negev56 Re: kto z was słucha Trójki? 04.08.06, 23:13 swoje 3 grosze wsadzę, chciaż słucham tylko zetki, czemu pytasz? Odpowiedz Link Zgłoś
aga9001 Re: kto z was słucha Trójki? 05.08.06, 06:51 Neg zainspirowałgo prawdopodobnie poprzedni wąteko weterynarzak i dyskusja w trakcie :) Zgadłam? A ja słucham czasami trójki, czasami zetk i czasami największej komercji czyli rmffm, aaa i jeszcze latem oczywiscie jedynki lato z radiem - to chyba taki sentyment z lat dzieciństwa :) Odpowiedz Link Zgłoś
negev56 Re: kto z was słucha Trójki? 05.08.06, 09:53 RMF-u nie słucham, bo jest za bardzo wrzeszczący, natomiast zetka daje to wszystko co lubię, dobra muzyka, ciekawe wiadomości i to wszystko stonowane, trójka kiedyś była dobra jak nie miała konkurencji. Odpowiedz Link Zgłoś
jeremy33 Re: kto z was słucha Trójki? 05.08.06, 10:03 Jest teraz nowa wakacyjna audycja SIESTA prowadzi ja Kydrynski,jak lubicie lekka i przyjemną muzę to polecam,w każdą sonotę od 13 do 16,można słuchac on line Odpowiedz Link Zgłoś
gosia.iza Re: kto z was słucha Trójki? 05.08.06, 10:09 A ta siesta to nie w niedzielę przypadkiem? Odpowiedz Link Zgłoś
athropos Re: kto z was słucha Trójki? 05.08.06, 11:49 Siesta jest nowa? Mnie się wydawało, że jest już jakiś czas. Ale fajna, to fakt. Odpowiedz Link Zgłoś
jerry.s Re: kto z was słucha Trójki? 05.08.06, 21:53 ja slucham ... pomimo przeobrazen jakie mialy miejsce na antenie w ostatnich latach (przeniesienia audycji Kaczkowskiego i Stelmacha na godziny nocne to zbrodnia, podobnie zlikwidowanie niedzielnej audycji Manna, skasowanie porannego kacika wyszukiwania zapomnianych utworow) jednak zmienia sie naczelny 3ki i wszystko wskazuje na to ze 3ka po kilku latach eksperymentow wroci na droge, ktora powinna kroczyc - czyli radia z muzyka ciekawa, malo popularna, rockowa, jazzowa, i skonczy sie sluchanie tego czego we wszystkich stacjach ... pzdr jerry.s Odpowiedz Link Zgłoś
jolecka-22 Re: kto z was słucha Trójki? 08.08.06, 13:08 Ja uważam, że nie ma lepszej listy przebojów jak ta Niedźwieckiego :) Odpowiedz Link Zgłoś
thomas.h Re: kto z was słucha Trójki? 08.08.06, 13:29 słucham jej regularnie w piątkowe wieczory, przemierzając trasę Warszawa - Biała Podlaska ;) kiedyś za czasów młodości (bosze! jak to brzmi!!!) nawet te przerywane komentarzami Niedźwiedzia kawałki, nagrywałem na Grundigu... Odpowiedz Link Zgłoś
athropos Re: kto z was słucha Trójki? 08.08.06, 13:30 Hehe, też tak robiłam. Trudno uwierzyć, że to było tak dawno, a jednocześnie niedawno. Eh, czas ;) Odpowiedz Link Zgłoś
thomas.h Re: kto z was słucha Trójki? 08.08.06, 13:50 za cholerę nie pamiętam nazwy polskiej firmy produkującej kasety magnetofonowe, na które nagrywałem. pamiętam jedynie, że czerwone taśmy miały 60 minut, a niebieskie 90. dopiero potem nastały czasy BASF, TDK, SONY, itp. aż się łezka w oku kręci ;) Odpowiedz Link Zgłoś
jerry.s Re: kto z was słucha Trójki? 08.08.06, 16:20 to ja chyba troche mlodszy jestem - bo pamietam tylko czasy TDK, SONY i BASF ... wlasnie w takiej kolejnosci liczac od najbardziej u mnie popularnych ... hehe albo inaczej liczac czas ... sllucham 3ki od V Topu Wszechczasów Odpowiedz Link Zgłoś
thomas.h Re: kto z was słucha Trójki? 08.08.06, 16:30 chyba mam tę nazwę ;-) Stilon Gorzów??? Odpowiedz Link Zgłoś
athropos Re: kto z was słucha Trójki? 08.08.06, 16:34 A czy jak powiem Tonsil to się pomylę? Bo gdzieś mi się ta nazwa pałęta po pamięci ;) Odpowiedz Link Zgłoś
thomas.h Re: kto z was słucha Trójki? 08.08.06, 16:40 Tonsil kojarzy mi się raczej z całkiem dobrym producentem sprzętu elektroakustycznego. swego czasu mieli świetne wieże, magnetofony, wzmacniacze, głośniki. niestety w późnych latach 80-tych zaczęli oszczędzać na jakości i wypuszczali totalny chłam. ale chyba teraz próbują znowu odbudować swoją pozycję? Odpowiedz Link Zgłoś