sylwia25555 05.04.10, 23:12 właśnie najbardziej zwyczajnego fajnego człeka potrzeba mi:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
maly.jasio Re: normalniutkiego faceta 06.04.10, 00:29 sylwia25555 napisała: > właśnie najbardziej zwyczajnego fajnego człeka potrzeba mi:) nie ma. ile razy mam to pisac ? wszystko co mialo rece i nogi i cokolwiek potrafilo wyjechalo do Londynu. A niedobitki do Warszawy. Odpowiedz Link Zgłoś
sylwia25555 Re: normalniutkiego faceta 07.04.10, 16:23 ...a to sie okaże:) przyjaźń, może coś więcej:) Odpowiedz Link Zgłoś
belmondo2929 Re: normalniutkiego faceta 14.06.10, 16:07 a jaki uklad cie interesuje? mozemy poznac sie blizej:) jestem otwarty na nowe znajomosci;) Odpowiedz Link Zgłoś
p.gembala Re: normalniutkiego faceta 19.08.10, 11:45 Są tylko tak jak kobiety: albo już zajęcie, albo po przejściach i nie chcą się wiązać. Wydaje mi się, że ja należę do normalnych, ale jestem w tej drugiej grupie. Za to mogę chętnie porozmawiać. Odpowiedz Link Zgłoś
katinka6 Re: normalniutkiego faceta 07.04.10, 23:49 kochaniutka:D twoje okreslenie normalniutki jest zwyczajniutko urocze:D musialam to napisac:D Odpowiedz Link Zgłoś
mlodzieniec88 Re: normalniutkiego faceta 08.04.10, 01:22 a niegrzeczniutka ;p Kobieta zagląda tu czasami? :> Odpowiedz Link Zgłoś
katinka6 Re: normalniutkiego faceta 08.04.10, 15:26 mlodzieniec88 napisał: > a niegrzeczniutka ;p a mlodziencze88 zapewne milutki:> wytlumacz mi ale wolniutko bom juz starutka dlaczego uwazasz zem niegrzeczniutka? nick moj taki niewinniutki przeciez:/ Kobieta zagląda tu czasami? :> bardzo czasami i na dodatek w innym czasami niz twoje czasami, moje dziecko:/ Odpowiedz Link Zgłoś
mlodzieniec88 Re: normalniutkiego faceta 08.04.10, 16:12 Nie uważam Żeś niegrzeczniutka, tak na szybciutko przeczytałem Twój pościk i napisałem swój ;) Inne 'czasami' to podobno jest tylko "ruskie" :) ale ja się nie znam, młodziutki jeszcze jestem ;) Odpowiedz Link Zgłoś
katinka6 Re: wkraczamy 08.04.10, 17:47 firenziano napisała: > w wiek dojrzaly ? :) ja juz JESTEM starutka - napisalam:) PS. nie krzycze, moj komputer nie podkresla i nie wytluszcza, wiec wielkie litery to jedyny sposob wyroznienia:) Odpowiedz Link Zgłoś
katinka6 Re: normalniutkiego faceta 08.04.10, 17:44 mlodzieniec88 napisał: > Nie uważam Żeś niegrzeczniutka, tak na szybciutko przeczytałem Twój > pościk i napisałem swój ;) Mój niczek to tak naprawde zlepeczek trzech czasteczek, w tym jednej bedacej sloweczkiem obcym:) > > Inne 'czasami' to podobno jest tylko "ruskie" :) ale ja się nie > znam, młodziutki jeszcze jestem ;) No widzisz, ja starutka jestem, a owego "ruskiego" czasami nie znam - widać nie każdy z wiekiem mądrutki się staje:( Chodziło mi raczej o to, że moje czasami może być co trzy tygodnie, a twoje czasami co dwa, tak więc moje czasami nie jest twoim czasami. Ale u niektórych rozumek z wiekiem swoimi drózkami chadzać zaczyna, więc dlatego dla ciebie mogloby byc to niezrozumiale:) Odpowiedz Link Zgłoś
firenziano nie ma takowych :) 08.04.10, 22:25 katinka6 napisała: > Mój niczek to tak naprawde zlepeczek trzech czasteczek, w tym jednej > bedacej sloweczkiem obcym:) - eee tam. katinka to ta z katynia, no i jusz. > widać nie każdy z wiekiem mądrutki się staje: - no na Twoim i moim przykladzie to widac - jak najbardziej. Odpowiedz Link Zgłoś
katinka6 Re: są takowi:) 09.04.10, 11:14 tylko może Ty oczekujesz od nich tego, czego oczekiwać nie powinnaś. choc egzemplarze, które nalezy omijać, też się oczywiście zdarzają. podobnie jest ze światem kobiet. firenziano napisała: > katinka6 napisała: > > > Mój niczek to tak naprawde zlepeczek trzech czasteczek, w tym jednej > > bedacej sloweczkiem obcym:) > > - eee tam. > > katinka > to ta z katynia, no i jusz. to jest Twoja interpretacja. a tak poza tym, to jeszcze zyje, w przeciwieństwie do tych z Katynia - martwi Cię to? > > > widać nie każdy z wiekiem mądrutki się staje: > > - no na Twoim i moim przykladzie to widac - jak najbardziej. Twojego przykładu nie znam i nie chcę znać. Ty mojego też nie, a jesli nawet, bo przecież tak naprawde nie wiem, czyje palce wystukują na klawiaturze literki w postach firenziano, to wiesz tyle, ile ci powiem lub pozwole zobaczyc - więc nie oceniaj. jeżeli będę potrzebowała czyjejś opinii, to o nia poproszę. To tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
facettt nie ma :) 09.04.10, 20:58 katinka6 napisała: jeżeli będę potrzebowała czyjejś > opinii, to o nia poproszę. > > To tyle. za malo. JA przychodze zawsze nieproszony. zapamietaj. Odpowiedz Link Zgłoś
katinka6 Re: :) 09.04.10, 23:10 facettt napisał: > katinka6 napisała: > jeżeli będę potrzebowała czyjejś > > opinii, to o nia poproszę. > > > > To tyle. > > za malo. > Dla mnie w sam raz:) > JA przychodze zawsze nieproszony. Hm... Możesz być więc niemile widzianym. I co wtedy? > zapamietaj. Jeżeli zechcę, to zapamietam. Nie wiem tylko, po co miałabym chcieć:) Odpowiedz Link Zgłoś
facettt Re: :) 10.04.10, 17:55 katinka6 napisała: > > katinka6 napisała: > > jeżeli będę potrzebowała czyjejś > > > opinii, to o nia poproszę. > > > > > > To tyle. > > > > za malo. > > > Dla mnie w sam raz:) - nie ma takiej opcji :) > > > JA przychodze zawsze nieproszony. > Hm... Możesz być więc niemile widzianym. I co wtedy? Odpowiedz Link Zgłoś
katinka6 Re: zmartwię Cię 11.04.10, 15:04 okazji miał nie będziesz a poza tym - byty wirualne nie maja wpływu na realne to tyle:) Odpowiedz Link Zgłoś
facettt nie uda Ci sie :) 11.04.10, 16:00 katinka6 napisała: > okazji miał nie będziesz - niemozliwe. gdy zechce, to sobie ja stworze. > > a poza tym - byty wirualne nie maja wpływu na realne nie znam pojecia: "byt wirtualny", poniewaz zawsze jestem soba. smutne, ze Ty to rozdzielasz. Odpowiedz Link Zgłoś
fredoo Re: ale mi dopielas 12.04.10, 11:48 Normalni sa zajęci a wolni zwykle są niedojrzali emocjonalnie. Odpowiedz Link Zgłoś
katinka6 Re: czegoś nie rozumiem 12.04.10, 12:29 fredoo napisał: > Normalni sa zajęci a wolni zwykle są niedojrzali emocjonalnie. No jak to?:D Z pobieznej lektury forum wynika raczej, że trzeba "minąć się z rozumem", żeby decydowac się na zycie inne niż w pojedynkę:) Bo bycie w zwiazku to dramat rozpisany na nieskonczoną liczbe scen:D Odpowiedz Link Zgłoś
middia Re: ale mi dopielas 24.04.10, 15:28 Normalni musieli przecież kiedyś być wolni ;o) Może jacyś nowi się zradzają co jakiś czas... PS: bardzo śmiesznościowe to forum. wielce mi humor poprawiło, za co wszystkim dziękuję :o) Odpowiedz Link Zgłoś
lolcia-olcia Re: normalniutkiego faceta 24.04.10, 16:11 Normalniutkiego- haha z malutkim móżdżkiem ;p Odpowiedz Link Zgłoś
belmondo2929 Re: normalniutkiego faceta 15.06.10, 15:49 czesc sylwunia! jesli twoj post jest nadal aktualny to odezwij sie do mnie belmondo2929@o2.pl ja 29 lat brunet piwne 187 Odpowiedz Link Zgłoś
fredoo Re: normalniutkiego faceta 19.08.10, 18:21 A może być normalniutki ale paskudny? Znaczy przewaga trwści nad formą. Odpowiedz Link Zgłoś
m.axx Re: normalniutkiego faceta 20.08.10, 16:15 hej sylwia to jestes szczesciara bo tacy juz nie istnieja tzn wygineli jak dinozaury ale Ja jestem jedynym istniejacym egzemplarzem...milego Odpowiedz Link Zgłoś
bede.sie.podobal Re: normalniutkiego faceta 02.09.10, 00:02 "normalniutkiego faceta" być może bedzie tyci - a poco Ci to? Odpowiedz Link Zgłoś