Dodaj do ulubionych

poszukuję!!!!!

• fajny.c.u.k.i.e.r.e.k Re: poszukuję!!!!! 08.12.10, 13:13
      Witam
      a ja polecam zespół weselny "SONET" BYŁAM NA WESELU Z ICH UDZIAŁEM, REWELACYJNIE SIĘ BAWIŁAM!!! grali wszystko dla młodzieży jaki starszego towarzystwa - 100% zadowolenia!!! mam nawet ich wizytówkę (może się kiedyś mi przyda :) )
      Sylwester Szcześniak 516 181 010 e-mail: zespol.sonet@wp.pl
      z tego co rozmawiałam z Parą Młodą to chyba jakieś rozsądne pieniądze wzięli (wesele było w sierpniu 2010)
      Pozdrawiam i życzę powodzenia w poszukiwaniach!
      • Gość: Dianaliana Re: poszukuję!!!!! IP: 91.200.39.* 10.12.10, 13:13
        Nie wiem jak inne zespoly ale ja tez jestem za zespolem "Hadassa" piosenki mają takie że wszyscy się przy nich bawią, no i fajne zabawy robią. Wiem od koleżanki że mają małą cenę! Wzielam numer bo zapraszam ich również na moje wesele - 792 448 932
    • Gość: LadyMi tez mam ten problem! IP: 91.200.39.* 10.12.10, 13:00
      Tez mam ten problem co do doboru sali i fotografa ale zespol mam -nazywa sie Hadassa sa swietni - to zawodowcy!!! Maja ekstra repertuar a laska ktora tam spiewa ma ekstra glos. Ogolnie ten duet tworzy niezwykla atmosfere. Mozna się z nimi umowic na pokaz na zywo. Polecam - podam wam numer - 792 448 932. Miłych przygotowan..
      • studio-inaczej Re: tez mam ten problem! 20.01.11, 16:43
        Jeżeli pragniecie wyjątkowych zdjęć i uchwycenia niezwykłych momentów i emocji, polecam usługi naszego studia! Studio Inaczej realizuje sesje w nietypowych miejscach, w oryginalnych aranżacjach i z indywidualnym podejściem. Proponujemy współczesny i kreatywny styl fotografowania.

Zapewniamy kompleksową obsługę fotograficzną Waszego ślubu. W ofercie Studia Inaczej znajdą Państwo reportaż z wieczoru panieńskiego i kawalerskiego, z przygotowań do ślubu, z wesela oraz profesjonalne sesje plenerowe – nowocześnie, z pomysłem i po atrakcyjnych cenach!

Sprawdź nas na: www.studioinaczej.pl

Jeżeli spodobały się Wam nasze zdjęcia, chętnie prześlemy aktualną ofertę studia.

Zapraszam!
        studio.inaczej@gmail.com
        tel: 607 988 289
    • Gość: majka_be Re: poszukuję!!!!! IP: *.ssp.dialog.net.pl 13.12.10, 14:41
      Poszukaj na favore.pl. To wyszukiwarka różnych usług. Ofert jest tu całkiem sporo, a pod każdym są oceny, więc nie kupujesz w ciemno. Powodzenia.
      • Gość: mika Fotografia&Filmowanie www.fol-studio.pl IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 29.12.10, 17:20
        Jeżeli jesteście z Dolnego Śląska lub ościennych województw zapraszam na naszą stronę: www.fol-studio.pl oraz www.floweroflove.pl . Zajmujemy się fotografią i filmowaniem ślubnymi i nie tylko:). Tel. 509 685 621.
    • Gość: Zespół Sokrates Re: poszukuję!!!!! IP: 77.252.191.* 31.12.10, 13:24
      Zespół Muzyczny Sokrates

Stanowimy oprawę muzyczną na weselach, zabawach, spotkaniach integracyjnych, firmowych, Studniówkach! Gramy na żywo:) (intr. klawiszowe, gitara elektryczna, basowa, perkusja, wokaliści). Rozbawimy każdego! I małego i dużego, lata praktyki;)

Prosze o kontakt telefoniczny, Darek
      nr telefonu 606478825
    • Gość: ZabytkoweSamochody Re: poszukuję!!!!! IP: *.wgnet.pl 03.01.11, 22:18
      Najlepsze życzenia na nową drogę życia dla Kingi i Tomka!
      Jeśli tylko gustujecie w takich wybierzcie sobie coś fajnego, może zabytkowy samochód do ślubu, albo jakiego Amerykanina. Rolls-Royce lub Bentley byłby obłędny, co :-)
    • 1gunia Re: poszukuję!!!!! 12.01.11, 23:15

• annakrasnicka12 muzycy na ślub 16.01.11, 14:27
      Polecam Virtuoz.pl, na pewno znajdziecie tam odpowiednich muzyków dla siebie :)
    • studio-inaczej Re: poszukuję!!!!! 20.01.11, 16:53
      Witam
      Specjalizujemy się w nowoczesnej, artystycznej fotografii ślubnej. Jeżeli szukacie fotografa, który profesjonalnie i z dużym wyczuciem uwieczni ten dzień, polecam nasze usługi :)

Zapraszam do obejrzenia zdjęć na studioinaczej.pl.
    • 4.piter Re: poszukuję!!!!! 20.01.11, 19:39
      www.zespolcramer.pl
    • Gość: piqsell Re: poszukuję!!!!! IP: *.ssp.dialog.net.pl 25.01.11, 22:41
      piqsell - fotografia ślubna
      blog.piqsell.pl/
      piqsell.pl/
      zapraszamy do współpracy!
      Pozdrawiamy
      Natalia i Ernest
    • www.swiatlemmalowane.com Re: poszukuję!!!!! 27.01.11, 13:21
      Hmmm...
      ma być profesjonalnie, bez stresu, sympatycznie i w rozsądnej cenie?
      www.swiatlemmalowane.com :)

Pozdrawiam,
      Krzysztof
      tel. 724 281 524
    • kinia.1112 Re: poszukuję!!!!! 13.02.11, 12:22
      Witam ponownie :) mamy juz prawie wszystko :) za pomoc bardzo dziekujemy :) ZOSTAŁO TYLKO WYNAJĘCIE SAMOCHODU :)
    • Gość: solerko Re: poszukuję!!!!! IP: *.enion.pl 15.02.11, 11:58
      Witamy.

Proszę podać miejsce wesela.

Polecamy nasz duet:

www.solero.webpark.pl
      www.planujemywesele.pl/491-duet-solero
      cena 1600 zł

Pozdrawiamy , duet SOLERO
    • Gość: pszurek Re: poszukuję!!!!! IP: *.b-ras2.chf.cork.eircom.net 16.02.11, 13:19
      Witam,
      a gdzie wesele(miasto), posiadam rolls royca z 1974r.. Obsługuje kraków, tarnów, bochnie, brzesko, jasło, krosno i okolice. email - zabytkowyrollsroyce@gmail.com, tel. 793258860
      pozdrawiam
      • kinia.1112 Re: poszukuję!!!!! 16.02.11, 16:52
        ślub odbędzie sie w Szczecinie :)
    • Gość: Foto Kopecki Re: poszukuję!!!!! IP: *.220.117.146.dsl.dynamic.eranet.pl 18.02.11, 14:29
      Profesjonalna fotografia ślubna. Stylowe zdjęcia z niezapomnianym klimatem w tle. www.fotokopecki.com
      Zapraszam na storę internetową w celu zapoznania się ze zdjęciami i proszę o ewentualny kontakt mailowy lub telefoniczny. Pozdrawiam serdecznie.
    • majeczkaa_17 Re: poszukuję!!!!! 21.02.11, 00:04
      czesc:) jestesmy zespolem piecio osobowym grajacym wylacznie na zywo, tutaj mozecie posluchac naszego dema: gwozdzprogramu.pl/
      ZAPRASZAMY DO WSPÓŁPRACY "GWOZDZ PROGRAMU"
    • agnieszka0346 Re: poszukuję!!!!! 19.05.11, 13:04
      Byłam na weselu i grał świetny zespół Sax Eden mają świetną wokalistkę dla niej chyba nie ma piosenek których by nie zaśpiewała rewelacja polecam. ona ma chyba wieksza skalę głosowa niz edyta górniak
      skład 3 osobowy: 2 facetów i wokalistka (faceci swietnie graja na saksofonach a wokalistka jeszcze lepiej gra na skrzypcach cos w stylu vanessa mae) jestem pod wielkim wrazeniem

mam do nich kontakt - 604179863
      polecam
    • czarna-wolga Re: poszukuję!!!!! 10.04.15, 11:05
      Do ślubu polecam klasyk: www.czarnawolga.pl - lub na rocznicę :-)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka