Dodaj do ulubionych

Szukam DJ' a - Ostróda

03.01.13, 13:17
Witam,
Szukam DJ' a, który zajmie się oprawą muzyczną wesela - Ostróda, 03.08.2013. Proszę o przesyłanie opinii, ofert cenowych na adres djostroda@gmail.com
Z góry dziękuję
Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • arni_dj Re: Szukam DJ' a - Ostróda 05.01.13, 16:38
      Chętnie pojadę do Ostródy i zagram wesele. Zapraszam na stronę i do współpracy. www.djarni.pl
    • Gość: eMJack Re: Szukam DJ' a - Ostróda IP: *.dynamic.mm.pl 28.01.13, 10:59
      Witam, jestem właścicielem firmy eMJack Organizacja Imprez. Moja firma zajmuje się oprawą muzyczną imprez. Współpracujemy z wieloma zespołami, muzykami indywidualnymi, więc w najróżniejszy sposób możemy urozmaicić każdą imprezę. Jeżeli potrzebujesz Dja, zespołu, klawiszowca,gitarzysty itp... czy może karaoke? - dla Nas to żaden problem! Do każdej usługi gratis dodajemy oświetlenie, które jest programowane oraz sterowane przez osobę, która się na tym zna, nie tak jak w większości przypadków - oświetlenie chodzi w trybie "auto" lub "sound" - to tak jakby puszczać muzykę z winampa i nazywać się Djem... Cena (1450zł) podana jest za Dj + wodzireja , ewentualnie istnieje opcja z zespołem + wodzirejem ( cena 3000 zł). Zapraszam na stronę www.emjack.boo.pl na której znajdą Państwo więcej informacji, lub na facebooka www.facebook.com/pages/EmJack-Organizacja-Imprez/116736388430255
      • panna.anna39 Re: Szukam DJ' a - Ostróda 19.03.13, 10:22
        Myślę,że tu znajdziesz kogoś odpowiedniego. Powodzenia i udanego wyboru! :)
    • djaleks.music Re: Szukam DJ' a - Ostróda 14.03.13, 01:39
      Usługa: DJ + Wodzirej - Wesele
      Stawka: 1200 PLN - 2013
      Region: Polska
      Telefon: 604 54 28 29

Proszę o kontakt na djaleks.music@gmail.com
      a podeślę ofertę wraz z filmikami

Pozdrawiam
    • Gość: Michał Pienkowski Re: Szukam DJ' a - Ostróda IP: *.adsl.inetia.pl 17.03.13, 23:36
      zapraszam na stronę www.djmichal.pl
    • djmasti dj-wodzirej 19.03.13, 09:18
      Pełna oprawa muzyczna jako dj wraz z jednoczesnym prowadzeniem przyjęć jako prezenter i wodzirej.
      Specjalizujemy się w oprawie muzycznej i oświetleniowej.
      Oferujemy:
      -wieloletnie doświadczenie,pasja muzyczna
      -markowy sprzęt
      -indywidualne podejście do klienta
      -na życzenie wszelkiego rodzaju konkursy,zabawy karaoke,oczepiny

Szczegóły na stronie :

www.masti.beepworld.pl

Zapraszam do kontaktu telefonicznego:
      783-830-424

Dj Masti
    • Gość: Leszek Tondera Re: Szukam DJ' a - Ostróda IP: *.multi.internet.cyfrowypolsat.pl 25.03.13, 17:13
      Zapraszam: www.spiewajacywodzirej.pl
    • garnysz Re: Szukam DJ' a - Ostróda 03.10.13, 18:22
      www.djslawek.pl
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka