djostroda2013 03.01.13, 13:17 Witam, Szukam DJ' a, który zajmie się oprawą muzyczną wesela - Ostróda, 03.08.2013. Proszę o przesyłanie opinii, ofert cenowych na adres djostroda@gmail.com Z góry dziękuję Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
arni_dj Re: Szukam DJ' a - Ostróda 05.01.13, 16:38 Chętnie pojadę do Ostródy i zagram wesele. Zapraszam na stronę i do współpracy. www.djarni.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eMJack Re: Szukam DJ' a - Ostróda IP: *.dynamic.mm.pl 28.01.13, 10:59 Witam, jestem właścicielem firmy eMJack Organizacja Imprez. Moja firma zajmuje się oprawą muzyczną imprez. Współpracujemy z wieloma zespołami, muzykami indywidualnymi, więc w najróżniejszy sposób możemy urozmaicić każdą imprezę. Jeżeli potrzebujesz Dja, zespołu, klawiszowca,gitarzysty itp... czy może karaoke? - dla Nas to żaden problem! Do każdej usługi gratis dodajemy oświetlenie, które jest programowane oraz sterowane przez osobę, która się na tym zna, nie tak jak w większości przypadków - oświetlenie chodzi w trybie "auto" lub "sound" - to tak jakby puszczać muzykę z winampa i nazywać się Djem... Cena (1450zł) podana jest za Dj + wodzireja , ewentualnie istnieje opcja z zespołem + wodzirejem ( cena 3000 zł). Zapraszam na stronę www.emjack.boo.pl na której znajdą Państwo więcej informacji, lub na facebooka www.facebook.com/pages/EmJack-Organizacja-Imprez/116736388430255 Odpowiedz Link Zgłoś
panna.anna39 Re: Szukam DJ' a - Ostróda 19.03.13, 10:22 Myślę,że tu znajdziesz kogoś odpowiedniego. Powodzenia i udanego wyboru! :) Odpowiedz Link Zgłoś
djaleks.music Re: Szukam DJ' a - Ostróda 14.03.13, 01:39 Usługa: DJ + Wodzirej - Wesele Stawka: 1200 PLN - 2013 Region: Polska Telefon: 604 54 28 29 Proszę o kontakt na djaleks.music@gmail.com a podeślę ofertę wraz z filmikami Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michał Pienkowski Re: Szukam DJ' a - Ostróda IP: *.adsl.inetia.pl 17.03.13, 23:36 zapraszam na stronę www.djmichal.pl Odpowiedz Link Zgłoś
djmasti dj-wodzirej 19.03.13, 09:18 Pełna oprawa muzyczna jako dj wraz z jednoczesnym prowadzeniem przyjęć jako prezenter i wodzirej. Specjalizujemy się w oprawie muzycznej i oświetleniowej. Oferujemy: -wieloletnie doświadczenie,pasja muzyczna -markowy sprzęt -indywidualne podejście do klienta -na życzenie wszelkiego rodzaju konkursy,zabawy karaoke,oczepiny Szczegóły na stronie : www.masti.beepworld.pl Zapraszam do kontaktu telefonicznego: 783-830-424 Dj Masti Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Leszek Tondera Re: Szukam DJ' a - Ostróda IP: *.multi.internet.cyfrowypolsat.pl 25.03.13, 17:13 Zapraszam: www.spiewajacywodzirej.pl Odpowiedz Link Zgłoś