Dodaj do ulubionych

Sprzedam suknę Anna Kara - Elena

16.03.13, 17:21
Suknia z salonu Młoda i Moda w Warszawie, kupiona za 4.500 zł.
Rozmiar 34-36 na wzrost 168 cm plus obcas 7 cm.
Pasek w kolorze sukni.
Cena do negocjacji 2.500 zł.
Suknia jest w stanie idealnym, założona tylko raz na ślub i wesele bez sesji plenerowej.
Zdjęcia chętnie wyślę na maila.
Obserwuj wątek
    • Gość: Aleksandra K Re: Sprzedam suknę Anna Kara - Elena IP: *.centertel.pl 29.03.13, 16:36
      Dzień dobry, jestem zainteresowana kupnem sukni którą pani opisuje. Prosiłabym bardzo o wysłanie zdjęć na maila aleksandra.kmieciak@gmail.com, dzięki czemu będziemy mogły nawiązać kontakt mailowy.
      Pozdrawiam, Aleksandra
      • pralina6 Re: Sprzedam suknę Anna Kara - Elena 02.04.13, 16:31
        Witam, będę miała wesele 15 czerwca tego roku i po tym terminie będę miała sukienkę Elena Anny Kary do sprzedania. Rozmiar 34/36, długość sukni 174 (wzrost 164 plus 10 cm szpilka).
        • Gość: Aleksandra K Re: Sprzedam suknę Anna Kara - Elena IP: *.medivet.co.uk 04.04.13, 23:48
          Wysokie obcasy pani nosi :) tymniemniej jestem zainteresowana. Czy moglybysmy skontaktowac sie mailowo w celu dalszych rozmow?
          • pralina6 Re: Sprzedam suknę Anna Kara - Elena 05.04.13, 19:04
            Oczywiście, w tym celu podaje mojego meila akromelagia87@o2.pl.
        • mari-sola Re: Sprzedam suknę Anna Kara - Elena 04.07.13, 18:55
          Witam pralina6,

czy ogloszenie jest nadal aktualne?

Pozdrawiam
          • Gość: pralina6 Re: Sprzedam suknę Anna Kara - Elena IP: *.pools.arcor-ip.net 05.07.13, 14:48
            Witam, tak ogłoszenie nadal aktualne. Zdjęciami będę dysponowała w następnym tygodniu, gdyż jeszcze ich nie otrzymałam od fotografa, zatem poproszę maila aby je zaraz po otrzymaniu przesłać.
            Pozdrawiam
          • Gość: pralina6 Re: Sprzedam suknę Anna Kara - Elena IP: *.pools.arcor-ip.net 10.07.13, 16:43
            Witam, dysponuję już kilkoma zdjęciam więc mogę je przesłać, poproszę maila na którego mogę je przesłać. Jeżeli Pani by chciała to tanio równiez mogę sprzedać dodatki (delikatna, idealnie pasująca woalka, buty z skóry z wyciętą drobną łezką, która nawiązuje do łezki na plecach sukni, oraz nie używany przezroczysty komin zakupiony u Anny Kary - gdyby dzień ślubu był troszkę chłodniejszy).
            Pozdrawiam
            • mari-sola Re: Sprzedam suknę Anna Kara - Elena 10.07.13, 16:52
              witam,

mari-sola@gazeta.pl

Z gory dziekuje
      • hola_mila Re: Sprzedam suknę Anna Kara - Elena 13.04.13, 11:05
        Ja rozniez mam sukienke Anna Kara, model Elena do sprzedania.
        Rozmiar 36, na 168 plus 7 cm obcas. Wstazka w kolorze sukni.
        Suknia jest w swietnym stanie, nie mialam sesji plenerowej ani nie wychodzilam do ogrodu.
        Sukeinka jest odrobine szersza w talii, bo bylam wtedy na poczatku ciazy. Mozna z pewnoscia latwo zmiecic.
        Cena 2.000 zl, chetnie wysle zdjecia lub podam detale. Jestem w okolicach Warszawy.
        Pozdrawiam
        • Gość: Aleksandra K Re: Sprzedam suknę Anna Kara - Elena IP: *.as13285.net 13.04.13, 18:51
          Dziękuję bardzo za wiadomość. Poproszę o zdjęcia na maila aleksandra.kmieciak@gmail.com w odpowiedzi na maila wyślę jeszcze kilka dodatkowych pytań. Pozdrawiam
        • Gość: modna pani Re: Sprzedam suknę Anna Kara - Elena IP: *.adsl.inetia.pl 25.06.13, 14:59
          widam :) jestem zainteresowana sukną ślubna jeśli ogłoszenie jest jeszcze aktualne to proszę o przesłanie zdjęć na maila: agastb@interia.pl
          • hola_mila Re: Sprzedam suknę Anna Kara - Elena 27.06.13, 08:13
            Dzien dobry,
            Wyslalam Emailasze zdjęciami lecz wrocil do mnie. Czy ma Pani pelna skrzynke? Może przesle na inny adres? Pozdrawiam
            Emilia
    • Gość: Ola K Re: Sprzedam suknę Anna Kara - Elena IP: *.dynamic.chello.pl 11.05.13, 16:13
      Witam,

czy ogloszenie jest nadal aktualne?

Pozdrawiam
      • Gość: pralina6 Re: Sprzedam suknę Anna Kara - Elena IP: *.pools.arcor-ip.net 12.05.13, 10:51
        Moje jest w dalszym ciagu aktuane, ale nie wiem czy shirley_shirley też.
      • hola_mila Re: Sprzedam suknę Anna Kara - Elena 12.05.13, 12:44
        Ja również mam ta suknie do sprzedania, okolice warszawy. Pozdrawiam
        • mari-sola Re: Sprzedam suknę Anna Kara - Elena 14.05.13, 14:25
          hola_mila, czy moglabym prosic o wyslanie zdjec na adres mari-sola@gazeta.pl? Gdzie dokladnie mozna obejrzec suknie?

Pozdrawiam
    • Gość: marta Re: Sprzedam suknę Anna Kara - Elena IP: *.multi-play.net.pl 26.05.13, 23:25
      Dobry wieczor,
      czy sprzedaz wciaz jest aktualna?? jesli tak to prosze o wyslanie zdjec sukni na adres martacyrulewska@gmail.com czy mozna sie umowic na ewentualna przymiarke?? pozdrawiam.
      • Gość: Katarzyna Re: Sprzedam suknę Anna Kara - Elena IP: *.atlanta.hp.com 16.07.13, 11:35
        Ja również mam do sprzedania ten model. Suknia nie ma uszkodzeń, była założona dwa razy (na ślub oraz sesję zdjęciową) i jest po profesjonalnym czyszczeniu. Była szyta na rozmiar 36/38, wzrost 170 cm, płaski obcas. Po wcześniejszym ustaleniu istnieje możliwość przymiarki w Bochni, Krakowie lub Łodzi.
        Do sukni dodam GRATIS piękny welon obszyty hiszpańską koronką oraz koronkę którą można zakryć wycięcie na plecach (zapinana na zatrzaski) :) Zainteresowanych prosze o kontakt
        • 0panpawlik Re: Sprzedam suknę Anna Kara - Elena 17.07.13, 15:58
          Spróbuj sobie znaleźć tutaj www.favore.pl/produkty/suknia+%C5%9Blubna/ natomiast są to chyba wszystkie suknie używane, nie ma tutaj chyba nowych z salonu.
          • Gość: Matylka Re: Sprzedam suknę Anna Kara - Elena IP: *.promax.media.pl 02.09.14, 11:42
            Witam, ja również mam do sprzedania suknie AK model Elena jeśli jest Pani jeszcze zainteresowana proszę o kontakt na maila: monika.kap@hotmail.com
    • Gość: Alina Re: Sprzedam suknę Anna Kara - Elena IP: *.dynamic.chello.pl 28.05.14, 18:02
      Witam,
      jestem zainteresowan suknią, czy ogłoszenie nadal aktualne?
      W jakim mieście Pani znajduje się?

Pozdrawiam serdecznie
      Czekam na odpowiedź
      Alina M
      • hola_mila Re: Sprzedam suknę Anna Kara - Elena 02.06.14, 15:01
        Witam, przepraszam za pozna odpowiedz. Suknia jest jeszcze do sprzedania, okolice Warszawy.
        Pozdrawiam serdecznie,
        Emilia
        • Gość: Rudek_jg Re: Sprzedam suknę Anna Kara - Elena IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.10.14, 03:59
          Witam, czy oferta jest wciąż aktualna? Jeżeli tak to poproszę o przesłanie zdjec na ania.r.88@wp.pl
          Pozdrawiam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka