salsa_caliente 24.05.05, 15:36 jest proszony o niezwłoczne dokonanie wpisu! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kohol Ja! 24.05.05, 16:11 Piję własnie winko w pracy... Nielegal, ale co zrobić, szef leje, sługa musi :) Odpowiedz Link
ernest_linnhoff Ja 24.05.05, 16:53 ...cek czyli tutaj Ernest :) wlasnie sie ucze "zapodawania z czapy" bo za tydzien jakas konferencja (coby sie nie osmieszyc czytaniem z kartek) :) Odpowiedz Link
capa_negra Re: Kto tu zagląda 24.05.05, 18:19 czasami i ja... jak nie jestem na budowie, jak mam jeszcze siłe i jak uda mi sie meza wygryść od kompa :-) Odpowiedz Link
klle Re: Zaglądnąłem 25.05.05, 10:37 krakus.mp napisał: > Ale nie wiem po co? > To forum umiera! > Pzdr. to trzeba doglądać i pielęgnować... Odpowiedz Link
krakus.mp Re: Zaglądnąłem 26.05.05, 00:09 klle napisał: > krakus.mp napisał: > > > Ale nie wiem po co? > > To forum umiera! > > Pzdr. > > to trzeba doglądać i pielęgnować... > Oj,trzeba. Poprawię się.:))) Odpowiedz Link
ernest_linnhoff Re: Zaglądnąłem 26.05.05, 09:16 Czesc Krakus :) W niedziele/wtorek bede jechal do/z Zakopanego i ubolewam ze w takich godzinach, ktore nie pozwola na ewentualne uscisniecie dloni. Ale kto wie, moze przypadkowo gdzies na obwodnicy Krakowa siem miniemy ;)) Odpowiedz Link
krakus.mp Re: Zaglądnąłem 01.06.05, 22:43 ernest_linnhoff napisał: > Czesc Krakus :) > W niedziele/wtorek bede jechal do/z Zakopanego i ubolewam ze w takich > godzinach, ktore nie pozwola na ewentualne uscisniecie dloni. > Ale kto wie, moze przypadkowo gdzies na obwodnicy Krakowa siem miniemy ;)) Cześć. Wszystko przed nami.:))))) Odpowiedz Link
mha1 Re: Zaglądnąłem 30.05.05, 23:07 > To forum umiera! cóż za odkrycie i jaka satysfakcja z takiego stwierdzenie! nie rozumiem w jakim celu są umieszczane na forum takie komentarze (to nie pierwszy taki). skoro umiera, to i bez tak odkrywczych stwierdzeń będzie umierało dalej. proponuję, żeby każdy, kto zechce po raz n-ty walnąć tu takiego posta niech wsadzi palce między drzwi. a potem niech napisze coś z sensem, żeby forum nie umierało. Odpowiedz Link
mha1 Re: Wedle zyczenia 31.05.05, 10:24 > Cos z sensem > Dostane po lapach? :-) a niech mnie kule biją! ;> to Ty żyjesz! ;D Odpowiedz Link
betty Re: Wedle zyczenia 01.06.05, 01:00 Niby tak, ale co to za zycie.. ;-) Zagladam tu czasem. Odpowiedz Link
mha1 Re: Wedle zyczenia 01.06.05, 09:03 > Niby tak, ale co to za zycie.. > ;-) no jakie jakie? opowiadaj! :) Odpowiedz Link
betty Re: Wedle zyczenia 16.06.05, 19:41 W porzadeczku. Wszysciutko w porzadeczku. Zyje pelna geba. Szczegoly mailem, bo jak otworzycie forum, to kij wie kto tu komentowac moje nowe zycie :-) Odpowiedz Link
klle Re: Zaglądnąłem 31.05.05, 09:36 jak fajnie czytać coś napisanego wreszcie z sensem! Odpowiedz Link
krakus.mp Re: Zaglądnąłem 01.06.05, 22:30 mha1 napisała: > > To forum umiera! > > cóż za odkrycie i jaka satysfakcja z takiego stwierdzenie! > > nie rozumiem w jakim celu są umieszczane na forum takie komentarze (to nie > pierwszy taki). skoro umiera, to i bez tak odkrywczych stwierdzeń będzie > umierało dalej. > > proponuję, żeby każdy, kto zechce po raz n-ty walnąć tu takiego posta niech > wsadzi palce między drzwi. a potem niech napisze coś z sensem, żeby forum nie > umierało. > Witam Gdy pierwszy raz "wszedłem" na to forum (nie będąc dopuszczony do głosu)jakieś dwa lata temu, panowała tu kawiarniana atmosfera.Kilkanaście osób potrafiło w ciągu zaledwie godziny napisać kilkadziesiąt wpisów.Nieważne czy z sensem, czy tylko dla hecy.Pisało i bawiło się przy tym. Kilka osób stanowiło trzon tego forum.Poprostu byli tu zawsze.O kazdej porze. Teraz (może się mylę?) tylko nieliczni (najwytrwalsi) coś tu napiszą z częstotliwością jednego wpisu na parę dni. Szkoda, bo bardzo mi żal minionej atmosfery tego forum. Apeluję więc do tych, którzy założyli je i do tych co kiedyś tak chętnie pisali na nim. Wróćcie i piszcie.zapomnijcie o kłutniach.Udowodnijcie, że dekamerończycy to wspaniali ludzie.Ludzie ceniący dobry humor i zabawę.A nade wszystko forumową przyjaźń. Jest Was tu wielu.Pozdrawiam każdego z osobna i wszystkich razem. Będę zaglądał i postaram się napisać coś z sensem.:)))))) Odpowiedz Link
kohol Re: Zaglądnąłem 02.06.05, 09:58 klle napisał: > jestem za czterma kończynami! To wyłaź już zza tych czterech kończyn :) A ktoś tu się kłócił? Jakies przyjaźnie się zachowały? Tylko mnie znowu nie zgnójcie za to że pytam :( Bo jak chciałam się kiedyś czegoś o Was dowiedzieć, to oberwało mi sie, że jak na spotkaniach nie bywałam to moja wina :( :D Odpowiedz Link
mha1 Re: Zaglądnąłem 02.06.05, 16:27 > A ktoś tu się kłócił? Jakies przyjaźnie się zachowały? kłótni było mnóstwo! ale żadna poważna :) a przyjaźnie? są, jak najbardziej :D jedne bardziej zacieśnięte, inne mniej, ale są :) mówię teraz o sobie, ale jestem pewna, że nie tylko ja tak mam. Odpowiedz Link
klle Re: Kto tu zagląda 25.05.05, 10:40 capa_negra napisała: > czasami i ja... > jak nie jestem na budowie, jak mam jeszcze siłe i jak uda mi sie meza wygryść > od kompa :-) to faktycznie masz problem! szczególnie z wygryzaniem! Odpowiedz Link
jasmin33 Re: Kto tu zagląda 25.05.05, 11:08 Ja , wprawdzie żadko, ale zaglądam, bo lubię tu zagladać. Ba, nawet coś napiszę ! :)))))) Pozdrawiam. Odpowiedz Link
klle Re: Kto tu zagląda 29.05.05, 22:03 gdyby tak wszyscy zamiast czasem trochę częściej to by tu tłumy były!!! Odpowiedz Link
mha1 Re: Kto tu zagląda 30.05.05, 19:04 > gdyby tak wszyscy zamiast czasem trochę częściej to by tu tłumy były!!! ba! gdyby... Odpowiedz Link
klle Re: Kto tu zagląda 31.05.05, 09:37 podobno na gdybaniu politykę zbudowano to i przed nami przyszłość jest! Odpowiedz Link
klle Re: JA :) 31.05.05, 10:43 raszefka napisała: > bywa, że przez dziurkę od klucza to fajna dziurka! ja chcę taką! podziel się! Odpowiedz Link
ernest_linnhoff Re: Kto tu zagląda 03.06.05, 13:00 typson napisał: > ja, choc nikt mnie tu nie zna. Nie sciemniajcie, Typson, widzielismy Was na tylach huty warszawa w "cyniarskim aucie typsona" ;-) Odpowiedz Link
ernest_linnhoff Re: Kto tu zagląda 03.06.05, 13:11 typson napisał: > serio? Widziales mnie tam na zywca? Na zywca to nie, bo nie jestem wedkarzem ;) Odpowiedz Link
typson Re: Kto tu zagląda 03.06.05, 14:24 ech, zakumalem dopiero, ze chodzilo o sesje z kroliczkiem na stronie automobila ;) dzis piatek, nie wymagaj kumacji ode mnie Odpowiedz Link
aguszak Re: Kto tu zagląda 03.06.05, 15:02 ja... z rzadka... ale myślę, że wolno, coooo? ;) Odpowiedz Link
mha1 Re: Kto tu zagląda 03.06.05, 16:17 > ja... z rzadka... ale myślę, że wolno, coooo? > ;) można, ale tylko często ;) Odpowiedz Link
klle Re: Kto tu zagląda 06.06.05, 13:24 naliczyłam tu z piętnaście wpisanych osób, to już trochę nas jest aby to forum nie zgasło... Odpowiedz Link
soczewica Re: Kto tu zagląda 06.06.05, 14:00 czasem ja. umówmy się, że przez rok przebywałam w Zimbabwe, gdzie nie było dostępu do sieci. i że niedawno wróciłam. :) Odpowiedz Link