Dodaj do ulubionych

Szukam przyjaciela

IP: *.zabrze.vectranet.pl 05.06.12, 16:14
z okolic Zabrza w wieku około 60 lat.
Jeżeli zaglądają w to miejce Panowie dojrzali, którzy po stracie bliskiej osoby są samotni, a mają dość samotności, chcą zmiany w swoim życiu, potrzebują przyjaźni, rozmowy, wspólnego wyjścia do kina, teatru czy na kawę, proszę o podanie meila - odpiszę.
Obserwuj wątek
    • Gość: niemłoda Re: Szukam przyjaciela IP: *.zabrze.vectranet.pl 07.06.12, 15:43
      Nie szukam przygody, szukam człowieka poważnie myślącego o ustabilizowanym zyciu.
      Szukam i czekam jednocześnie pełna nadziei.
      Chcę jeszcze dodać, że nie każda kobieta w moim wieku jest tzw. moherem, nie każda widzi świat przez pryzmat "moherowej włóczki ".
    • Gość: niemłoda Re: Szukam przyjaciela IP: *.zabrze.vectranet.pl 14.06.12, 11:21
      Moja propozycja jest nasdał aktualna.
      Szukam prawdziwego przyjaciela :)
      • Gość: niemłoda Re: Szukam przyjaciela IP: *.zabrze.vectranet.pl 24.06.12, 14:37
        Czekam nadal na prawdziwą przyjaźń :)
      • Gość: Da Re: Szukam przyjaciela IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.13, 21:21
        A co to znaczy dla Ciebie prawdziwy przyjaciel
    • Gość: JAN Re: Szukam przyjaciela IP: *.zabrze.vectranet.pl 19.09.13, 08:50
      MAM 55 LAT I JESTEM SAMOTNY ,SZUKAM PRZYJACIOŁKI NA ROZMOWY WYJSCIE DO KINA itp, itd. NAPISZ TO SIE SPOTKAMY NA KAWCE I POROZMAWIAMY.
      • Gość: msriola Re: Szukam przyjaciela IP: *.centertel.pl 22.10.13, 19:30
        witam mariola skad jestes jak madz na imie
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka