Dodaj do ulubionych

Atrakcje na weselu

11.02.11, 13:10
Napiszcie proszę czy takie rzeczy na weselu jak np. clown dla dzieci, pokaz barmański, magik, pokaz sztucznych ogni oraz pokaz jakiegoś tańca uważacie za fajne i beznadziejne ?
Bardzo bym chiała mieć tzw. "atrakcję" może macie kogoś godnego polecenie ?
Podajcie namiary na gazetowego a moze to strata czasu i pieniedzy.
Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • zia86 Re: Atrakcje na weselu 11.02.11, 13:21
      Ja uważam, że takie atrakcje są fajne ale przede wszystkim muszą być dopasowane do stylu wesela, oraz tego jakich masz gości. :)
    • revenka Re: Atrakcje na weselu 11.02.11, 14:02
      Osobiście uważam, że fajnie jest zaskoczyć gości jakąś fajną atrakcjąnp. jeśli planujecie barmana to dodatkowy pokaz byłby fajnym uzupełnieniem jego pracy, sztuczne ognie na waszą cześć też są ok, ale magik i clown to dla mnie lekka przesada. Co do pokazu tańca to chyba najlepszym pokazem będzie Wasz pierwszy taniec...ja bym wolała zainwestować w naukę niż tancerzy na swój własny ślub na którym to wy macie być gwiazdami :)
      • sisterofnight79 Re: Atrakcje na weselu 13.02.11, 09:00
        www.iluzja.com
    • qr-ka Re: Atrakcje na weselu 01.08.13, 10:37
      Pokaz barmański to na prawdę świetna opcja, tylko trzeba wybierać taką firmę, która ma w ofercie barmanów z międzynarodowym doświadczeniem. Flair Show to nie tylko pokaz trików barmańskich 
i przygotowanie najlepszych koktajli na świecie, ale również połączenie pasji i świetnej muzyki co stanowi świetną rozrywkę na weselu. Z tego co się orientuje to Pimp My Bar są świetni!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka