Dodaj do ulubionych

Najlepszy prezent dla faceta na gwiazdkę-POMOCY!!!

13.12.04, 00:00
Jak widac w temacie...Potrzebuję pomocy w znalezieniu prezentu dla chłopaka, dlategoteż proszęo pomoc szczególnie panów. Napiszcie z czego byscie się naprawdę ucieszyli i jakich prezentów lepiej nie kupować, bo a) są zbyt sztampowe; b) nie cieszą; c) faceci tego nie lubią, itd. Czekam na odzew. Szybki, do 24 mało czasu 8^o
A tak przy okazji...czy spotkaliście się ze zwyczajem obdarowywania się w Nowy Rok? Praktykujecie go?

Pozdro.
CZeka mnie jeszcze sporooo pracyyyy:-((
Obserwuj wątek
    • hanka_79 Re: Najlepszy prezent dla faceta na gwiazdkę-POMO 14.12.04, 17:10
      Hej! Napisz na mój gazetowy hanka_79@gazeta.pl
      • wasla Privy na weekend 15.12.04, 01:32
        Mam nadzieję, ze się nie obrazisz, gdy napiszę na małpę za kilka dni. Jak na razie, mam mało czasu a duzo do czytania.A i tak się widzimy na tym forum;-)
    • kumoszka Re: Najlepszy prezent dla faceta na gwiazdkę-POMO 16.12.04, 19:27
      Najlepszy prezent dla chlopaka to taki co spodoba i przyda sie teściowej,aha
      nie kupuj za drogich,bo liczy się gest a nie cena.Jeżeli chcesz spodobać się
      chłopakowi a jesteście dość blisko to najlepszym prezenten będą super
      prezerwatywy,nie normalne.Chlopaki wstydzą sie napisać co by chcieli,ich strata.
      • wasla Re: Najlepszy prezent dla faceta na gwiazdkę-POMO 16.12.04, 20:18
        Co do prezerwatyw... to własnie je dzisiaj ogladałam. Tylko jak zawsze nie mogłam się zdecydować!!! Tyle tu wzorów i kolorów ;-) A moze przede wszystkim - smaków ;D
        • hanka_79 Re: Najlepszy prezent dla faceta na gwiazdkę-POMO 16.12.04, 23:26
          A może sexowna bielizna i striptiz?
          • wasla Re: Najlepszy prezent dla faceta na gwiazdkę-POMO 19.12.04, 13:55
            To byłoby super. Prezent dla mnie a on przy tym skorzysta. Wolę jesdak poczekac
            na modyfikację moich fizycznych gabarytów. Tam cos uciąć, tu coś dodać. Ach,
            gdyby wymiary mozna wyło dostawać na gwiazdkę, zamówiłabym sobie 70/75C a może
            nawet D. Marzeeenia.
    • sobiepan Re: Najlepszy prezent dla faceta na gwiazdkę-POMO 19.12.04, 21:37
      Moja wybranka to ma ze mną dobrze-moim ulubionym prezentem są płyty vinylowe-i
      teraz tylko mnożę okazje na wszelkiego rodzaju rocznice(hie,hie)-dobrze że jest
      allegro.
      Więc jeżeli lubi muzykę to może płyta(ki) muzyczne niekoniecznie vinyle rzecz
      jasna.Mam stały dostęp do wielu tytułów-więc polecam swoje usługi w zdobyciu
      takowych.Ach dostałem ostatnio rewelacyjny album z rysunkami
      Raczkowskiego(kiedys w Polityce teraz w Przekroju)-polecam...niezły ubaw!
    • kumoszka Re: Najlepszy prezent dla faceta na gwiazdkę-POMO 03.01.05, 06:16
      No i co kupiłaś na gwiazdkę pochwal się,wszyscy sa ciekawi.
      • wasla Prezent dla Mego EM 03.01.05, 22:39
        Trudno było się zdecydować, ale w końcu postawiłam na portfel. I chyba trafiłam...Przed wyjazdem z UKA jego koleżanka zapytała go: Co można kupić facetowi na gwiazdkę? Pierwsza mysl: Portfel. Śmiał się jak go zobaczył.

Co ciekawe...Zastanawiałam się jeszcze nad srebrnym lub złotym(białe złoto) krzyzykiem, z którego w końcu zrezygnowałam, ponieważ obdarowanie nim kogoś wiąże się z pewnym przesądem.A on zaczął się nimi przejmować, no i oczywiście ja też, z tymże bardziej:/
        No i własnie...co się okazało!!!Że poprzedni portfel i srebrny krzyzyk, który nosi na szyjce dostał od swojej mamy!!! Czyzbysmy miały podobne gusta?
        Aha...myślałam jeszcze nad spinkami do mankietów. Myslę, że wybrałam dobrze...MYMEN nie ma jeszcze odpowiedniej koszuli do spinek ;-)
        • wojtur Re: Prezent dla Mego EM 04.01.05, 13:36
          W portfelu znalazlem piekne zdjecie mojej Ukochanej. Dodam jeszcze ze byl drugi
          uroczy i bardzo wazny prezent, w ksiazce ktorą Jej kiedys podarowalem pojawila
          sie dedykacja z autografem autora tej ze ksiazki.
          Dziekuje Ci Skarbie

Kochanie jesli sie dziwisz ze znajdujesz tu moj wpis to dlatego ze nie moglem
          sie powstrzymac widzac jak lubisz tutaj zagladac :)

Minimalny
          • wasla Rozmowa kontrolowana ;-) 04.01.05, 16:21
            O Ty Draniu !!! Myślałam, że tutaj będę mogła Cię spokojnie poobgadywać a tu klops !!! Czuję sie pod ciąglą obserwacją... Jestesmy w Matrixie :-)
            Ja i Ty.
            Kocham Cię i dlatego proszę bys tu więcej nie zaglądał !!!
    • kumoszka Re: Najlepszy prezent dla faceta na gwiazdkę-POMO 12.01.05, 22:20
      Oj wasla,po coś mu pokazała to forum,teraz bedzie czytał co piszesz,i po co Ci
      to bylo.
      • camillem Re: Najlepszy prezent dla faceta na gwiazdkę-POMO 13.01.05, 01:28
        Co ja poradzę, skoro mi zaglada zza ramienia. Niestety, a może na szczęście moje ramionka nie są aż takduże by przesłonić cały ekran mojej 15calki. Przydałyby się niezłe bary;-) A co do zagladania przez megoEM. Ufam mu, że więcej tu nie zajrzy, a jesli nawet...to przeciez na każdym kroku, zem zakochana po czubki moich uszu. Zajebisty facet z mojego minimalisty ;-)
Inne wątki na temat:

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka