sajolina 16.12.11, 21:04 Chcielibyśmy zorganizować niewielkie przyjęcie weselne w Hotelu Atrium - czy ktoś był tam na weselu albo na innej imprezie i może powiedzieć kilka słów o jakości i ilości jedzenie, o obsłudze i ogólnym wrażeniu? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
leoncja_uk Re: Hotel Atrium Szczecin 17.12.11, 17:38 Nie bylam tam na imprezie, ale tez chcialam zorganizowac swoj slub. Zrezygnowalam ze wzgledu na Pana Menadzera ;) Jest taki a,e bulke przez bibulke, klocil sie z nami ze Casillero del Diablo jest winem hiszpanskim, koniecznie chcial nam wcisnac szampana z "zaprzyjaznionej" hurtowni. Pomijajac fakt,ze na 40 osob proponowal nam sale w piwnicy. Ponadto nie podoba mi sie wystroj, o ile mozna to tak okreslic, jest "zbyt bogaty. Wczesniej przeszpiegi robila moja kolezanka- architekt wnetrz ;) - i miala takie same odczucia, o ktorych dowiedzialam sie PO spotkanie z rzeczonym Panem. Wybralismy pobliska Wille Ogrody, jest przytulniejsza, ludzie normalniejsi i dobre jedzenie maja. Po imprezie dam znac jak wyszlo :) ) Odpowiedz Link Zgłoś
sajolina Re: Hotel Atrium Szczecin 17.12.11, 19:14 Hmmm, na razie rozmawiałam z nim tylko telefonicznie i było ok, na żywo nie miałam jeszcze okazji. Ale nie bardzo rozumiem, z czego wyniknęła rozmowa o rodzajach wina? myślałam, że alkohol wnosi się samemu i hotel interesuje tylko, aby był z legalnego źródła, a co do rodzajów to już jest samodzielny wybór klienta? Odpowiedz Link Zgłoś
leoncja_uk Re: Hotel Atrium Szczecin 17.12.11, 21:29 Przez telefon wydal mi sie sympatyczny. Ale na spotkaniu, gdy przeszlismy do szczegolow (40 gosci na weselu- taka byla wtedy koncepcja) chyba stwierdzil ze mu sie malo oplaca i zaczal byc protekcjonalny. Rozmowa o winach wyszla jako watek poboczny, generalnie chcial pokazac ze sie zna ale mu nie wyszlo ( chyba, ja sie nie odzywalam bo tez sie nie znam). Generalnie o wrazenie mi chodzi, o probe przekonania mnie ze z racji wystroju, cen i jakosci obslugi oni maja "lepszych " gosci. Nie wiem jak to okreslic. Pan stworzyl dystans tak wielki, ze juz w trakcie rozmowy skreslilam to miejsce. Ja jestem typem klienta nastawionego na emocje i lubie gdy sprzedawca ze mna rozmawia i rozumie moje potrzeby. Pan byl nastawiony na produkt i moich potrzeb nie zalapal. Tylko tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
5th_element Re: Hotel Atrium Szczecin 19.12.11, 08:06 organizowałam tam spotkania firmowe i było ok, jedzenie wykwintne, cen nie pamietam (bo nie musialam sie z nimi liczyc ;)) tyle że goście narzekali na ilości. Nie wiem, jak sie to ma do obsługi weselnej. Odpowiedz Link Zgłoś
sajolina Re: Hotel Atrium Szczecin 19.12.11, 14:21 5th element co to znaczy, ze goście narzekali na ilości? Jedzenia było za mało? Odpowiedz Link Zgłoś
5th_element Re: Hotel Atrium Szczecin 19.12.11, 14:44 tak. Ładnie podane ale w sposób "trzy zielone groszki, esy floresy na wielkim talerzu". Odpowiedz Link Zgłoś
5th_element Re: Hotel Atrium Szczecin 19.12.11, 19:45 Sajolina, moze nie sugeruj sie. Co innego obiad "z marszu" a co innego organizacja wesela. Poszukalam opinii na e-wesele. cyt: "Ja to bym sobie odpuściła ten lokal bo z organizacją wesel tam ostatnio bywa 'Niestety róznie" Poszła tam ostatnio z moja przyjaciółka i straciła tylko czas Evil or Very Mad . Przez telefon pan kierownik dwoił sie i troił, (sama z nim rozmawiałam wieć wiedziałam o czym mówię Laughing ) powiedziałyśmy wyrażnie i rzeczowo że chodzi nam o wesele na 78-80 osób z tańcami ale w jednej sali Exclamation Oczywiscie nie ma problemu prosze przyjśc mamy taka sale zoorganizujemy wszytko i ble ble ble. Czysta ściema tam nie ma takiej sali zeby pomieściał tyle osób a wesela na dwóch nie wchodzi w jej przypadku w grę. wiec po co było marnowac czyjść cenny czas jak byłby w porzadku to by powiedział wprost że nie ma takiej mozliwości i po bólu a tak.. dla mnie zero kompetencji 500 zł to jeszcze nie majątek a eleganckie przyjęcie mozna zorganizowac tez np. w "Atrium", czy "Na Końcu korytarza". Byłam tam na przyjęciach weselnych i naprawde było super" Odpowiedz Link Zgłoś
leoncja_uk Re: Hotel Atrium Szczecin 19.12.11, 21:01 innego watku z e-wesele : " co do Atrium to jestem bardzo zawiedzona, myslalam ze to jest hotel na poziomie ale sie mylilam i wszystkie nasze oczekiwania i nadzieje praktycznie nie zostaly spelnione.Wlasnie najbardziej nad tym ubolewam ze taka odleglosc ktora nas dzielila od Polski nie pozwolila dopilnowac wszystkiego i zaplanowac tak jak sobie tego marzylismy.Teraz jakby ktos sie pytal o ten hotel jako miejsce do wyprawienia wesela to bym nie poradzila." slub w czerwcu 2010. Odpowiedz Link Zgłoś
sajolina Re: Hotel Atrium Szczecin 17.05.12, 22:49 Podbijam wątek, bo jesteśmy już po weselu. W końcu wybraliśmy Atrium i nie żałujemy, jedzenie rewelacyjne, ładnie podane i w wystarczającej ilości, wręcz dużo nam go zostało (nie było esów floresów i jednego rodzynka na środku). Mogliśmy wnieść swój alkohol, tort, ciasta i owoce, wszystko bez dodatkowej opłaty zostało ładnie przygotowane i podane. Obsługa działała sprawnie i dyskretnie, a bałam się, że sobie nie poradzą, bo w drugiej sali było drugie wesele. Do tego delikatne dekoracje ze świeżych kwiatów w cenie, w ogóle nie musiałam się tą kwestią martwić, nie było też żadnych typowo weselnych dekoracji, których osobiście nie trawię (żadnych gołąbków, szarf, balonów, szmat na suficie itd.) Menedżer rzeczywiście nie jest typem serdecznego gospodarza, który wita z otwartymi ramionami, jest raczej zdystansowany, ale tak potem pomyślałam, że w końcu to jest dość elegancki hotel, a nie wiejska gospoda, więc i gospodarz jest dopasowany do stylu miejsca. A pan cierpliwie i obszernie odpowiadał na nasze pytania, również telefonicznie, mejlowo, na spotkaniach i to mi wystarczyło. Nam się podobało, gościom też, więc z czystym sumieniem polecamy. Jedynie taka moja uwaga - sala dolna jest przewidziana na 50 osób - moim zdaniem 40-45 to jest rozsądny max, u nas było 44. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asiacasio Re: Hotel Atrium Szczecin IP: *.internetia.net.pl 13.01.16, 18:45 sajolina czy mogę prosić Cię o kontakt prywatny, też jestem zainteresowana zrobieniem tam wesela i chciałam o coś podpytać. jeśli możesz to napisz tu swój e-mail albo odezwij się do mnie na asiacasio@gmail.com, będę bardzo wdzięczna! :) Odpowiedz Link Zgłoś
annawu77 Re: Hotel Atrium Szczecin 23.05.12, 14:51 O ten hotel pierwszy z lewej Ci chodzi? Byłam tam kiedyś na weselu. W zeszłym roku w maju - wszystko raczej bez zarzutów z tego co pamiętam:) Odpowiedz Link Zgłoś
viptaxi Re: Hotel Atrium Szczecin 22.07.13, 09:46 dobry-lokal-na-wesele.szczecin.pl/ i limuzunka za grosze limuzyna-volvo.szczecin.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda i Tomek Re: Hotel Atrium Szczecin IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.10.14, 10:51 Mieliśmy wesele w lipcu tego roku i jesteśmy zadowoleni. Planowaliśmy na ok 80 osób, ale ostatecznie było nas 68 os i było okej. Przy 80ciu osobach było by ciasno, ale tak 70-75 jest optymalnie. Jedzenia było sporo, obsługa reagowała na każde życzenie naszych świadków, tu nie możemy się niczego doczepić, ale impreza mogła trwać tylko do 4 rano, bo od 7:00 są śniadania, także musieliśmy zakończyć imprezę. Wybraliśmy tą opcje z szynką i w zasadzie nic nie zmienialiśmy, bo wszystko nam pasowało. Stoły maja tylko w ustawieniu biesiadnym, ale takie właśnie chcieliśmy. Sala do tańczenia nie jest jakaś super wielka, ale miejsca było wystarczająco dla każdego. Polecamy z czystym sumieniem. Magda i Paweł Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asiacasio Re: Hotel Atrium Szczecin IP: *.internetia.net.pl 13.01.16, 18:47 Magda i Tomek, czy mogę prosić o kontakt prywatny, też jestem zainteresowana zrobieniem tam wesela i chciałam o coś podpytać. jeśli możesz to napisz tu swój e-mail albo odezwij się do mnie na asiacasio@gmail.com, będę bardzo wdzięczna! :) Odpowiedz Link Zgłoś