paznokciewarszawa 04.12.12, 22:26 Zapraszam Pani do kosmetyczki w dzielnicy praga Północ na zabiegi kosmetyczne. Więcej na stronie: www.paznokcie-warszawa.com Zapraszamy! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Ti Amo Foto Re: Kosmetyczka Warszawa IP: 109.95.202.* 16.12.12, 13:11 Zapraszamy na www.ti-amo.com.pl ! Fotografia ślubna Katowice, Tychy, Gliwice, Kraków, Polska i cały świat! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Atria Re: Kosmetyczka Warszawa IP: *.dynamic.mm.pl 17.11.13, 22:36 Ja mogę polecić Magdę - kosmetyczkę ze Strefy Urody (Warszawa Wola). Info jak dojechać na www.twojastrefaurody.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Saloma Re: Kosmetyczka Warszawa IP: *.radom.vectranet.pl 18.11.13, 18:12 Hmmm słyszałam o tym Salonie. Ja osobiście udałam się do N25 na Nowogrodzkiej. kosmetyka-warszawa.pl/ Tu jest strona. Można zapoznać się z ofertą salonu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Milena Re: Kosmetyczka Warszawa IP: *.205.101.177.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 28.12.13, 13:12 Przed Ślubem wykupiłam pakiet kosmetyczny w salonie na Mokotowie, gdzie pracowała Pan Ewa. Doprowadziła moją buzię do porządku, a także robiła makijaż ślubny. Chodziłam potem do niej prywatnie, a teraz otworzyła własny salon na Ursynowie - Natolin. Polecam www.beautyexpress.com.pl Odpowiedz Link Zgłoś
ba_sia82 Re: Kosmetyczka Warszawa 14.01.15, 23:41 A ja nie chodzę do kosmetyczki, to kosmetyczka przychodzi do mnie :) Pani Paulina jest zawsze na czas, miła, sympatyczna , uśmiechnięta i zawsze schludna. Jest dobrym kompanem do rozmów, ma duża wiedzę i widać ze zna sie na rzeczy , potrafi dobrze doradzić. Zabiegami z kwasami owocowymi doprowadziła moją buzię do ładu, a jej hybryda trzyma się nawet 3 tygodnie. Robi w moim domu mały salon kosmetyczny a ja mogę sie porządnie odprężyć , zaparzyć ulubioną kawę i nie ma martwić się o miejsce parkingowe ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ba_sia82 Re: Kosmetyczka Warszawa 14.01.15, 23:42 Oczywiscie chodzi o Panią Pauline z Claw'o Kosmetyki Mobilnej :D Odpowiedz Link Zgłoś
malwina936 Re: Kosmetyczka Warszawa 02.03.15, 13:09 Mogę polecić Fabrykę Urody na Świętokrzyskiej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JArek Re: Kosmetyczka Warszawa IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 06.02.16, 20:09 oczywiście pani Paulina sama to wpisuje o sobie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kociak Re: Kosmetyczka Warszawa IP: *.dynamic-ww-4.vectranet.pl 05.03.15, 13:05 Wiem jakiego NIE polecam! Bea Ziembicka 4 ! Kobieta beznadziejna doradziła mi coś co mi tylko podrażniło skórę i miałam jeszcze większy wysyp krostek zaczerwienienia i ogólnie masakra! Wiele pozostawia do życzenia cały gabinet - niestety Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bassia Re: Kosmetyczka Warszawa IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 06.02.16, 20:06 To prawda, że można się nieźle w....ć :( Miałam podobną historię, wyglądałam jak belfegor i koleżanka poleciła mi Beatę Matuschkę na Mokotowie... Wyciągnęła mnie z bagna za uszy i do dziś tam chodzę - kobitka ma gabinet dermatologii, dobry personel i super kosmetyki. Naprawdę jest niezła... Odpowiedz Link Zgłoś
s.tron Re: Kosmetyczka Warszawa 20.07.16, 16:17 Na Pradze Północ polecam www.subrosa.waw.pl, dobra kosmetyczka Odpowiedz Link Zgłoś
tniemczura Re: Kosmetyczka Warszawa 13.09.16, 08:52 Potwierdzam, byłem ostatnio na depilacji uszu i nosa. Było wesoło i przyjemnie, mimo nieprzyjemnego zabiegu. Pracują dwie sympatyczne panie. Róg Panieńskiej i Kłopotowskiego. Polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: annaszczepan. Re: Kosmetyczka Warszawa IP: *.146.99.23.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 18.11.16, 12:18 Polecam wam ten gabinet przystanpiekna.eu/. Bardzo dobre podejście do klienta. Usługi wykonane bardzo starannie i z dbałością o każdy detal. Ostatnio byłam na oczyszczaniu twarzy i jak zwykle było ok. Odpowiedz Link Zgłoś
monikaaa009 Re: Kosmetyczka Warszawa 18.11.16, 14:17 Ja szukam tylko sprawdzonych gabinetów! Byłam w wielu na Śródmieściu i bardzo różna jest jakość usług... Wiadomo, że wiele zależy od osoby wykonującej zabieg, ale.... każdy salon ma jakieś swoje standardy. Póki co najbardziej podobało mi się w DS instytut, na ujazdowskich. Mega schludnie, sterylnie. I wcale NIE JEST TAK DROGO jak się wydaje po wyglądzie miejsca. Chociaż swoją drogą wolę dopłacić za najwyższą jakość, ale przynajmniej moje zdrowie jest bezpieczne. GROUPONA nie polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
karna01234 Re: Kosmetyczka Warszawa 03.12.16, 10:25 potwierdzam rupon w wiekszosci to padaka. ja chodze do salonu obok mojej firmy na pl. konstytucji "urok Natury" www.uroknatury.pl - to juz bedzie moja zktoras z kolei wizity i tam czuje sie naj;epiej. Odpowiedz Link Zgłoś
mari-ola1982 Re: Kosmetyczka Warszawa 13.12.16, 17:04 Grupon to jest jakaś porażka! Raz tylko skorzystałam z zabiegów na twarz wykupionych na tym portalu i to co zaoszczędziłam później musiałam odpłacić ratując swoją skórę po źle dobranym zabiegu. Ogólnie ciężko jest znaleźć kogoś, kto będzie miał sensowne podejście do klienta i nie będzie wciskał na siłę mega drogich kosmetyków. Ja mam skórę naczynkową i trądzikową z rozszerzonymi porami.Od ponad roku chodzę do pani Marty , do której chodzi moja teściowa i jestem bardzo zadowolona, choć jest mi do niej zupełnie nie po drodze, bo mieszkam w Wilanowie, a ona pracuje na żoliborzu w mea clinik :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alina Re: Kosmetyczka Warszawa IP: *.146.90.163.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 16.12.16, 10:31 Ja w warszawie korzystam tylko z usług tej kosmetyczki przystanpiekna.eu/. jest dokładna profesjonalna i zawsze poswięca mi maksimum uwagi. Jej porady co do mojej cery sa zawsze prawidłowe. Ostatnio jak mi zrobiła makijaz na wesele to nawet Pani młoda mi zazdrościła :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olga 4428 Re: Kosmetyczka Warszawa IP: *.dynamic.chello.pl 26.07.17, 16:34 Salon urody Przyjaciółka Przyjaciółki jest naprawde godny polecenia. zarówno manicure jak i zabiegi na twarz mają na wysokim poziomie. Ja korzystam regularnie z ich usług a pani kosmetyczka Martyna zawsze potrafi doradzic i dobrac jakis fajny zabieg do moich potrzeb. warto odwiedzic to miejsce. Odpowiedz Link Zgłoś