Dodaj do ulubionych

kółka masturbacyjne

06.03.02, 23:21
ze 2-3 lata temu miałem na zajeciach z psychologii jakąś książkę, w której
jakis pan albo pani opisywała, jak to młodzi chłopcy (a może i dziewczynki?)
organizują się w tzw "kółka masturbacyjne"; chyba nie muszę wyjaśniać, że miały
to by być swego rodzaju "kluby samopomocowe"

czy ktoś słyszał o czymś takim na żywo, a nie z tej, durnej, moim zdaniem,
książki?
Obserwuj wątek
    • yavorius Re: kółka masturbacyjne 07.03.02, 09:35
      ja slyszalem. od mojego kolegi z innego miasta. ponoc nalezal do takiego kolka.
      i bylo mu zaj...scie
    • onan25 Re: kółka masturbacyjne 07.03.02, 10:10
      czy ktoś słyszał o czymś takim na żywo, a nie z tej, durnej, moim zdaniem,
      > książki?

Witaj:))

jesli chcialbys nalezec do takiego "kółka" to zagladnij tu:

www.onan.nimfomanka.com.pl/ oraz www.onanizm.pl

Spotykamy sie tez czasami irl :)
      Zapraszam
      • eyemakk Re: kółka masturbacyjne 07.03.02, 14:34
        proponuje zagadac kolege Yavoriusa. on pragnie kółka masturbacyjnego, bo jego
        kolega z innego miasta ponoć to robił i było mu dobrze
        • yavorius Re: kółka masturbacyjne 08.03.02, 10:47
          Nie, nie. Tym kolegą był Eyemakk. Ponoć ma świetnych kolegów.
          • eyemakk Re: kółka masturbacyjne 08.03.02, 22:37
            to masz zle dane chlopczyku. twa wyobraźnia jest większa niz myślałem
    • kon_by_sie_usmial Re: Propozycja 08.03.02, 11:24
      eyemakk napisał(a):

> ze 2-3 lata temu miałem na zajeciach z psychologii jakąś książkę, w której
      > jakis pan albo pani opisywała, jak to młodzi chłopcy (a może i dziewczynki?)
      > organizują się w tzw "kółka masturbacyjne"; chyba nie muszę wyjaśniać, że miały
      >
      > to by być swego rodzaju "kluby samopomocowe"
      >
      > czy ktoś słyszał o czymś takim na żywo, a nie z tej, durnej, moim zdaniem,
      > książki?

Ponoc przy klubie parlamentarnym SLD zawiazano kółko "koniobójców", czemu wyraźnie sprzeciwiło się PSL i Samoobrona wraz z moim faworytem Endrju Lepperem (pozdrowienia głupku), bo ponoc w XXI wieku tłuc konia nie wypada. Chłopaki, leccie wiec w trymiga do Toberow i społki, moze jeszcze jakies wolne miejsca zostaly. Oni przyjmuja wszystkich jak leci. Tylko musicie o jednym wiedziec: wylamanie sie z dyscypliny partyjnej (codzienne bicie konia) grozi powaznymi sankcjami. Takze zwiazanymi z wydaleniem (nie wydalaniem - nie zrozumcie opatrznie).
      • d.z Re: Propozycja 08.03.02, 14:11
        Oj Koniu uważaj, bo jeszcze się im to spodoba i wtedy "marny" Twój los... ;)))
        Mam na myśli to "koniobicie"...;)))))
        Pozdrawiam
      • ss.komando Re: Propozycja 26.03.02, 12:29
        kon_by_sie_usmial napisał(a):

> Ponoc przy klubie parlamentarnym SLD zawiazano kółko "koniobójców", czemu wyraź
        > nie sprzeciwiło się PSL i Samoobrona wraz z moim faworytem Endrju Lepperem (poz
        > drowienia głupku), bo ponoc w XXI wieku tłuc konia nie wypada. Chłopaki, leccie
        > wiec w trymiga do Toberow i społki, moze jeszcze jakies wolne miejsca zostaly.
        > Oni przyjmuja wszystkich jak leci. Tylko musicie o jednym wiedziec: wylamanie
        > sie z dyscypliny partyjnej (codzienne bicie konia) grozi powaznymi sankcjami. T
        > akze zwiazanymi z wydaleniem (nie wydalaniem - nie zrozumcie opatrznie).

no koniu, przynajmniej raz twoj text mi sie podoba. gratuluje

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka