florka11.pl 18.01.11, 18:52 witam, poszukuję niewielkiej sali, resteuracji, na przyjęcie weselne na ok 60-80 osób w okolicach Wołomina. może znacie jakies ciekawe miejsca lub sami urzadzaliscie tam swoje wesele. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lexidwa Re: sala weselna Wołomin i okolice 29.01.11, 11:52 polecam sale weselna Aida w Kobylce, 5 km od Wolomina przy drodze do W-wy. Fantastyczny lokal, najnowszy w naszej okolicy. Doskonale wyposazony, kucharz z glowa pelna pomyslow! Nie znam numeru telefonu ale maja profil na facebooku. Odpowiedz Link Zgłoś
aneta0304 Polecam Eden 01.02.11, 10:03 Witam a ja polecam Eden. Sala mieści się w okolicach Radzymina miejscowość Trojany. Bardzo dobry dojazd z Warszawy. Obiekt jest nowy, a sala weselna naprawdę robi duże wrażenie. Jest możliwość zarezerwowania pokoju hotelowego. Byliśmy na sylwku i naprawdę kucharz zaserwował tak pyszne jedzenie że szok. Znam właścicieli i wiem że nie mają jeszcze zajętych wszystkich terminów na 2011. Wpiszcie w wyszukiwarkę eden trojany to możecie fotki zobaczyć Odpowiedz Link Zgłoś
edentrojany Re: Polecam Eden 08.06.11, 11:32 Fan page : www.facebook.com/pages/Sala-Balowa-Eden/198221920223615?sk=info Pragną Państwo czarującego wesela w przyjemnej atmosferze, a może małego przyjęcia w kameralnym gronie! TYLKO W EDEN TROJANY! Obsługujemy wesela, komunie, chrzciny, konferencje, studniówki, imprezy integracyjne oraz spełniamy wszystkie inne Państwa życzenia! Urządzimy Państwu perfekcyjna uroczystość, która na zawsze pozostanie w pamięci! Organizujemy przyjęcia do 400 osób. Oferujemy kompleksową obsługę oraz liczne atrakcje dodatkowe m. in: muzyka (zespół lub DJ), powóz dla Pary Młodej, pokazy sztuki barmańskiej i kulinarnej (live cooking). Na Wasze życzenie dokonamy dokumentacji uroczystości (fotograf, operator kamery), przygotujemy tort weselny, zaprojektujemy i wykonamy zaproszenia oraz zapewnimy dzieciom zabawę prowadzoną przez profesjonalnych animatorów. A jeśli tradycyjne przyjęcia i klasyczne dekoracje nie są w Waszym stylu - w ramach oferty specjalnej zaaranżujemy wnętrze według Waszej fantazji! WSZYSTKO TO W KONKURENCYJNYCH CENACH! Perfekcyjna impreza w małej cichej miejscowości pod Warszawą - Trojany! Po całodziennej imprezie zapraszamy Państwa na wypoczynek w hotelu w Budynku Sali Balowej! ZADZWOŃ LUB NAPISZ, WOLNE TERMINY! TEL: 501-550-881 , E-MAIL :eden_info@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaaa... Re: Polecam Eden IP: *.home.aster.pl 15.12.11, 09:40 jak sie pisze krypto reklame to sie zmienia maila - potem pani pisze juz jako przedstawicielka edenu... zenada!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monika Re: sala weselna Wołomin i okolice IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.07.11, 13:41 Polecam salę Aida w Kobyłce. W tym roku tam właśnie odbyło się przyjęcie komunijne mojego syna. Wszystko było zorganizowane na wysokim poziomie. Mają świetnego szefa kuchni (gotuje na codzień w jednym w dobrych warszawskich hoteli). Jedzenie było pyszne, pięknie podane, stoły i krzesła elegancko udekorowane. Wszystko robią sami, pieką mięsa, ciasta, robią świetne desery - pycha tarty, panna cotta. Obsługa super. Miła i szybka. Bardzo kompetentna jest Pani Małgorzata. Gdy dzień przed komunią zawiozłam tort i wino i weszłam "od kuchni" byłam bardzo mile zaskoczona czystością i brakiem "zapachów". No i przez wejściem hodują w doniczkach zioła. Dzieciaki nie nudziły się bo oprócz dvd i zabawek na sali można zaprowadzić je do sąsiednich Wysp Leonarda - to taki plac zabaw z opieką. Za opłatą oczywiście. Bardzo czyste toalety. Moi goście byli bardzo zadowoleni. Ja zresztą też. Z czystym sumieniem polecam. Może nie mają takiego terenu jak w Galopie, ale tu jest nowocześnie, czysto, a co najważniejsze na imprezach - jest co zjeść. Mogę porównać, bo byłam i tu i tu i Aida zdecydowanie górą. Odpowiedz Link Zgłoś
kkaaasiulka Re: sala weselna Wołomin i okolice 10.04.12, 17:05 Witam, chciałam polecić Sale Bankietową Bella Donna ( www.belladonna.com.pl ) nad Zalewem Zegrzyńskim. We wrześniu miałam tam wesele na 110 osób. Impreza jak najbardziej udana. Wszystko było tak jak zaplanowaliśmy. Jedzenie na najwyższym poziomie, miła obsługa, goście byli naprawde zadowoleni. Sala położona jest w przepięknej okolicy. POLECAM! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mycha Re: sala weselna Wołomin i okolice IP: *.adsl.inetia.pl 22.08.12, 23:22 sala weselna Laguna w Kobyłce,jedzenie super,obsługa świetna...niedaleko stacji pkp Odpowiedz Link Zgłoś
miecielica Re: sala weselna Wołomin i okolice 22.09.16, 23:34 Polecam salę w Leśniakowiźnie - bardzo smaczne dania, bogaty wybór. Bardzo blisko Wołomina. Oczko wodne, altana - jest gdzie się przewietrzyć :) sala weselna wołomin Odpowiedz Link Zgłoś