anna_geras 31.08.11, 20:28 Co to za szit?? tam gdzie do tej pory było logowanie do poczty teraz jest happy day, tak to wcisneli,ze się jebnęłam Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lezka_z_posen Re: Happy day. 31.08.11, 20:35 nie kąsam - ja odpalam poczte "z paska" (bedac na forum) i dziala jak cza. Odpowiedz Link
anna_geras Re: Happy day. 31.08.11, 20:40 lezka_z_posen napisała: > nie kąsam - ja odpalam poczte "z paska" (bedac na forum) i dziala jak cza. było tak Gazeta.pl Poczta Randki Forum Blogi Gazeta Wyborcza jest tak Gazeta.pl HappyDay Poczta Randki Forum Blogi Gazeta Wyborcza takie robienie ludzi w chuja, pewnie wiekszośc sie walneła klikaja na oko z przyzwyczajenia Odpowiedz Link
lezka_z_posen Re: Happy day. 31.08.11, 20:57 nie wiem, o czym do mnie rozmawiasz, bo ja zawsze poczte "z paska" forumowego odpalam, ale jesi w ch.. grajo to ch.i.w.d Odpowiedz Link
anna_geras Re: Happy day. 31.08.11, 21:21 lezka_z_posen napisała: > nie wiem, o czym do mnie rozmawiasz, bo ja zawsze poczte "z paska" forumowego o > dpalam, ale jesi w ch.. grajo to ch.i.w.d tego paska na górze strony? to ja z tego samego Odpowiedz Link
lezka_z_posen Re: Happy day. 31.08.11, 21:26 anna_geras napisała: > lezka_z_posen napisała: > > > nie wiem, o czym do mnie rozmawiasz, bo ja zawsze poczte "z paska" forumo > wego o > > dpalam, ale jesi w ch.. grajo to ch.i.w.d > > tego paska na górze strony? to ja z tego samego no na gorze - odpalam poczte z forum i tam nie kaza sie ponownie logowac , czy "cos tam, cos tam"-jesli juz zalogowana na forum jestem, to poczta jest dostepna i na zadne trudnosci nie napotyka moja osoba Odpowiedz Link
anna_geras Re: Happy day. 31.08.11, 21:28 lezka_z_posen napisała: > anna_geras napisała: > > > lezka_z_posen napisała: > > > > > nie wiem, o czym do mnie rozmawiasz, bo ja zawsze poczte "z paska" > forumo > > wego o > > > dpalam, ale jesi w ch.. grajo to ch.i.w.d > > > > tego paska na górze strony? to ja z tego samego > > no na gorze - odpalam poczte z forum i tam nie kaza sie ponownie logowac , czy > "cos tam, cos tam"-jesli juz zalogowana na forum jestem, to poczta jest dostepn > a i na zadne trudnosci nie napotyka moja osoba może ktos inny zabierz głos bo widze,ze się nie dogadamy Odpowiedz Link
lezka_z_posen Re: Happy day. 31.08.11, 21:38 > > a i na zadne trudnosci nie napotyka moja osoba > może ktos inny zabierz głos bo widze,ze się nie dogadamy > moze czeba sprawe oprzec o barek, zeby jasnosc byla) Odpowiedz Link
kazzol Re: Happy day. 08.09.11, 10:10 kupiłaś już Gieras? happyday.pl/happyday/caly-kraj?utm_source=HP&utm_medium=AutopromoHP&utm_content=Belka&utm_campaign=a_HD Rozkręcisz każdą imprezę 6,70 zł zamiast 14,90 zł za zestaw alkozoli - żelowych shotów w sklepie internetowym funnygifts.pl Odpowiedz Link