sigio 29.12.13, 11:42 Polecam aplikację multimedialną do nauki języków obcych (głównie słówek i gramatyki) do pobrania ze strony www.memotesty.pl Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dhafira Re: aplikacja do nauki języków 29.03.14, 15:54 A to i ja dorzucę namiar na fajną metodę nauki. Nazywa się Super Memo i można się z nią zapoznać tu www.supermemo.pl. U mnie się sprawdza do aktywnej powtórki angielskiego - ściągnęłam sobie wersję na teleefon i powtarzam ile się da, ilekroć mam wolną chwilę. Super sprawa móc mieć to pod ręką. Odpowiedz Link Zgłoś
karbo7 Re: aplikacja do nauki języków 21.05.14, 13:36 Zapomniałaś dodać, że to płatna aplikacja, oczywiście demo jest darmowe. Ale prawda jest taka, że większość dobrych kursów, które pozwalają czynić jakieś postępy a nie wałkować materiał dla samego wałkowania. Korzystałam kiedyś z aplikacji darmowej "anki" ale niestety nie zdała egzaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
esteraw5 Re: aplikacja do nauki języków 01.12.15, 15:29 Ja korzystam z aplikacji WKUWACZ i bardzo sobie chwalę. Darmowa, prosta w obsłudze i nie muli. Tutaj link www.wkuwacz.mkeynes.org Odpowiedz Link Zgłoś