Dodaj do ulubionych

fotograf-kraków

29.01.12, 20:56
Poszukuję fotografa z Krakowa. Zależy mi na zdjęciach niebanalnych, z charakterem, ciekawych. Możecie kogoś polecić?
Obserwuj wątek
    • kati_p Re: fotograf-kraków 29.01.12, 21:44
      Agnieszka i Jacek Taranowie- rewelacja.
      • violetlake Re: fotograf-kraków 29.01.12, 21:54
        kati_p napisała:

> Agnieszka i Jacek Taranowie- rewelacja.

Podpisuje sie pod tym obiema rekoma. Bylam zachwycona ich portfolio w necie i tym na zywo, ale zdjecia ktore dla mnie zrobili i tak przerosly moje oczekiwania :) Jak dla mnie artyzm i profesjonalizm na najwyzszym poziomie, plus przesympatyczni ludzie!
    • zia86 Re: fotograf-kraków 29.01.12, 21:49
      Zależy jeszcze jaki budżet. Ja polecam Sławka Gubałe i Pracownie Wspomnień. :)
    • krzysztofhawrot Re: fotograf-kraków 30.01.12, 14:41
      Zapraszam do obejrzenia portfolio na strony:
      krzysztofhawrot.iartist.pl/
      slubhawrot.blogspot.com/Pozdrawiam
      • Gość: Izaa Re: fotograf-kraków IP: *.ists.pl 30.01.12, 23:29
        Fotograf ślubny Kraków!

Polecam Michał Grzanka! Fotografia ślubna dla wymagających!

• 56pectus56 Re: fotograf-kraków 06.03.12, 12:51
          Proszę o przejrzenie oferty, która znajduje się na limuzyny.arem.pl/fotografia-lubna.html
    • f_o_t_o_w_y.pl Re: fotograf-kraków 31.01.12, 21:09
      Sprawdź tutaj <a href="www.fotowy.pl">fotograf kraków</a>
      Zapraszamy!
    • f_o_t_o_w_y.pl Re: fotograf-kraków 31.01.12, 21:10
      Zapraszamy do zapoznania się z naszą stroną www.fotowy.pl
      • piotrusb_1 Re: fotograf-kraków 31.01.12, 23:47
        Zapraszam na stronę www.piotrbednarek.pl - jeżeli podpiszemy umowę do końca lutego, wtedy dostaniecie 15% zniżki :-)
    • Gość: mtost Re: fotograf-kraków IP: *.ists.pl 04.02.12, 16:29
      Fotograf ślubny Kraków - dla wymagających!

Portfolio

:)
    • Gość: AS photography Re: fotograf-kraków IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.12, 21:49
      Mogę polecić siebie. Niebanalność to kwestia stawki. Zapraszam. astepien1991@o2.pl
    • twojewymarzonewesele Re: fotograf-kraków 08.02.12, 17:09
      Polecam: www.studiofotografiiartystycznej.pl
      • naszdzien Re: fotograf-kraków 14.02.12, 13:08
        Jeśli nadal Państwo nie dokonali wyboru fotografa zapraszam do rozważenia oferty studia Nasz Dzień.
    • Gość: Marta Makarewicz Re: fotograf-kraków IP: *.elpos.net 14.02.12, 14:41
      Witam,
      zajmuję się fotografią (moda, portrety) od 5 lat, jednak dopiero zaczynam z fotografią ślubną.
      Razem z chłopakiem tworzymy portfolio ślubne, dlatego też proponujemy niższe ceny - 700zł (przygotowania, ceremonia, wesele + plener w ten sam lub inny dzień, jak Państwo wolą), zdjęcia w określonej przez Państwa ilości na płytach DVD. W przypadku jeżeli będą chcieli Państwo album ślubny - cena do uzgodnienia.
      Działamy w pełni profesjonalnie na aparatach marki Canon, fotografujemy wspólnie, proponujemy spotkanie w dowolnym terminem przed ślubem w celu sporządzenia umowy.

Jeżeli nadal poszukują Państwo fotografa i są zainteresowani ofertą - proszę o kontakt mailowy: info@marta-makarewicz.pl .

Moje portfolio - www.marta-makarewicz.pl

pozdrawiam serdecznie, Marta Makarewicz
    • yourstime Re: fotograf-kraków 27.02.12, 21:47
      Witam,

Zapraszam do kontaktu..www.yourstime.eu
      Pozdrawiam,

froginfog napisała:

> Poszukuję fotografa z Krakowa. Zależy mi na zdjęciach niebanalnych, z charakter
      > em, ciekawych. Możecie kogoś polecić?
    • Gość: Krzysztt Re: fotograf-kraków IP: *.3s.pl 28.02.12, 18:24
      Oferuję Państwu profesjonalną obsługę fotograficzną. Wszystkie zdjęcia wykonuję osobiście, czasami w trakcie sesji plenerowych towarzyszy mi asystent lub fotograf wspomagający. Każda Młoda Para otrzymuje starannie wyretuszowane zdjęcia w pełnej rozdzielczości w ilości do 400 szt. Jestem otwarty na wszelkie Wasze pomysły i sugestie. Szczególną uwagę zwracam na jakość oraz odbiór swoich prac przez klientów, dlatego bardzo ważnym elementem jest dla mnie osobisty kontakt z parami. Podczas spotkania przedstawiam portfolio i omawiam szczegóły.

Fotografia Ślubna
      www.krzysztofprzybysz.com/slub
    • Gość: gosc fidlerstudio Re: fotograf-kraków IP: *.krawarkon.pl 29.02.12, 08:16
      Zapraszam do zapoznania się z moimi pracami www.fidlerstudio.pl
    • katkafoto Re: fotograf-kraków 01.05.12, 19:56
      Zapraszam do mnie:) www.lfstudio.pl
    • dfoto Re: fotograf-kraków 13.05.12, 14:47
      Zapraszam do zapoznania się z portfolio na

www.dawidmarkiewicz.com

Pozdrawiam.
    • madzienka07 Re: fotograf-kraków 20.05.12, 18:53
      zapraszam do kontaktu
      www.fotomagda.pl
    • Gość: już mężatka Re: fotograf-kraków IP: *.cdma.centertel.pl 28.05.12, 21:40
      Polecam "mojego" fotografa. Spisał się na 100%
      fotonaslub.com.pl Pozdrawiam
    • ivona3301 Re: fotograf-kraków 28.12.16, 19:28
      z czystym sumieniem polecam ci panią Dominikę Tatoń z Domi-foto
    • molendazaneta Re: fotograf-kraków 01.03.17, 13:14
      U nas na weselu pracowała ekipa ze studia pamiatkaslubna.com/ mają siedzibę w Krakowie, co mogę o nich napisać to że są profesjonalistami w każdym calu zamówiliśmy u nich zarówno foto jak i video. Film jak i zdjęcia na najwyższym poziomie a całkiem rozsądne pieniądze. Znajomi oglądając zdjęcia i film mówili że jeszcze nie widzieli tak fajnych realizacji. Polecam ekipę z całego serca Żaneta M.
    • twisterteam Re: fotograf-kraków 25.01.18, 21:54
      Najlepsze wspomnienia – tylko z nami!
      www.fabryka-wspomnien.com.pl
      Ślub, wesele, chrzest, sesje w plenerze, sesje narzeczeńskie, itp.
      Wolne terminy, atrakcyjne ceny!
      tel. 603 285 403
    • scepan87 Re: fotograf-kraków 05.02.18, 11:08
      Witaj Mam zerknij na foto-gold.pl
    • scepan87 Re: fotograf-kraków 05.02.18, 11:15

Wspaniałe zdjęcia, korzystne ceny, atrakcyjne pakiety.
      Zapraszam do skorzystania z naszych usług.

Praca dwóch fotografów w pakiecie.
      foto-gold.pl
    • Gość: Karol Re: fotograf-kraków IP: *.bialnet.pl 13.02.18, 10:08
      Polecam - fotograf Kacper
    • brazil27 Re: fotograf-kraków 03.10.18, 20:26
      Interesuje Cię fotograf ślubny Kraków profesjonalista? Szukasz kogoś z doświadczeniem i kogoś kto umie odnaleźć się w odpowiednim miejscu o odpowiedniej porze w tym bardzo istotnym dniu ślubu? Zapoznaj się z pracami Agnieszki Gofron. Mi osobiście bardzo się podoba jej fotografia ślubna. Zostawię link, może komuś się przyda. Reportaż ślubny i zdjęcia ślubne Kraków
    • marcinb-321 Re: fotograf-kraków 17.11.21, 10:15
      Odwiedź portfolio tego fotografa Fotografia Ślubna Kraków. Wykonuje on piękne zdjęcia i fotografie ślubne oraz sesje biznesowe. Jego regionem działania jest Kraków. Już nie raz z nim współpracowałem i za każdym razem spisywał się na medal. Z całego serca mogę polecić :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka