Dodaj do ulubionych

Zaplanuj datę ślubu

IP: *.aster.pl 22.07.11, 12:58
Sekret ślubów to przede wszystkim głębsze spojrzenie
na symbolikę liczb.Świętujemy urodziny, imieniny, świętujemy wiele różnych rocznic.
Czy jednak zastanawiamy się nad wyborem odpowiedniej daty ślubu?
Planując tak ważne wydarzenie należy również brać pod uwagę optymalna datę zgodną z naszym życiowym rytmem.
Datę ślubu można wyznaczyć na podstawie dat narodzin obojga partnerów. Wiedza ta oparta jest na wnikliwej analizie wpływu liczb na nasze życie.
Obserwuj wątek
    • Gość: kate30 Re: Zaplanuj datę ślubu IP: 178.73.48.* 02.08.11, 01:28
      Czy mogę tak sprawdzić czy mój facet do mnie pasuje ?
      • Gość: Sekret Ślubów Re: Zaplanuj datę ślubu IP: *.aster.pl 08.08.11, 10:38
        Tak, możesz przez kontakt z p. Urszulą z portalu Sekret Ślubów
        • Gość: netman Re: Zaplanuj datę ślubu IP: *.icpnet.pl 08.08.11, 11:30
          A czy nie zakrawa to na dawne obrzędy ludowe,takie kojarzenie liczb ?
          Moim zdaniem najważniejsze jest to,że spędzimy życie z osobą którą kochamy i nie ważna jest tu data -często musimy po prostu decydować się na pierwszy wolny termin w USC,nieprawda ?
          • Gość: kate30 Re: Zaplanuj datę ślubu IP: 178.73.48.* 09.08.11, 21:09
            Ja wierzę że data ma spore znaczenie, wierzę we wpływ planet bo przecież czasem czujemy sie super a czasem strasznie. Lubie horoskopy a one sa opracowywane na podstawie liczb chociażby data urodzenia
            • Gość: OLKA81 Re: Zaplanuj datę ślubu IP: *.aster.pl 09.08.11, 23:49
              Zgadzam sie z Toba tez wierze w horoskopy, tym bardziej ze wiele sie sprawdzilo w moim przypadku
              • Gość: zuza Re: Zaplanuj datę ślubu IP: 178.73.48.* 10.08.11, 00:07
                Ja słyszałam że mozna wszystko wyczytac z liczb nawet trudne zyciowe chwile. Czy ktos wie jak to sprawdzić, chetnie zobacze czy sie to sprawdza
                • Gość: kate30 Re: Zaplanuj datę ślubu IP: 178.73.48.* 11.08.11, 03:12
                  Tak sobie myslę ze jest cos co ma wpływ na wszystko co dzieje się w naszym zyciu, od pewnego czasu mam problem z realizacją planów na kazdy dzien, co myślicie, to może być jakies kiepski czas dla mnie?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka