magda94xxx 05.03.19, 15:06 Hej jeśli chcesz umówić się na sex spotkanie to napisz umówimy się patrycjakonieczko200@gmail.com , naprawdę warto ( zadowolenie gwarantowane ) !! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Jebaczek Re: Szukam Pana IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.03.19, 05:15 Chciałbym żebyś mnie zadowoliła w każdy sposób potrafisz tak Odpowiedz Link Zgłoś
kiniada17 Re: Szukam Pana 06.03.19, 06:21 Szukam realnego na spotkanie w samochodzie. Wejdź na tiny.pl/tg5dq i zarejestruj się. Mój nick to Wikaa17 Odpowiedz Link Zgłoś
patryk9425 Re: Szukam Pana 07.03.19, 00:53 Cześć. Bardzo chętnie Cię poznam :) O mnie : 174cm wzrostu, o normalnej sylwetce, niebieskie oczy i blond włosy, wykształcony, po kursie masażu, mieszkam sam, mobilny, jestem singlem od 3 miesięcy , jestem otwarty na nowe znajomości i propozycje. moge wysłać moje zdjęcie i nr.tel. Pisz śmiało Patryk9425@gazeta.pl Mogę wiele zaoferować: stały układ, przyjaźń, związek,dyskrecję, przygode, relax, higienę , kulturę osobista, striptiz, pocałunki, perfumy, gra wstępna, kremy i żele do masażu, masaż, klasyczny/erotyczny, grę wstępna, minetke, 69, sex w każdej pozycji, spelnienie fantazji, zabawy, Wspólny wyjazd, romantyczna kolacja przy świecach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maniek Re: Szukam Pana IP: *.multi.internet.cyfrowypolsat.pl 07.03.19, 12:32 Czas jestem Marian chętnie cie poznam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Przemysław Re: Szukam Pana IP: *.centertel.pl 15.12.19, 17:45 Jestem zainteresowany spotkaniem z Tobą Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karol Re: Szukam Pana IP: *.play-internet.pl 24.12.19, 06:10 Chce umowic sie na sex spotkanie kontakt karol.porzyczka@onet.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek Re: Szukam Pana IP: *.play-internet.pl 27.12.19, 19:40 Cześć jestem zainteresowany twojm ogłoszeniem Odpowiedz Link Zgłoś