kaszmirkaa 30.10.07, 11:40 Hej kochani znacie moze jakiegoś fotografa w okolicach gliwic?? Nic nie moge juz znalesc a znajomi juz nie mają wolnych terminow i jestem w kropce. help Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zibi1970-1 Re: Dobry fotograf - Gliwice 30.10.07, 12:38 Witam, jesli poszukuje Pani jeszcze fotografa na swoj slub to zapraszam na moja strone: www.zeb_serban.citymedia.pl jesli zdjecia beda sie Pani podobac to prosze o kontakt. zapewniam atrakcyjne ceny i pelne zaangazowanie. pozdrawiam Zeb Serban Odpowiedz Link Zgłoś
videobeta Re: Dobry fotograf - Gliwice 30.10.07, 13:05 Jeździmy po całej Polsce. Często jesteśmy w Gliwicach, Sośnicy, Pławniowicach na weselach i zdjęciach. Jeżeli coś to przyjedziemy do Was, pod warunkiem, że mamy wolne. Pozdrawiam Marcus videobeta.com/ Odpowiedz Link Zgłoś
wozaczynski Re: Dobry fotograf - Gliwice 03.11.07, 20:26 polecam dac ogloszenie tu: foto.forumslubne.pl/ogloszenia.php Odpowiedz Link Zgłoś
politycznie Re: Dobry fotograf - Gliwice 04.11.07, 00:12 www.annagrzywna.pl<a href="www.annagrzywna.pl" target="_blank">www.annagrzywna.pl</a> Odpowiedz Link Zgłoś
politycznie Re: Dobry fotograf - Gliwice 04.11.07, 00:13 www.annagrzywna.pl coś się namieszało powyżej Odpowiedz Link Zgłoś
monikabartel Re: Dobry fotograf - Gliwice 16.09.13, 16:12 U mnie na ślubie zdjęcia robił pan Bednarczyk Łukasz, i jesteśmy bardzo zadowoleni www.bednarczyk.org.pl Sesje mieliśmy w Krakowie i Ogrodzieńcu. polecam Odpowiedz Link Zgłoś
dyska21 Re: Dobry fotograf - Gliwice 17.09.13, 09:43 www.fotki-slubne.eu Zapraszamy na naszą stronę - stawiamy na jakość. Wspaniała pamiątka na długie lata. Odpowiedz Link Zgłoś
maxshe Re: Dobry fotograf - Gliwice 01.10.13, 14:48 Ze swojej strony polecam Foto Kołodziejska z Żor, w sumie to nie Gliwice, ale daleko nie ma :) Odpowiedz Link Zgłoś
monikabartel Re: Dobry fotograf - Gliwice Łukasz Bednarczyk 13.02.14, 08:47 Na weselu u koleżanki z studiów był fajny fotograf Łukasz Bednarczyk, bardzo sympatyczny i widać zawodowe. Mój ślub planuję na rok 2015 ale termin ma już zajęty więc szkoda :-( Tu macie jego bloga : fotograf gliwice A tu jest link do reportażu ślubnego mojej koleżanki reportaż z ślubu jagody i michała Gliwice Monika Gliwice Odpowiedz Link Zgłoś