Dodaj do ulubionych

Kosmetyczka Warszawa

04.12.12, 22:26
Zapraszam Pani do kosmetyczki w dzielnicy praga Północ na zabiegi kosmetyczne.

Więcej na stronie:
www.paznokcie-warszawa.com
Zapraszamy!
Obserwuj wątek
    • Gość: Ti Amo Foto Re: Kosmetyczka Warszawa IP: 109.95.202.* 16.12.12, 13:11
      Zapraszamy na www.ti-amo.com.pl ! Fotografia ślubna Katowice, Tychy, Gliwice, Kraków, Polska i cały świat!
    • Gość: Atria Re: Kosmetyczka Warszawa IP: *.dynamic.mm.pl 17.11.13, 22:36
      Ja mogę polecić Magdę - kosmetyczkę ze Strefy Urody (Warszawa Wola). Info jak dojechać na www.twojastrefaurody.pl
      • Gość: Saloma Re: Kosmetyczka Warszawa IP: *.radom.vectranet.pl 18.11.13, 18:12
        Hmmm słyszałam o tym Salonie. Ja osobiście udałam się do N25 na Nowogrodzkiej.
        kosmetyka-warszawa.pl/
        Tu jest strona. Można zapoznać się z ofertą salonu.
    • Gość: Milena Re: Kosmetyczka Warszawa IP: *.205.101.177.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 28.12.13, 13:12
      Przed Ślubem wykupiłam pakiet kosmetyczny w salonie na Mokotowie, gdzie pracowała Pan Ewa. Doprowadziła moją buzię do porządku, a także robiła makijaż ślubny. Chodziłam potem do niej prywatnie, a teraz otworzyła własny salon na Ursynowie - Natolin.
      Polecam
      www.beautyexpress.com.pl
    • ba_sia82 Re: Kosmetyczka Warszawa 14.01.15, 23:41
      A ja nie chodzę do kosmetyczki, to kosmetyczka przychodzi do mnie :) Pani Paulina jest zawsze na czas, miła, sympatyczna , uśmiechnięta i zawsze schludna. Jest dobrym kompanem do rozmów, ma duża wiedzę i widać ze zna sie na rzeczy , potrafi dobrze doradzić. Zabiegami z kwasami owocowymi doprowadziła moją buzię do ładu, a jej hybryda trzyma się nawet 3 tygodnie. Robi w moim domu mały salon kosmetyczny a ja mogę sie porządnie odprężyć , zaparzyć ulubioną kawę i nie ma martwić się o miejsce parkingowe ;)
      • ba_sia82 Re: Kosmetyczka Warszawa 14.01.15, 23:42
        Oczywiscie chodzi o Panią Pauline z Claw'o Kosmetyki Mobilnej :D
        • malwina936 Re: Kosmetyczka Warszawa 02.03.15, 13:09
          Mogę polecić Fabrykę Urody na Świętokrzyskiej.
        • Gość: JArek Re: Kosmetyczka Warszawa IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 06.02.16, 20:09
          oczywiście pani Paulina sama to wpisuje o sobie
      • Gość: kociak Re: Kosmetyczka Warszawa IP: *.dynamic-ww-4.vectranet.pl 05.03.15, 13:05
        Wiem jakiego NIE polecam! Bea Ziembicka 4 ! Kobieta beznadziejna doradziła mi coś co mi tylko podrażniło skórę i miałam jeszcze większy wysyp krostek zaczerwienienia i ogólnie masakra! Wiele pozostawia do życzenia cały gabinet - niestety
        • Gość: Bassia Re: Kosmetyczka Warszawa IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 06.02.16, 20:06
          To prawda, że można się nieźle w....ć :( Miałam podobną historię, wyglądałam jak belfegor i koleżanka poleciła mi Beatę Matuschkę na Mokotowie... Wyciągnęła mnie z bagna za uszy i do dziś tam chodzę - kobitka ma gabinet dermatologii, dobry personel i super kosmetyki. Naprawdę jest niezła...
    • s.tron Re: Kosmetyczka Warszawa 20.07.16, 16:17
      Na Pradze Północ polecam www.subrosa.waw.pl, dobra kosmetyczka
      • tniemczura Re: Kosmetyczka Warszawa 13.09.16, 08:52
        Potwierdzam, byłem ostatnio na depilacji uszu i nosa. Było wesoło i przyjemnie, mimo nieprzyjemnego zabiegu. Pracują dwie sympatyczne panie. Róg Panieńskiej i Kłopotowskiego. Polecam
    • Gość: annaszczepan. Re: Kosmetyczka Warszawa IP: *.146.99.23.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 18.11.16, 12:18
      Polecam wam ten gabinet przystanpiekna.eu/. Bardzo dobre podejście do klienta. Usługi wykonane bardzo starannie i z dbałością o każdy detal. Ostatnio byłam na oczyszczaniu twarzy i jak zwykle było ok.
    • monikaaa009 Re: Kosmetyczka Warszawa 18.11.16, 14:17
      Ja szukam tylko sprawdzonych gabinetów! Byłam w wielu na Śródmieściu i bardzo różna jest jakość usług... Wiadomo, że wiele zależy od osoby wykonującej zabieg, ale.... każdy salon ma jakieś swoje standardy. Póki co najbardziej podobało mi się w DS instytut, na ujazdowskich. Mega schludnie, sterylnie. I wcale NIE JEST TAK DROGO jak się wydaje po wyglądzie miejsca.
      Chociaż swoją drogą wolę dopłacić za najwyższą jakość, ale przynajmniej moje zdrowie jest bezpieczne.

GROUPONA nie polecam!
      • karna01234 Re: Kosmetyczka Warszawa 03.12.16, 10:25
        potwierdzam rupon w wiekszosci to padaka.
        ja chodze do salonu obok mojej firmy na pl. konstytucji "urok Natury" www.uroknatury.pl - to juz bedzie moja zktoras z kolei wizity i tam czuje sie naj;epiej.
        • mari-ola1982 Re: Kosmetyczka Warszawa 13.12.16, 17:04
          Grupon to jest jakaś porażka! Raz tylko skorzystałam z zabiegów na twarz wykupionych na tym portalu i to co zaoszczędziłam później musiałam odpłacić ratując swoją skórę po źle dobranym zabiegu. Ogólnie ciężko jest znaleźć kogoś, kto będzie miał sensowne podejście do klienta i nie będzie wciskał na siłę mega drogich kosmetyków. Ja mam skórę naczynkową i trądzikową z rozszerzonymi porami.Od ponad roku chodzę do pani Marty , do której chodzi moja teściowa i jestem bardzo zadowolona, choć jest mi do niej zupełnie nie po drodze, bo mieszkam w Wilanowie, a ona pracuje na żoliborzu w mea clinik :)
    • Gość: alina Re: Kosmetyczka Warszawa IP: *.146.90.163.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 16.12.16, 10:31
      Ja w warszawie korzystam tylko z usług tej kosmetyczki przystanpiekna.eu/. jest dokładna profesjonalna i zawsze poswięca mi maksimum uwagi. Jej porady co do mojej cery sa zawsze prawidłowe. Ostatnio jak mi zrobiła makijaz na wesele to nawet Pani młoda mi zazdrościła :)
    • Gość: olga 4428 Re: Kosmetyczka Warszawa IP: *.dynamic.chello.pl 26.07.17, 16:34
      Salon urody Przyjaciółka Przyjaciółki jest naprawde godny polecenia. zarówno manicure jak i zabiegi na twarz mają na wysokim poziomie. Ja korzystam regularnie z ich usług a pani kosmetyczka Martyna zawsze potrafi doradzic i dobrac jakis fajny zabieg do moich potrzeb. warto odwiedzic to miejsce.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka