Dodaj do ulubionych

Przyjaźń

05.03.22, 20:35
Jesteś tutaj więc SZUKASZ...ale kogo? Szukasz mężczyzny podobnie jak ja kobiety - innego/innej ...to kogo masz obecnie nie ma dla mnie znaczenia. Żyjesz w spokojnym, udanym związku , można powiedzieć jesteś szczęśliwa...ale brakuje Ci CZEGOŚ/ KOGOŚ?... To samo czuję ja. Nie szukam partnerki na życie lecz osoby która potrafi darzyć przyjaźnią, kobiety, która chce dać trochę siebie, swojego czasu mężczyźnie, który z ogromną wzajemnością to przyjmie. Szukam kogoś kto na myśl o spotkaniu będzie czuł przypływ energii jak za młodych lat. Chcę być przyczyną Twojej radości i zadowolenia bez wpływu na życie które obecnie prowadzisz. Jestem dyskretny, odpowiedzialnym mężczyzną i szukam takiej kobiety. Kto mnie pociąga? Dojrzała, odpowiedzialna, inteligentna kobieta mająca wiele do powiedzenia. Nie gustuję w kobietach nadmiernie szczupłych ale też w kobietach więcej niż plus size. Chcesz zmienić coś w życiu jakie by ono dla Ciebie nie było? Zmień. Trafiłaś na moje ogłoszenie to znaczy, że jesteś poszukującą... nasze ułożone życie rodzinne w żaden sposób na tym nie straci...to nietykalność obustronna i tak pozostanie. Chcemy zmienić w naszym życiu coś na plus więc wprowadźmy powiew świeżego powietrza, bryzę ekscytacji wynikającej z tego, że pociągamy siebie w jakiś sposób. Życie jak widać jest brutalne i nie można odmówić sobie czegoś co mogłoby chociaż przez jakiś czas rozjaśnić rzeczywistość w naszych sercach...
Obserwuj wątek

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka