zzz110 05.06.06, 14:48 Oferujemy możliwość odbycia praktyki wakacyjnej w biurze. Kontakt: warszawa@agr-polska.pl, tel. 022/824-08-59, 0601-366-605 Link Zgłoś Obserwuj wątek
koss.ania Re: Wakacyjna praktyka 05.06.06, 18:05 Wyslalam maila z prosba o szczegolowe informacje. Link Zgłoś
Gość: Diana Re: Wakacyjna praktyka IP: *.ptim.net.pl 14.04.13, 18:33 Ja osobiście polecam praktyki zagraniczne z AIESEC. Dzięki nim miałam możliwość odbycia świetnego stażu w Indiach. Wyjechałam tam w 2011 roku na krótki wolontariat, a nastepnie na praktyki biznesowe w New Delhi. Na swojej praktyce w indyjskiej firmie, byłam odpowiedzialna m.in. za PR i marketing. Pracowałam także w 'Development Team'. Bardzo dobrze wspominam ten czas. Hindusi są bardzo pomocni od pierwszego dnia i nigdy nie pozwalą aby praktykant czuł się zagubiony czy samotny. Oczywiście wymagają dość sporo, jako że dla nich praca w kazdej firmie wiąże sie z poczuciem odpowiedzialnosci za nią. Uważam jednak, że jest to bardzo ważna lekcja i doświadczenie. Bedąc w Indiach wiele czasu spędzałam na podrożowaniu i spędzaniu czasu ze znajomymi zarówno z Indii jak i z całego świata. Warto wspomnieć, że mozna tam spotkać ludzi z naprawdę egzotycznych krajów. Dla mnie jedną z najciekawszych przygód był rafting w górnej części Gangesu. Niesamowita przygoda w grupie ponad 20 znajomych. Polecam każdemu! Uwierzcie, dzięki takim właśnie praktykom w przyszłości nawiązywanie kontaktów (również biznesowych), praca w małych i dużych firmach, przebywanie w innej kulturze itd; będzie to dla Was łatwiejsze oraz bardziej zrozumiałe. W moim przypadku dodało mi to więcej adrenaliny i chęci dalszego odkrywania nowych kultur. Po 10 miesiącach w Indiach, wyjechałam na prawie rok do Malezji, by pracowac na jednym z Uniwersytetów w dziale rozwoju. Obecnie przebywam na kolejnej praktyce w Indonezji. Także podsyłam Wam stronkę: www.globaltalents.pl - powodzenia! :) Link Zgłoś
marcin.bulkowski Re: Wakacyjna praktyka 05.06.14, 23:09 A czy słyszałeś/słyszałaś już o Letnich Praktykach Badawczych w PAN? (www.praktyki.ibspan.waw.pl/) Ciekawi ludzie, ciekawe tematy - tutaj na pewno nie będziesz się nudzić. Po praktykach istnieje możliwość zatrudnienia, jeśli się sprawdzisz. Jeden z projektów realizowanych w tym roku będzie dotyczył L.E.M. (lem-nano.pl). Więcej na www.pb.pl/3679941,62980,internauci-wytycza-sciezke-grafenowi. Polecam! Link Zgłoś
mipi14 Re: Wakacyjna praktyka 05.06.14, 23:38 Polecam gorąco te praktyki, byłem w zeszłym roku i było naprawdę świetnie. Link Zgłoś
Gość: raf Re: Wakacyjna praktyka IP: *.free.aero2.net.pl 06.06.14, 08:32 Byłem na tych praktykach i serdecznie polecam. Naprawdę można nauczyć się pracować :) Link Zgłoś
Gość: Fan Re: Wakacyjna praktyka IP: *.icpnet.pl 10.06.14, 22:56 Hmm.. Chyba trzeba się pospieszyć, bo niecały tydzień rekrutacji został :) Link Zgłoś