Dodaj do ulubionych

Kraków szukam kochanka

26.07.13, 23:08
Mam 44lata,jestem drobna,niska brunetką,wysportowaną(kocham sport),uprawiam joge,jestem wegetarianką.Lubie podrózować,jeździć na rowerze,pływać.Kocham zwierzęta o naturę.
Znam swoją wartość .
Szukam mężczyzny,który jest zadbany,ma wiele zinteresowań,nie skupia sie na narzekaniu na dotychczasowe życie.Interesuje mnie pan,który wie,czego pragnie dojrzała kobieta.
Nie sponsoruję nikogo i tego nie oczekuję.Szukam mężczyzny który będzie kochankiem i przyjacielem.Wszelkie zasady naszych relacji do uzgodnienia przez email.
Nie odpisuje na maile panów poniżej 50 -ciu lat.szukam dojrzałego ,inteligentnego kochanka,kóry rozumie moje potrzeby i problemy.
Obserwuj wątek
    • Gość: tomek34 Re: Kraków szukam kochanka IP: *.ibd.gtsenergis.pl 27.07.13, 10:59
      Witam jak oze byc w wieku 34 wiosen miły wesoly zadbany to się odezwij :-D angeltom@gazeta.pl
      • Gość: pepe Re: Kraków szukam kochanka IP: *.static.chello.pl 25.10.13, 19:13
        Szukam kobiety takiej jak Ty...Piotr z Krakowa
    • Gość: Tomek Oto i ja IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.08.13, 13:20
      Hej,być może ja mogę w jakiś sposób wypełnić to miejsce..Mam na,imię Tomek,wysoki,ładnie zbudowany,natomiast to chyba najlepiej ocenisz sama kiedy prześlę ci zdjecie.
      Charakter i temperament dość wysoki,jednak myślę,że to raczej jest zaletą:)
      Ni cóż trzeba mnie poznać:)
      Czasem lubię kusić
      • Gość: adsonia Re: Oto i ja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.13, 14:40
        Witaj Tomku!
        Napisałeś że ....Ni cóż trzeba mnie poznać:) Czasem lubię kusić...
        A czy mógłbyś opisać to jak najdokładniej, tak swoimi słowami, ja to robisz czyli jak wykonujesz to .....kuszenie....?
        Czy chodzi o to że masz taką specjalną...kuszę i wykonujesz to ....kuszenie?
        Czy też może grasz w tą grę.....skuś baba na dziada?
        I dlaczego trzeba Cię poznać Tomku?
    • 16safek Re: Kraków szukam kochanka 23.08.13, 22:03
      Pani anons sprawil, iz zaluje niezmiernie ze tak rzadko powracam do Krakowa. W takie ramiona warto rzucac sie codziennie.
      • Gość: adson Re: Kraków szukam kochanka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.13, 21:38
        Ale widziałeś chociaż te ramiona że chcesz się rzucać w nie codziennie??? A jak się okaże że w ramionach jest żelazny uścisk to możesz tego nie przeżyć.....Lepiej się ubezpiecz od rzucania się codziennie w ramiona.
    • fajny3030 witaj 02.09.13, 20:55
      Witaj chętnie cię poznam.Mam 35 lat jestem rozmowny wesoły i gorący ! Szukam przyjaciółki chętnie na dłużej do realnej znajomosci,miłego spędzania czasu na rozmowach i cudownej bliskości realizowaniu fantazji.Szukam dojrzałej gorącej kobiety z którą spędzę niejedna namiętną chwilę .Jeśli szukasz podobnej znajomosći to odezwij się czekam na Ciebie.Pozdrawiam Michał najnowszy3131@interia.eu
    • temperamentnyfacet Re: Kraków szukam kochanka 06.09.13, 13:28

Wyczuwam nic porozumienia.. szukam kogos podobnego. jesli wciaz szukasz odezwij sie, ponizej link do mojego anonsu:

forum.gazeta.pl/forum/w,1177,146752265,146752265,Pokoloruje_zycie_temperamentnej_kobiecie.html

anhesenamun69 napisała:

> Mam 44lata,jestem drobna,niska brunetką,wysportowaną(kocham sport),uprawiam jog
      > e,jestem wegetarianką.Lubie podrózować,jeździć na rowerze,pływać.Kocham zwierzę
      > ta o naturę.
      > Znam swoją wartość .
      > Szukam mężczyzny,który jest zadbany,ma wiele zinteresowań,nie skupia sie na nar
      > zekaniu na dotychczasowe życie.Interesuje mnie pan,który wie,czego pragnie dojr
      > zała kobieta.
      > Nie sponsoruję nikogo i tego nie oczekuję.Szukam mężczyzny który będzie kochank
      > iem i przyjacielem.Wszelkie zasady naszych relacji do uzgodnienia przez email.
      > Nie odpisuje na maile panów poniżej 50 -ciu lat.szukam dojrzałego ,inteligentne
      > go kochanka,kóry rozumie moje potrzeby i problemy.
    • Gość: mwind Re: Kraków szukam kochanka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.13, 22:16
      Dobry Wieczór
      Jestem szczupłym, wysokim mężczyzną lat 50, lekarz. Żyję w trudnym i zimnym związku. Zależy mi na znajomości dyskretnej,dajacej wspólnie radość i zapomnienie, bez komplikowania sobie życia.
      Pozdrawiam
      • anhesenamun69 Re: Kraków szukam kochanka 20.10.13, 11:18
        Niestety nie mogę odpisać.
        Zapraszam jednak do kontaktu przez maila gazetowego.
        • Gość: mwind Re: Kraków szukam kochanka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.13, 11:38
          Dzień dobry,
          Nie za bardo odpowiada mi kontakt przez @ gazetowego w sytuacji kiedy krespondencja jest widoczna dla wszystkich.
          Pozdrawiam
          • anhesenamun69 Re: Kraków szukam kochanka 20.10.13, 16:41
            Gość portalu: mwind napisał(a):

> Dzień dobry,
            > Nie za bardo odpowiada mi kontakt przez @ gazetowego w sytuacji kiedy kresponde
            > ncja jest widoczna dla wszystkich.
            > Pozdrawiam

Hmm,gazetowy to moja osonista skrzynka na gazecie.pl-widoczna tylko dla mnie;-)
            • Gość: mwind Re: Kraków szukam kochanka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.13, 22:04
              Dobry wieczór,
              Głupio przyznać, nie za bardzo rozumiem jak to działa. Przecież widzę wpisy innych osób i Pani odpowiedzi.
              Nie wiem czy jest Pani zainteresowana korespondencją ze mną. Na wszelki wypadek podam mój adres@ m.1w@interia.pl
              To wiem jak działa:)
              Pozdrawiam serdecznie
              • narazka Re: Kraków szukam kochanka 06.02.15, 19:10
                Jesteś po prostu debilem. Odpuść sobie.
            • Gość: mwind Re: Kraków szukam kochanka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.13, 22:20
              Przepraszam, pomyliłem się z kropką w swoim adresie@
              Trąba ze zmnie:)
              adres jest taki: m1.w@interia.pl
              Pozdrawiam
            • Gość: aleksy Re: Kraków szukam kochanka IP: *.poll-3.oslink.pl 28.10.13, 06:44
              zapraszam aleksy_22@o2.pl
    • Gość: takijeden Re: Kraków szukam kochanka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.10.13, 11:14
      Szkoda bardzo wielka że nie jesteś z Warszawy...(((((
      No cóż....trudno, lajf is brutal.....
    • Gość: nowy Re: Kraków szukam kochanka IP: *.rwd.prospect.pl 12.11.13, 11:29
      Czesc,
      Rowniez jestem wege i tak samo jak Ty uwielbiam podroze i sport (jezdze wyczynowo na rowerze gorskim),
      Chetnie poznam Pania, ktora chce wspolnie spedzic czas w milej atmosferze, moze cos z tego wyniknie,
      moj mail : adverts82@gmail.com

Pozdrawiam ;)
    • Gość: Ja Re: Kraków szukam kochanka IP: 62.29.136.* 11.06.14, 14:57
      Cześć!
      Zainteresowało mnie Twoje ogłoszenie i chciałbym Cię poznać.
      Jestem i mieszkam w Krakowie, żonaty, 55 l, przystojny, wysoki 186cm, zadbany, miły, kulturalny, wykszt. wyższe. Myślę, że odpowiadam Twoim wymaganiom.
      Napisz proszę czy ogłoszenie jest aktualne, gdzie i kiedy bywasz dostępna, proszę w miarę możliwości o przesłanie zdjęcia (moje w rewanżu) i nr telefonu.
      Kontakt ze mną przez e-mail: soulmatepj@gmail.com
      Pozdrawiam.
      www.kobieta.pl/uczucia-i-seks/seks-i-zwiazki/zobacz/artykul/seks-dla-starszych/?utm_source=kobieta&utm_medium=podobneteksty&utm_campaign=podobne
    • Gość: roweroweabc Re: Kraków szukam kochanka IP: *.adsl.inetia.pl 13.06.14, 16:13
      Witam
      Proszę o podanie kontaktu,jestem z Krakowa mam 52 lata czyli spełniam jeden warunek.Lubię aktywność i wiele innych rzeczy.Pozdrawiam
      • Gość: turysta Re: Kraków szukam kochanka IP: 208.86.137.* 15.06.14, 12:57
        Jesli szukasz to porozmawiaj ze mna
      • Gość: wik Re: Kraków szukam kochanka IP: *.play-internet.pl 17.06.14, 19:13
        witaj jestem milym zdrowym i dyskretnym mezczyzna tego samego oczekuje jesli jestes zainteresownana odezwij sie
    • Gość: - Re: Kraków szukam kochanka IP: 62.29.136.* 17.06.14, 13:58
      Witam interesującą zamężną Panią!
      Zainteresowało mnie Pani ogłoszenie i miałbym ochotę Panią poznać w celu pisania, spotkań, seksu, przyjaźni, może i więcej. Mieszkam w Krakowie, jestem żonaty, mam 55 l, jestem zadbany, przystojny, wysoki 186cm, miły, kulturalny, wykształcony, spokojny, czuły, higiena, zdrowie i poczucie humoru zapewnione, mam dobry charakter i lubię fajną zabawę. Szanuję, podziwiam i kocham mądre, otwarte, inteligentne, swobodne, naturalne, niezależne, bezinteresowne i lubiące mężczyzn kobiety. Jestem szczęśliwie żonaty, więc dosyć doświadczony, ale nie do końca zaspokojony z powodu długotrwałych dolegliwości kobiecych żony (mamy seks bez penetracji, chociaż też udany). Szukam przyjemnej, możliwie ładnej, zgrabnej, atrakcyjnej i wysokiej kobiety, najlepiej przyjaciółki-pokrewnej duszy, z którą mógłbym również porozmawiać, pośmiać się, zjeść, wypić, która mnie wysłucha a ja odwdzięczę się tym samym; lubię wesołe rozmowy i zabawy-subtelne i podniecające erotycznie, ładną bieliznę, uwodzenie, droczenie się, dotykanie, przytulanie, pieszczoty, całuski, grę wstępną i satysfakcjonujący, pełny radości, szacunku i miłości, lekki seks oralny i klasyczny, a jeśli chce Pani poeksperymentować to jestem również chętny. Jeśli wyczuję w Pani przychylność, ciepło, dobroć i Pani będzie chętna, to na pewno z całych sił i z całkowitym oddaniem postaram się doprowadzić Panią do pełnego, maksymalnego rozluźnienia i zaspokojenia poprzez masaż, pieszczoty całego ciała, dłuższą grę wstępną, delikatne całowanie ze ssaniem Pani języczka; pieszczenie, całowanie, lizanie i ssanie Pani piersi, pochwy oraz łechtaczki. Ja oczekuję od Pani również pełnego zaangażowania i oddania w celu całkowitego obopólnego zespolenia i zaspokojenia. Oczywiście marzy mi się też bardzo seks - dla dopełnienia (mówiąć może troszkę wulgarnie: chciałbym Panią rozpalić powoli do białości i po prostu "przerżnąć", "przelecieć" czy "wydymać") - tak lekko, zwiewnie, spontanicznie, naturalnie, delikatni i czule, oraz gorąco i namiętnie, z pełną miłością i na przeróżne możliwe sposoby: n.p. "na jeźdzca", od tyłu, na leżąco na boczku, na krześle, na stojąco, na stole, albo tak jak Pani tylko lubi, aż do osiągnięcia ekstazy, wielu wspólnych, może przedłużonych orgazmów i błogiego wyczerpania i może uśnięcia nago przylegając do siebie. Uwielbiam bliski kontakt ciał, dotykanie się, głaskanie i przytulanie na golaska i jestem pewien, że dogadamy się w tym doskonale. Proszę napisać czy by Pani czegoś takiego chciała, jakie ma Pani jeszcze ewentualnie inne potrzeby i wymagania, oczekiwania, jakie zainteresowania, co Pani lubi najbardziej a co nie, jak Pani wygląda, ile ma wzrostu i w jakiej okolicy mieszka czy przebywa, ile czasu Pani potrzebuje aby czuć się komfortowo, czy zgodziłaby się Pani też ewentualnie spotkać na łonie natury n.p. w lesie, na łące, na rowerze, w górach itp. Bardzo też proszę o jakieś Pani zdjęcie, a odwzajemnię się moim. Pozdrawiam Panią serdecznie i czekam na wiadomość i sugestie. Jeśli nie zdecyduje się Pani z jakiegoś powodu na realne spotkanie, to również sprawi mi przyjemność pisanie na każdy temat w celu nawiązania znajomości i przyjaźni.
      Kontakt ze mną przez e-mail: soulmatepj@gmail.com
      Proszę też przeczytać dość ciekawy artykuł: Tekst linka
      P.S. Jeśli możliwe byłoby spotykanie się z Panią w tygodniu w dni robocze ok. godz.16 gdzieś przy trasie tramwajów 22 lub 4 to jestem zdecydowany bo pracuję do 15.
    • xszerszenx Re: Kraków szukam kochanka 19.06.14, 16:21
      czesc dalej szukasz?
    • Gość: jacek krak Re: Kraków szukam kochanka IP: *.mpec.krakow.pl 08.07.14, 14:02
      Z dużym zainteresowaniem trafiłem na Twoje ogłoszenie ponieważ ja sam jestem wegetarianinem już od 21 lat. Lubię dużo ruchu, sport ten sam co Ty, i jak sama wiesz - dobrze wyglądam z tego powodu. Interesuje mnie erotyczne spotkanie, gdzie nie wszystko musi się stać od razu. Gdzie droga jest równie interesująca jak cel - pozdrawiam Jacek
      • Gość: jacek krak Re: Kraków szukam kochanka IP: *.mpec.krakow.pl 08.07.14, 14:06
        Zapomniałem podać adresu: szarybuk@interia.pl
    • piter12341234 Re: Kraków szukam kochanka 17.07.14, 14:42
      Czesc jesli szukasz dyskretnego kochanka to zapraszam napewno sie dogadamy 889031584
    • Gość: Piotr Re: Kraków szukam kochanka IP: *.blast.pl 17.07.14, 17:30
      Zaintygował mnie twój anons,bo widzę ze mamy te same pasje i zainteresowania a nawet oboje jezdzimy na rowerze gdzie latem jest na to najwięcej ku temu okazji.Myślę ze byłbym dobrym kochankiem jak i partnerem w podróźy tak myślę Chodz jestem wysportowany i niebrzydki to mam 47 lat.Pozdrawiam
    • Gość: Adam Re: Kraków szukam kochanka IP: *.dynamic.chello.pl 09.12.14, 00:56
      Cześć
      Zacząłem pisać " witam Miłą Panią " , ale chyba wprost jest lepiej, bardzij bezpośrednio. Myślę, że moglibyśmy pogadać o wspólnych spotkaniach. Spelniam Twoje wymogi, ponatto nic mi nie brak.
      Guzk z takiego pisania, wolę pogadać. Mój mail ; krecik2105@o2.pl
      Napisz proszę podam numer tel. może pogadamy. Nie kuszę, ale może warto ? Pozdrówki
    • Gość: Adam Re: Kraków szukam kochanka IP: *.dynamic.chello.pl 09.12.14, 01:10
      Napisałem wcześniej , ale teraz przeczytałem jak się reklamują Panowie. Cóż, nic dodać, nic ująć. Napiszę tylko, że jestem facetem po 50 z dużą kulturą. Zechcesz odpisz . Pozdrawiam
      • Gość: mila Re: Kraków szukam kochanka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.02.15, 20:12
        Witam przeczytałam twoje ogłoszenie i może poznamy się bliżej
    • Gość: damian Re: Kraków szukam kochanka IP: *.dynamic.upc.nl 12.12.14, 23:44
      Hej
      Nazywam sie Damian mam 31 lat i jestem z Lublina
      Jestem zainteresowany Twoim ogloszeniem bo szukam dojrzalej kochanki do regularnych spotkan. Jak masz ochote sie poznac, wymienic foto to pisz damiano-don@wp.pl i czekam na wiecej konkretow z Twojej strony
      Pozdrawiam
      • potrek7777 Re: Kraków szukam kochanka 25.01.15, 17:33
        czesc
    • Gość: kamil Re: Kraków szukam kochanka IP: *.opera-mini.net 25.01.15, 18:52
      hej co tam? 730819325 moj nr.jestem zainteresowany
    • Gość: marek23krk Re: Kraków szukam kochanka IP: *.play-internet.pl 26.02.15, 11:51
      witam cię serdecznie.. Ja młody ale trochę przeszedłem w życiu więc wydaje mi się ze jestem w stanie zrozumieć każdego.. Mam ochotę i jestem na poszukiwaniu starszej kobiety która zna życie a nie jak te gowniary tylko patrzą na hajs i samochód.. Od pewnego czasu pomimo mojego młodego wieku poszukuje starszej kobiety doświadczonej nie mam na myśli tylko łóżka ale takiej kobiety co potrafi porozmawiać przytulić itp... Gdybyś była zainteresowana żeby się lepiej poznać to czekam na meila.. Pozdrawiam
    • Gość: Bartosz Re: Kraków szukam kochanka IP: *.res.pl 13.03.15, 11:47
      Przeglądając, ogłoszenia trafiłem na Twoje jedno konkretne, jedno bardzo dobrze sprecyzowane. Widać od razu czego oczekujesz oraz czego pragniesz. Tak też szukam kobiety, której byłbym przyjacielem, kochankiem i wszystkim, czego oboje pragniemy. Oczywiście zachowaniem dyskrecja jeśli Ci zależy niewchodzenia w życie i burzenia to, co każde zbudowało. Pewnie się zastanawiasz kim jestem otóż mam 45 lat mocno stąpający po ziemi wiem czego oczekuję i potrafię słuchać oraz rozmawiać, bo dialog i zrozumienie drugiej osoby jest najważniejsze. Myślę, że nie można tracić czasu, który tak szalenie szybko ucieka. Co najważniejsze mieć przyjaciółkę, kochankę, która będzie z przyjemnością spędzać czas odrywając się od problemów, a jeśli się pojawią masz mnie zawsze w każdym momencie to jest to, czego szukamy. Wiem skrzynka pęka w szwach, ale może znajdziesz moją wiadomość i zaświeci nam słońce pozdrawiam Bartosz ... mój adres bartp102@interia.pl
      • Gość: Sympatyczny Re: Kraków szukam kochanka IP: *.play-internet.pl 28.04.15, 18:35
        Witaj, jestem 39letnim, żonatym facetem z krakowa, wysoki, szczupły szatyn. Szukam dłuższej, sympatycznej oraz dyskretnej znajomosci opartej na przyjacielskich relacjach i fantastycznym sexie. Tel:534253010
    • Gość: a Re: Kraków szukam kochanka IP: *.galas.net.pl 30.03.15, 17:26
      cześć mam 20 lat jestem zainteresowany tym ogłoszeniem :D
      536239554 mój numer telefonu
    • renata1995 Re: Kraków szukam kochanka 09.06.15, 13:48
      Poznam chętnego mężczyznę na seks bez sponsoringu, mój email: renata.seks@gmail.com
    • diabolic3411 Re: Kraków szukam kochanka 27.01.19, 00:45
      Cześć! Szukam Kochanki, bez zobowiązań, konkretnej, która wie czego chce, ja mam 45 lat-wiem że to o 5 lat mniej do kryteriów, ale nic mi nie brakuje, jestem przystojnym brunetem, 182cm, zbudowany jak należy, męski, wykształcony. Może jednak się skusisz na spotkanie. Całuję Damian

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka