Gość: Damian
IP: *.icpnet.pl
28.10.11, 03:01
WItam Was.
Mam od prawie roku taki mały problem. Poprzednią zimą podczas kuracji antybiotykowej napuchł mi napletek i zaczeła się tam zbierać wydzielina więc uznałęm, że to objawy drożdzycy. Lekarze stwierdzili na oko to samo. Zacząłem być leczony po antybiotyku lekami antygrzybicznymi. I tak jest do teraz raz biorę antybiotyki raz leki antygrzybiczne. Tragedia. Mój rodzinny przebadał mnie już pod kątem HIV, Chamydii, Rzerzaczek i innych tego typu bo jednocześnie mam zapalenie gardła i migdałków. Na powiekach pod skórą i na penisie czuję pogrubione żyły (widoczne są gołym okiem mają ciemnofioletowy kolor), lecz rodzinny to zlewa uważa, że to nie ważne. Fakt jest jeden zaraziłem czymś partnerkę bo dostała krwiomoczu i kuracja antybiotykowa ją wyleczyła z tego. Teraz jestem podczas kolejnej antybiotykoterapi leże w łóżku na L4. Wcale mi się nie polepsza, tzn chwilowa poprawa była przez 1 dzień brania antybiotyku. Teraz jest to samo co było. Zauważyłęm jednak coś ważnego. Żyły i obrzęki znikają mi i to w szybkim tempie po cwiczeniach fizycznych. Nie rozumiem tego, może ktoś z Was mi odpowie dlaczego. Byłęm jakiś czas temu na ostrej bibce. Jako chory nie powinienem pić ani szaleć. Piłem tańczyłem i objawy zapalenia cewki moczowej wróciły dopiero po tygodniu.
Pomożcie może ktoś miał coś podobnego, będę wdzięczny za pomoc.