,ze wyobraznie mam duza. A ja naprawda widze,ze to co wydaje sie na kiepskim filmie kadlubem samolotu,jest to zdjecie ktore ja wkleilem,tylko pod innym katem,moze tam sa jakies pojazdy,przeciez samochody Ministerstwa do spraw nadzwyczjnych,w dosc specyficzny sposob pomalowany. Wystarcze ze za krzakami stalo dwa trzy takich samochodow lub takich i mamy zludzenie calosci kadluba. Odpowiedz Link Zgłoś
kzet69 Re: sAMOLOT 19.09.10, 12:43 Zadaj to pytanie dziennikarzom "Bilda" (ale na odpowiedź nie oczekuj, to taki ichni Fakt), ale jedno jest pewne nie jest to Tupolew-154 Odpowiedz Link Zgłoś
rusek_chutrusek Re: sAMOLOT 21.09.10, 16:51 Cos slabo sie postarali zeby wygladal autentycznie. Photoshop ma duzo lepsze mozliwosci. Odpowiedz Link Zgłoś