Gość: nowożeńcy IP: *.dynamic.chello.pl 06.02.11, 00:28 szukam pieknego wystroju koscioła sali weselnej i wszystkiego co jest związane z weselem moze ktoś wie kto ładnie dekoruje Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Mama Re: potrzebna dekoratorka IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 06.02.11, 10:33 U mnie dekorowała pani Kasia Wójcik z Ciechanowa byliśmy bardzo zadowoleni wiem że ma stronę internetową ale nie pamiętam jaką ale podaje numer tel. 508 494 493 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nowożeńcy Re: potrzebna dekoratorka IP: *.dynamic.chello.pl 06.02.11, 19:44 dziekuje za szybka odpowiedż Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: potrzebna dekoratorka IP: *.e-gco.pl 06.04.11, 10:12 Ja mogę polecić tą dekoratorkę: indigoefd.eu/ Robi świetne realizacje. Odpowiedz Link Zgłoś
jutyfa Re: potrzebna dekoratorka 10.06.11, 13:14 Patrzyłam właśnie na stronę Indigoefd.eu dekoracje są niezłe. Takie powiedziałabym w stylu amerykańskim. Bardzo nowoczesne. Odpowiedz Link Zgłoś
magdamigd Re: potrzebna dekoratorka 06.04.11, 23:27 możesz przebierać w ofertach: ofero24.muratordom.pl/dom-wnetrza-wyposazenie/ ja korzytsalam z porad Irminy z Gorczewskiej. PoleCAM> Też się tam ogłaszają Odpowiedz Link Zgłoś