carol-jordan Re: witam państwa ;] 15.10.14, 20:51 Wcale nie jesteś taki młody. Łeeee ale ściema. Odpowiedz Link
cymonkaa Re: witam państwa ;] 15.10.14, 21:02 ładnie, ładnie trochę tylko zakamuflowany przez te okulary Odpowiedz Link
carol-jordan Re: witam państwa ;] 15.10.14, 21:06 Kto chce, ten czar odnajdzie. Jedna z koleżanek tak tęskni.... mniemam, że chodzi o Tdf. Po rowerze poznaję. Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: witam państwa ;] 15.10.14, 21:05 jaki lansik ..a komu się tak chciałeś pokazać Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: witam państwa ;] 15.10.14, 21:09 czytam w myślach ale przyznam, że fotka ładna Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: witam państwa ;] 15.10.14, 21:13 ? a co Ty sie tak domagasz komplementów, hę? Odpowiedz Link
tdf-888 Re: witam państwa ;] 15.10.14, 21:18 hahaha //;d z tego powodu wrzuciłem fotencję przecież, c'nie? Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: witam państwa ;] 15.10.14, 21:20 naprawdę?? Ty niedowartościowany ?? jak pisałam..fajna fota oznacza, że fajne to, co na niej, więc i właściciel też dobrze, że ja nie muszę wrzucać, by się dowartościować Odpowiedz Link
witamina_b12 Re: witam państwa ;] 15.10.14, 21:32 > dobrze, że ja nie muszę wrzucać, by się dowartościować Za to w ramach dobrych uczynków możemy dowartościować każdego pana, który wrzuci dziś fotke Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: witam państwa ;] 15.10.14, 21:35 o widzisz...Ty to masz łeb a miłe potrafimy być Odpowiedz Link
carol-jordan Re: witam państwa ;] 15.10.14, 21:07 Podejrzewam, że tej, która list gończy słała. Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: witam państwa ;] 15.10.14, 21:35 aż sie boję, by nie było 2:2...jak w kolejnym meczu Odpowiedz Link
witamina_b12 Re: witam państwa ;] 15.10.14, 21:38 W 2 rundzie to będą musieli pokazać klaty Odpowiedz Link
samysliciel_2.0 Re: witam państwa ;] 15.10.14, 21:38 dla jasności, ja punkty daję tylko za fotki... ładne fotki Odpowiedz Link
witamina_b12 Re: witam państwa ;] 15.10.14, 21:41 Witaj synu marnotrawny, bywa że całkiem niestrawny Odpowiedz Link
witamina_b12 Re: witam państwa ;] 15.10.14, 21:55 Drzewa zielone też mi jesień... Ja mam w tym roku piękne zdjęcie jesieni Odpowiedz Link
witamina_b12 Re: witam państwa ;] 15.10.14, 22:05 Ja mam samą jesień, nie chciałam jej przyćmiewać Odpowiedz Link
szarlotka_ja Re: witam państwa ;] 15.10.14, 22:17 Łeeee, to Ci nie wierzę, że masz piękniejszą wiosnę Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: witam państwa ;] 15.10.14, 22:00 ależ Wiciu nie krępuj sie i wrzucaj siebie na tle jesieni zmieścicie się oboje na forum na głownej Odpowiedz Link
witamina_b12 Re: witam państwa ;] 15.10.14, 22:06 Kochana ja niżej niż główna strona wybiórczej to nie biorę wogóle pod uwagę Odpowiedz Link
hashimotka88 Re: witam państwa ;] 15.10.14, 21:54 Faaaajnyyy bidon a nawet dwa ja tak nie mam Pod siodelkiem i ja mam podobna kieszonke. Rower tez wydaje sie nieczego sobie Odpowiedz Link
hashimotka88 Re: witam państwa ;] 15.10.14, 21:57 Aaa i jeszcze jedno. Z kociczce to dodawales ogromne foty a Ty taki maly Nawet nie trzeba dawac pokaz wszystkie, bo i tak wszystko juz widac Odpowiedz Link
tdf-888 Re: witam państwa ;] 15.10.14, 22:01 proszę dla ciebie ten motylek za miłe słowo Odpowiedz Link
witamina_b12 Re: witam państwa ;] 15.10.14, 22:15 "-Ty był wczoraj u mnie Ewka! " Ciekawych ludzi na tym wyjezdzie poznałes... Lubicie się z tym Ewkiem? :p Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: witam państwa ;] 15.10.14, 22:23 chyba bardzo się lubią.....radosny taki Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: witam państwa ;] 15.10.14, 22:22 Ty waż słowa chłopcze zaćmiło mnie na chwilę.....bo przecież tego sie powinnam po Tobie spodziewać Odpowiedz Link
tdf-888 Re: witam państwa ;] 15.10.14, 22:07 aktualnie czarno-bialego zdjecia kaloryfera brak, kaloryfera brak tez Odpowiedz Link
maruda2 Re: witam państwa ;] 15.10.14, 22:52 tdf-888 napisał: > aktualnie czarno-bialego zdjecia kaloryfera brak, kaloryfera brak tez oj brak, gołym okiem widać się zakapciłeś przed telewizorem Odpowiedz Link
tdf-888 Re: witam państwa ;] 16.10.14, 09:44 Dream On TV Comedy The First Episode bo przed tv to ja od zawsze... jak ten serial leciał, to ja byłem młodszy i siostra się zawsze śmiała na czołówce, że to ja Odpowiedz Link
hashimotka88 Re: witam państwa ;] 15.10.14, 22:37 Pokrzywa plus cytrynek taka jest ich polaczenie Tez w ostatnich dniach polowalam na admiralki,jak na jablkach (zgnilkach) sie upijaly. Mnooooostwo bylo. Fote zrobilam.bez zooma. Aparat mialam pod ich czulkami. Nie wiem.czy podziekowac..ale skoro napisales ze dla mnie. To niech bedzie - dziekuje choc mam swoje admiralki Odpowiedz Link
witamina_b12 Re: witam państwa ;] 15.10.14, 21:58 Właściwie to ten pan co tak skacze to już mi się znudzil... Może wrzucić Tadka na główną? muehehehe )))) Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: witam państwa ;] 15.10.14, 21:59 buahahahahahahahahahha................ Odpowiedz Link
tdf-888 Re: witam państwa ;] 15.10.14, 22:10 jak ja wam dam to mi tu wszystkie strzelicie zbiorowego focha! Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: witam państwa ;] 15.10.14, 22:57 spokojna głowa..... ....zło czai się za zakrętem...i pokaże znów swe oblicze:p Odpowiedz Link
hashimotka88 Re: witam państwa ;] 15.10.14, 23:30 Sie rozumie Widac ze praca (hmmmm ) dobrze mu zrobila Odpowiedz Link
maruda2 Re: witam państwa ;] 15.10.14, 22:50 Chyba Ci ten wyjazd służbowy dobrze zrobił A fotka to pewnie tak na otarcie łez i w ramach rekompensaty za nieobecność na spotkaniu forumowym Odpowiedz Link
green.amber Re: witam państwa ;] 15.10.14, 23:24 no cześ u mnie już tak słońce nie świeci... Odpowiedz Link
a-g-l-a-j-a Re: witam państwa ;] 15.10.14, 23:31 Oooo, a u mnie tak zielono już nie jest... Takiego wejścia to chyba nikt tu jeszcze nie miał.. Odpowiedz Link
tdf-888 Re: witam państwa ;] 16.10.14, 08:41 u mnie też już raczej nie, choć pewnie jakieś miejsca by się znalazły. a zdjęcie z soboty, tyle że nie u mnie Odpowiedz Link
hashimotka88 Re: witam państwa ;] 16.10.14, 09:03 A kto Ci robil zdjecie? Ja licze na jesien. Ze jeszcze pogoda wytrzyma. Nawet okno sobie umylam by lepiej widziec Niestety kolorki n drzewach nie sa takie intensywne. Zbyt such bylo liscie zamiast nabierac barw to bardziej na drzewach zasychaja. U mnieza oknem jeszcze nieco zielono. Swierki to wiadomo ale np. Ogromny dab jest bardziej zielony niz zolty Zobaczymy jak gdzie indziej bedzie kolorowo. Na wyzynach Odpowiedz Link
marisella Re: witam państwa ;] 16.10.14, 17:07 hashimotka88 napisała: > A kto Ci robil zdjecie? Przecież widać jak na dłoni, że to samowyzwalaczem aparatu stojącego na ziemi Obstawiam, że sobie cyknął z rowerem, żeby dalej pozować na kolarza przed Sami Wiemy Kim A tak swoją drogą, czy Tadzia w ogóle ktokolwiek kiedykolwiek widział jeżdżącego na rowerze, a nie tylko opierającego się o rower lub mówiącego o jeździe na rowerze? > Niestety kolorki n drzewach nie sa takie intensywne. Zbyt such bylo liscie z > amiast nabierac barw to bardziej na drzewach zasychaja. U mnieza oknem jeszcze > nieco zielono. Swierki to wiadomo ale np. Ogromny dab jest bardziej zielony > niz zolty U mnie jeszcze zielono, tylko brzoskwinia i orzech straciły kolory (i liście). Reszta drzew się trzyma niemal jak w lecie Oby taka jesień się jeszcze jak najdłużej utrzymała Odpowiedz Link
witamina_b12 Re: witam państwa ;] 16.10.14, 17:30 >A tak swoją drogą, czy Tadzia w ogóle >ktokolwiek kiedykolwiek widział jeżdżącego na >rowerze, a nie tylko opierającego się o rower >lub mówiącego o jeździe na }rowerze? Swoją drogą widział, nawet przodem puszczał tą drogą co by lepiej się przypaczyć w myśl zasady , że ewentualnemu pracodawcy czeba się przyjrzec bacznie z każdej strony ;p Odpowiedz Link
marisella Re: witam państwa ;] 16.10.14, 17:35 witamina_b12 napisała: > >A tak swoją drogą, czy Tadzia w ogóle >ktokolwiek kiedykolwiek widział > jeżdżącego na >rowerze, a nie tylko opierającego się o rower >lub mówi > ącego o jeździe na }rowerze? > Swoją drogą widział, nawet przodem puszczał tą drogą co by lepiej się przypaczy > ć w myśl zasady , że ewentualnemu pracodawcy czeba się przyjrzec bacznie z każd > ej strony ;p Nie bierz tego do siebie, ale Ty to tak do końca nie jesteś w tej kwestii obiektywna, ponieważ z racji pełnionej funkcji może być na Ciebie wywierana presja na składanie fałszywych zeznań Odpowiedz Link
witamina_b12 Re: witam państwa ;] 16.10.14, 17:47 No wiesz święta idą... Liczę na jakąś premie świąteczna... bądź co bądź za darmo tych bzdur nie wypisuje ) Odpowiedz Link
marisella Re: witam państwa ;] 16.10.14, 18:01 witamina_b12 napisała: > No wiesz święta idą... Liczę na jakąś premie świąteczna... bądź co bądź za darm > o tych bzdur nie wypisuje ) Nosem wyczułam szwindel! Ha! Mogłabym robić w CBA normalnie... Dobrze Ci choć płaci za ten cały ocieplający wizerunek PR, który mu robisz? Odpowiedz Link
kama265 Re: witam państwa ;] 16.10.14, 21:36 dziewczyno, lojalnym pracownikiem jesteś niebywale szacun Odpowiedz Link
marisella Re: witam państwa ;] 16.10.14, 22:00 kama265 napisała: > dziewczyno, lojalnym pracownikiem jesteś niebywale szacun Jak znam Tadzia, to jej po prostu wpisał w umowę takie kary za złamanie klauzuli poufności, że nawet o tym nie myśli Ale skoro pisze o stawkach, to przynajmniej wiemy, że coś jej tam płaci Odpowiedz Link
temperufka.zelona Re: witam państwa ;] 17.10.14, 12:09 i te cudne posladki zeskanowalas?? warto bylo puszczac przodem by je zobaczyc?? Odpowiedz Link
hashimotka88 Re: witam państwa ;] 16.10.14, 19:31 No noe wiem.nie wiem. Czy to samowyzwalacz. No chyba ze polozyl aparat gdzies wyzej. Raz zrobilam sobie samowyzwalacze. Sobie i rowerowi Ale tel byl na ziemi. Statywem byl bidon. Jesli samowyzwalacz to na pewno nie stal aparat na ziemi. Odpowiedz Link
margott70 Re: witam państwa ;] 16.10.14, 08:28 Słit focią się nie wykpisz. Przywdziać włosiennicę, posypać łeb popiołem i przepraszać, bo znowu będziemy tu czytać o tajemnej, ekskluzywnej knajpie. Odpowiedz Link
mayenna Re: witam państwa ;] 16.10.14, 08:57 Po ostatnim spotkaniu jest idea, żebyśmy sobie zrobili kalendarz forumowy: fotki w negliżu, a panowie deklaruja zakup - dochód przeznaczymy na zwierzaki w schronisku Kamy. Fotki zrobiłby znajomy, bez twarzy i baaardzo ładne.Same wybrałybyśmy te do publikacji. Dziewczyny, co wy na to? Może być fajna zabawa Odpowiedz Link
mayenna Re: witam państwa ;] 16.10.14, 09:11 Za oświetleniowca robi jego kobieta. A sam jest na wózku. Zdjęcia robi cudne. Odpowiedz Link
ice_flower Re: witam państwa ;] 16.10.14, 09:07 A Ty taka świątobliwa a tu taka rozwiązłość??? Odpowiedz Link
mayenna Re: witam państwa ;] 16.10.14, 09:12 ice_flower napisała: > A Ty taka świątobliwa a tu taka rozwiązłość??? Ja? Ice, przyjdz na spotkanie to pogadamy Odpowiedz Link
marisella Re: witam państwa ;] 16.10.14, 17:08 ice_flower napisała: > A Ty taka świątobliwa a tu taka rozwiązłość??? To robienie fotek w negliżu to jest już rozwiązłość? Ojć... Odpowiedz Link
witamina_b12 Re: witam państwa ;] 16.10.14, 09:12 > Po ostatnim spotkaniu jest idea... ten stół był zdecydowanie za długi.... albo to na innym spotkaniu było Odpowiedz Link
mayenna Re: witam państwa ;] 16.10.14, 09:15 witamina_b12 napisała: > > Po ostatnim spotkaniu jest idea... > > ten stół był zdecydowanie za długi.... albo to na innym spotkaniu było Na naszym, ale raczej w podgrupach Znajomy dusi mnie o te fotki i dusi juz którys rok z rzędu. Mało ma modelek. Ostatnio widziałam takie zdjęcia kolezanki i bardzo mi sie podobaly. Atmosfera tez podobno u niego jest ok. A jakby tak przy okazji zarobic na szczytny cel... Odpowiedz Link
witamina_b12 Re: witam państwa ;] 16.10.14, 09:17 > A jakby tak przy okazji zarobic na szczytny cel... tia a kto by to kupował jak tu mamy pięciu panów na krzyż Odpowiedz Link
mayenna Re: witam państwa ;] 16.10.14, 09:19 Czytaczy podobno jest mnóstwo. Sprzedamy na forum, ale mozemy tez znajomym, rodzinie, na allegro Odpowiedz Link
margott70 Re: witam państwa ;] 16.10.14, 12:54 Nie chcę się czepiać, ale najpierw pozujemy gołe a potem jeszcze szukamy zbytu...to ja może na to schronisko przelewem... Odpowiedz Link
mayenna Re: witam państwa ;] 16.10.14, 12:58 Ale nie będzie zabawy, nie będzie tego funu. Zbyt znajdziemy: spokojnie Wydamy tyle, żeby zeszło. Subskrypcję możemy prowadzić żeby wiedzieć ile się opłaca wydrukować Odpowiedz Link
kama265 Re: witam państwa ;] 16.10.14, 09:37 Wcia, jak damy odpowiednią cenę, to nawet tych pięciu panów na krzyż zapewni zwierzakom żarcie na zimę Odpowiedz Link
mayenna Re: witam państwa ;] 16.10.14, 09:17 Pirelli rezygnuje ze swojego kalendarza to mamy niszę Odpowiedz Link
kama265 Re: witam państwa ;] 16.10.14, 09:28 Super idea! jestem za! a jak któraś nie jest za, to ja porozmawiam ... Odpowiedz Link
mayenna Re: witam państwa ;] 16.10.14, 09:53 Raczej myslałam o zdjęciach tak pozowanych, żeby nie było widać buzi - żeby podgrzać atmosferę Odpowiedz Link
kama265 Re: witam państwa ;] 16.10.14, 10:47 wszystkie tyłem albo w maskach, takich, jak z karnawału w Wenecji Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: witam państwa ;] 16.10.14, 13:53 a potem zabawa na forum..... who is who Odpowiedz Link
mayenna Re: witam państwa ;] 16.10.14, 13:55 czarny.onyks napisała: > a potem zabawa na forum..... > > who is who > > Też Odpowiedz Link
kama265 Re: witam państwa ;] 16.10.14, 13:58 nie, no na forum to nie wiem lepiej na spotkaniu / zlocie jakimś Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: witam państwa ;] 16.10.14, 14:01 no to trzeba domówkę urządzić.... projektor załatwić, żeby wyświetlać zdjęcia w powiększeniu..... Odpowiedz Link
hashimotka88 Re: witam państwa ;] 16.10.14, 09:30 Rezerwuje pazdziernik! Listki jako rekwizyt... O jaaaa. Wczorak sie gapilam na klona. Ogrooooomnego a pod nim dzieciaki. Dwie dziewczynki. Byla ogromna sterta zoltych lisci. Zakopywaly sie w niej..rzucaly sie nimi a obok mialy plecaki Kiedys nienawidzialam aparatu. Dzialal na mnje drazniaco. Bo nie lubilam siebi na zdjeciach. Gdy wujek (fotograf amator) zdjecia robil oczywiscie unikalam, wzrok odwracalam. Kiedys sesyjke chcial mi zrobic. Teraz..... Mam ochote. Ake na taka wlasna, zeby nigdzie ni szla dalej. Zeby nie bylo mnje w necie. Bylaby Taka zmyslowa oddalabym sie obiektywowi. w neglizu? ja bede miec listki Odpowiedz Link
kama265 Re: witam państwa ;] 16.10.14, 09:36 Hashi, bój się boga, sesyjka zmysłowa - bardzo ok - ale nie robiona przez wujka! Odpowiedz Link
tdf-888 Re: witam państwa ;] 16.10.14, 09:37 hehehe, i jeszcze chciał robić, jak młodsza była, a teraz już nie... bój się wujka. Odpowiedz Link
hashimotka88 Re: witam państwa ;] 16.10.14, 10:05 Eee. Nie. Wujek chcial wlasnie do kalendarza. Przy nim bym.nie ewoluowala zwyczajne bylyby to foty Ale jeszcze dwa lata temu (jak bylam mloda ) przerazalo mjie ze bylabym w necie... A nawet na papierze. Ze gapiono by sie na mnie... Dla siebie chcialabym sprobowac. Zobaczyc sie z drugiej strony. Pouwodzic obiektyw ^^ ale potrzeba mi aparata... Co by aparatem sie zabawial ajc. Nic juz Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: witam państwa ;] 16.10.14, 13:59 ehe..... to ja czerwiec..... ......leżę w trawie obsypana czereśniami ....widac tylko twarz podonmioe do tego.... albo nogi . Odpowiedz Link
mayenna Re: witam państwa ;] 16.10.14, 14:04 To umawiam kolegę i robimy A zdjęcie, rzecz oczywista, do wglądu tylko na spotkaniu i dla zrzeszonych Poza tym jak ktoś chce zobaczyć to niech kupi Odpowiedz Link
witamina_b12 Re: witam państwa ;] 16.10.14, 14:11 to ja wezmę ten 13 miesiąc, a może lepiej 14 Odpowiedz Link
mayenna Re: witam państwa ;] 16.10.14, 15:19 witamina_b12 napisała: > to ja wezmę ten 13 miesiąc, a może lepiej 14 Okładka jest Twoja Odpowiedz Link
mayenna Re: witam państwa ;] 16.10.14, 14:11 kama265 napisała: > ja lipiec > Ja maj - ale to od razu będzie wiadomo kto jest na fotce Projektor tez mogę przywieźć. Żaden problem Odpowiedz Link
maruda2 Re: witam państwa ;] 16.10.14, 10:14 hmmm............... ale skoro na szczytny cel...................... Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: witam państwa ;] 16.10.14, 12:09 skoro na szczytny to ja widzę większą niszę.... kobiet mnóstwo, nawet tutaj....a ładnych męskich aktów mało lub fatalnie zrobione... to może tak panów ładnie rozebrać i uwiecznić w klimatycznych fotkach Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: witam państwa ;] 16.10.14, 12:14 ...i moge byc doradcą, co i jak ustawić Odpowiedz Link
kama265 Re: witam państwa ;] 16.10.14, 12:17 ja też, mam nawet doświadczenie, terminuję czasem u kolegów - fotografów mogę trzymać blendę, o! Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: witam państwa ;] 16.10.14, 12:37 no nie wiem... takie tłumy moga powodować rozterki...i uniesienia.... Odpowiedz Link
marisella Re: witam państwa ;] 16.10.14, 17:01 kama265 napisała: > ja też, mam nawet doświadczenie, terminuję czasem u kolegów - fotografów mog > ę trzymać blendę, o! Skoro na blendera się już nie załapię, bo zajęte, to ja bym sobie zaklepała funkcję tego od pudrowania i smarowania olejkami, jeśli można Kto jest producentem sesji i do kogo wysłać CV + referencje? Odpowiedz Link
marisella Re: witam państwa ;] 16.10.14, 17:02 (oliwą w sensie, że, dla połysku; nie olejkami dla woni ) Odpowiedz Link
kama265 Re: witam państwa ;] 16.10.14, 17:18 można oliwą aromatyzowaną, dwie pieczenie przy jednym ogniu upiec można Odpowiedz Link
marisella Re: witam państwa ;] 16.10.14, 17:22 kama265 napisała: > można oliwą aromatyzowaną, dwie pieczenie przy jednym ogniu upiec można Detale się dogada, ale rozumiem, że moja aplikacja została rozpatrzona pozytywnie? Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: witam państwa ;] 16.10.14, 12:07 a ja myślałam, że to żart....a Wy tak poważnie?? Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: witam państwa ;] 16.10.14, 12:12 to ja mogę pokazać...oczy ........a poważnie.......nie mam potrzeby pokazywania tyłka tudzież innych kawałków Odpowiedz Link
tdf-888 Re: witam państwa ;] 16.10.14, 12:19 licz się z potrzebami innych... ktoś może chcieć obejrzeć ciebie Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: witam państwa ;] 16.10.14, 12:36 nie lubię masowego zaspokajania potrzeb Odpowiedz Link
witamina_b12 Re: witam państwa ;] 16.10.14, 12:33 czarny.onyks napisała: > ........a poważnie.......nie mam potrzeby pokazywania tyłka tudzież innych kawa > łków > widocznie demony tak mają, bo ja również Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: witam państwa ;] 16.10.14, 13:03 ależ Kami...o tej porze o ogonie ? no nie spodziewałam się tego po Tobie...ale czułam, żeś niezłe zioło Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: witam państwa ;] 16.10.14, 13:20 no nie...jeszcze mi grafik będzie sprawdzał Odpowiedz Link
mayenna Re: witam państwa ;] 16.10.14, 12:48 Onyksia, pokażemy to co zechcemy, raczej ładne negliże niż dosłowną nagość - tak ja to przynajmniej widzę Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: witam państwa ;] 16.10.14, 16:12 ja to nie wiem nadal....Wy tak poważnie mówicie???? Odpowiedz Link
mayenna Re: witam państwa ;] 16.10.14, 17:01 czarny.onyks napisała: > ja to nie wiem nadal....Wy tak poważnie mówicie???? > > O kalendarzu i przeznaczeniu kasy na schronisko: jak najpoważniej. Może być fajna zabawa. A panów kilku mamy. Ci, z którymi rozmawiałam obiecali ze kupią I pomogą w promocji A to może być fajna zabawa, z piękną artystyczną pamiątką. Można obejrzeć na stronie Darka Gajko jego zdjęcia. Odpowiedz Link
silencjariusz Re: witam państwa ;] 16.10.14, 15:20 Ale że znajomy nie ma twarzy? Czy na fotkach panie będą po dekapitacji? Odpowiedz Link
kama265 Re: witam państwa ;] 16.10.14, 16:18 znajomy posiada twarz, a my będziemy w maskach, ewentualnie tyłem ewentualnie będzie jedynie fragment widoczny, ja na przykład mogę swój tatuaż pokazać Kolega Sil niech fundusze gromadzi Odpowiedz Link
silencjariusz Re: witam państwa ;] 16.10.14, 18:33 Ja tam się nie znam ale jeśli na fotkach mają być tylko kawałeczki ciałka a nie całe ciałka koleżanek to raczej wielkiego dochodu z tej akcji nie przewiduję. Odpowiedz Link