Dodaj do ulubionych

Poznam fajnego przyjaciela

23.02.14, 10:17
Chciałabym na forum poznać wolnego,normalnego mężczyznę z odpowiedzialnym podejściem do życia który podobnie jak Ja nie szuka przelotnej przygody lecz znajomość na dłużej
Jeżeli jesteś kulturalny i masz szacunek do kobiet to napisz do mnie .
Na pewno warto??Byłaby to fajna znajomość damsko -męska polegająca na spędzeniu wspólnie wolnego czasu Kilka słów o mnie ja blondynka 55 l.wolna miła zadbana Prosiłabym aby pisali Panowie po 50 A może poznam mężczyznę który ma złe doświadczenie z kobietami Bardzo proszę .Mieszkam w woj Świętokrzyskim ale proszę także o korespondencje z innych województw Pozdrawiam serdecznie

Obserwuj wątek
    • Gość: andre Re: Poznam fajnego przyjaciela IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.14, 13:52
      Witam również jestem z świętokrzyskiego o czym chcesz pisać jeśli można wiedzieć ? Jestem po pięćdziesiątce.
      • Gość: 45 Kasia Re: Poznam fajnego przyjaciela IP: *.tktelekom.pl 24.02.14, 15:11
        Witaj! Uśmiecham się Jestem zdziwiona i zarazem zaskoczona na Twoją odpowiedz .Nie spodziewałam że ktoś ułożony i na poziomie zapyta w ten sposób Więc możemy pisać o pogodzie jak kto woli .Życzę fajnego dnia
        • Gość: andre Re: Poznam fajnego przyjaciela IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.14, 11:25
          Wzajemnie

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka